zaterdag 25 juli 2020

Energie Update ~ Natoya Hall ( vertaling )

Deze vertaling is niet perfect, maar de grote lijnen zijn te pakken
zal ook de engelse versie erop zetten!We bevinden ons momenteel in enkele van de meest intense energieën om Planeet Tara te raken en in dit stadium beïnvloedt het het lichaam op diepgaande manieren. Wij, de nieuwe mensen van de aarde, zijn met bepaalde lichtcodes gekomen die in ons DNA zijn ingebed en die we gedurende vier grote cycli van 36.000 jaar hebben geleerd, onderwezen en karmisch zijn 'gerecycled'. 

Deze codes zijn nu geactiveerd in ons om ons te openen voor onze Goddelijke Sterrenblauwdruk. Dus wat er met je lichaam gebeurt is enorm. Je verandert je Sterrenlijn en Aardelijn en wordt een bovenmenselijk die de 12e Dimensies van deze Lagere Werelden kan doorkruisen. 


Dit betekent dat hoe je denkt, handelt en creëert drastisch wordt veranderd, maar om deze nieuwe codes te synchroniseren, moet het lichaam een ​​metamorfose ondergaan. Dit maakt ons uitgeput, zwak, we hebben pijn in alle delen van het lichaam, vooral waar we de meeste dichtheid of trauma hebben van dit leven en al onze vorige levens. 
Voor mij is het de keel en spreekt mijn waarheid zonder daarvoor veroordeeld of vermoord te worden. Verwarring, je volgende stappen niet kennen, overweldigd, moe en ziek voelen. Niet in staat zijn om te resoneren met degenen die je dierbaar zijn en het gevoel hebben dat je in een leegte bent, zijn de belangrijkste thema's van 2020. Voor degenen onder jullie die pas ontwaakt zijn, is dit een tijd om te beseffen dat alles waarvan je ooit wist dat het 'echt' was is een illusie geweest en voor degenen onder ons die dit een hete minuut hebben meegemaakt, is dit een diepe regeneratieperiode van hoe we hebben geweten dat ons lichaam hier functioneert en bestaat. 

Voor deze komende 13 jaar, je moet je denken en alles wat je dacht te weten te veranderen en verbinding maken met je hogere geest en hartportaal om de weg te wijzen in deze veelbelovende tijd op Nieuwe Aarde. Geen enkele werkelijkheid is hetzelfde en we bestaan ​​op verschillende bewustzijnsgebieden, dus om nu naar een andere te kijken voor richting of duidelijkheid is gebaseerd op je diepte van waarneming op waarmee je in overeenstemming bent. Alles beweegt en weeft. Er is geen 'vaste' realiteit.


We komen uit een 10-daagse galactische portal die de regenboogfrequenties heeft gestreamd om ons lichtgecodeerde DNA verder te activeren en meer van onze dichtheid te verwijderen. van 13 juli tot 22 juli krijgen we een upgrade in de geest omdat de geest een connector is naar 12 Dimensionale frequenties die ons verbindt met onze Kosmische Zielafdruk. 


Op 25 juli voeren we de "Dag buiten de tijd" in de Galactische Kalender in en dan op 26 juli is het Galactisch Nieuwjaar! Terwijl dit allemaal gebeurt, gaan we ook het portaal van de 8.8 Sterrenpoort binnen en als 2020 niet intens genoeg was, zullen we MASSIEVE transformaties in onze binnenwereld en buitenwereld voelen en zien. Dus je ziet dat je niet gek wordt! Je ontwaakt! Sommige dingen gebeuren momenteel met het lichaam:
De chakra's: De chakra's ondergaan een enorme herkalibratie die uiteindelijk alle 7 of 12 chakra's in EEN zal veranderen. Onze Lichtlichamen zullen niet langer 7 hoofdchakra-portalen bevatten, het zal één groot chakra zijn dat verbinding maakt met de 12 Dimensies en het rijk van de Elohim. het Ashtar Commando helpt hierbij als je verbinding maakt met hoger en dieper bewustzijn en als je lichaam verandert om deze nieuwe 'krachten' te acclimatiseren. Misschien ontvang je informatiecodes in je slaapstaat of heb je visioenen van wat er op dit moment in je lichaam gebeurt ... dit zijn afstemmingen van het volgende niveau. 

Nieuwe realiteiten weven: je lichaam presteert op basis van de realiteit of het paradigma waarin je opereert. Alles is een illusie of niet precies wat je denkt dat het is, vooral met deze pandemie die de aarde overspoelt. De meesten van ons lichtwerkers raken verstrikt in de realiteit van DUALITY. We moeten zien waar deze dualiteit in ons ligt en DAT ontmantelen. 

Dit is het moment om verbinding te maken met Hoger Weten en manieren van zijn. Zal dit je soms losmaken van het grootste deel van het Collectief terwijl je je nieuwe realiteiten weeft? Ja. We zitten hier allemaal samen in, maar de metamorfose van ons lichaam is uniek onze eigen ervaring. Je hoeft niet in te spelen op wat iedereen doet, denkt of is op dit moment. Dit zorgt voor verwarring. Door een diepe verbinding met jezelf te maken, help je het collectief om hetzelfde te doen; zo zijn we met elkaar verbonden.

Ziek voelen, niet in orde zijn, niet helemaal jezelf: er gebeuren op dit moment grote dingen met je Starseeds en weet gewoon dat je verandert in EPIC-licht dat nog nooit eerder op deze planeet is gedaan. Je voelt intense pijn terwijl het oude uit je lichaam scheurt. Denk aan al het licht dat je ooit droeg en met die herinnering komt er oude wijsheid waar je weer op terugkijkt. Je bent niet hetzelfde en je zult nooit hetzelfde zijn

Je hebt je aangeboden om hier te zijn in deze gunstige tijd in de evolutie van de aarde Goddelijke Sterrenzaden en weet gewoon dat je uitzonderlijk werk doet. Elk Wezen in ons Omniversum dat de Wet van Eén viert en het licht van onze Schepper vasthoudt, moedigt ons aan op deze EPISCHE reis van herinnering. Heb radicaal geduld, empathie en liefde voor jezelf Beste en weet dat dit niet altijd onze staat van zijn zal zijn. Naarmate we leren vertrouwen op het proces, krijgen we controle over wat we opnemen om te helpen bij onze Ascentie en wat nu moet worden ontmanteld voor gemak en stroom in onze Ascensiereis.

Met zoveel liefde en respect voor Starseeds, 

Een liefde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten