dinsdag 30 juli 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Dinsdag 30 juli 2019 ~ Marjoelin Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Dinsdag 30 juli 2019

ENORME 'MEGA' ENERGIESTIJGINGEN VAN EEN TRILLIARDE!
GEVEN STERK VOELBARE DRUKGOLVEN IN ONS LICHAAM!

SR anomalieƫn tot 38 Hz met vanaf 12.00 witte vlakken! Dit kan schudden, beven, rillen en trillen geven. Letterlijk het lostrillen van oude aangeplakte troep [dissonantie] op de gevoelssnaren=sensibele zenuwbanen.

Zelf ervaar ik de druk op de nek en schouderbladen en ik zweet ENORM, ik baad letterlijk in het zweet, alsof mijn huid alle deuren en ramen heeft opengezet [porien] om de toxinen te verwijderen. Verder heel veel slapen en nixen met hooguit een Donald Duck ter ontspanning!


De enorme energie shifts geven schommelingen en hevige turbulentie! Alsof we diep onder de grond getrokken worden om nog meer bakken met duistere energie naar boven te halen om te transformeren! Deze duistere energie wordt vervolgens in chakra 3 geslingerd= de wasmachine van ons lichaam!

Wederom veel drukpijnen in ons lichaam mn stijve nek, hoofd, voorhoofd wervelkolom en tussen de schouderbladen= grootste energieportaal van ons lichaam!
We zitten duidelijk in een BREAKDOWN van ons vorig denken-doen levensritme! We bevinden ons nu in een vertragend=genezend -gamma light rays- ritme =UV light! De zonkracht trekt dus alles naar de oppervlakte wat nog niet ver-licht was.

Dit drukt op de kernpijn en geeft verkrampingen/spasmen aan de lengtespieren [nek-stuitje] oftewel de linkerkant van je lichaam= moeder aarde ,gevoelskant en hormoonkant. Kan heftige pijnen geven mn tussen je schouderbladen, nek, hoofd, koude rillingen, shaken, beven en weer eens flink door elkaar geschud worden totdat eindelijk alles op zijn plek ligt waarvoor het bestemd is.

We komen in de volledige leegte terecht oftewel het grote niets= borstholte. Deze leegte [negatieve druk in de thorax holte] zuigt zich vol met alle gevoelens[bloedstroom] die er nog zitten vanuit het verleden waarin je overleefde vanuit je hoofd=overleven, die rol is uitgespeeld. Nu voelen we en dat is heftig, we voelen de immense kernpijnen en gaan letterlijk tot op het bot.

Onze organen maken overuren en ons zenuwstelsel kan overbelast raken waardoor je het gevoel hebt flink gestoord te zijn!

We komen in de oer energie, onze volledige potentieel wordt langzaam zichtbaar als het woelige water vol modder doorstromen mag en gezuiverd. Onze ware Zelf wordt geboren.
De steeds maar stijgende fotonenergie (levensenergie) bouwt zich op langs ons lichaam en met iedere ademhaling zuigen we deze schitterende energie op.

Tegelijkertijd spoelt het je cellen schoon en dit maakt veel toxinen vrij die opgeslagen lagen in de cellen incl. het geheugen uit een leven in 3D, je oude zelf komt naar boven en lijkt op te lossen , voorgoed te verdwijnen door dit nieuwe licht.

Immers oude patronen en gewoonten herhalen vergt nu veel te veel energie van ons, dus hebben we ons wel aan te passen en over te geven. Zo brokkelt onze oude vertrouwde gewoonten af.

Door dit nieuwe licht die onze hernieuwde levensenergie opbouwt langs ons fysiek lichaam wordt er enorm veel opgeruimd en maken de bloedstromen=trilling=snelheid overuren net als de uitscheidingsorganen die nu snel overbelast raken als je niet op tijd je rust neemt.
De doorsteek van 3D naar 5D vergt heel veel van ons lichaam op alle lagen en er komen heel veel herinneringen, emoties, overtuigingen en ervaringen vrij die opgeslagen lagen in de cellen om uit ons bloed-systeem te verwijderen omdat ze nu geen functie meer hebben.
We laten ons oude zelf los en dat is eng maar ook opwindend tegelijk. Probeer balans te blijven houden in deze tsunami's van lichtgolven die ons omringen en doordringen tot in onze celkernen! Alles is in beweging en we zijn niet meer te stoppen!

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen!

Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie en haar weldadige channelings!.
Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang