vrijdag 26 juli 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Donderdag 25 juli 2019! ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Donderdag 25 juli 2019!

SLOW DOWN!!!!
De energie is enorm krachtig en sterk voelbaar!
De energie is met 1344x de waarde gestegen en de UV is 7; alles wordt nu versterkt in jou wat er nog in je leeft wat je niet langer van dienst is. Het hoogfrequente fotonenlicht zuivert iedere cel.

Deze hoogfrequente energie komt binnen via je zenuwstelsel en kan je het gevoel geven onder stroom of hoogspanning te staan. Dit wordt beter naarmate de energie beter kan doorstromen in je lichaam, maar het komt onderweg blokkades tegen die je hebt te doorleven en los te laten= de zuivering dus.

Zeer intensieve reiniging is gaande en vraagt om overgave van ons.
Zeker nu met deze immense hitte die ons doet stilstaan en ons plat legt.


Voor mij voelt het alsof ik vakantie heb; ik lummel en lanterfanter en wat is dat heerlijk reinigend. DO-NO-THING. Ik begin te genieten van deze energie en begin me er thuis in te voelen ondanks de vele bijwerkingen op fysiek nivo zoals darmkrampen, huiduitslag, spierzwakte, snel moe en snotterig.

Bovendien ervaar ik het ragfijne etherische web die heel vilein is en maakt dat ik heerlijk kan tekenen van ragfijne bloemen en dieren. Maar ook dat ik nu in 1 oogopslag de energie doorkrijg en situaties/personen doorzie en soms hevig schrik wat ik doorkrijg!

Pure reiniging en balancering van chakra 6 [verbonden met je darmen, benen en voeten en de etherische geesten/archetypen die jou hebben beïnvloedt in je kindertijd]. Het verstopte kanaal gaat open en de ingehouden shit komt er uit].

Alle inwonende personages komen voorbij om ze los te laten en een plek te geven wat je als kind niet kon je was afhankelijk van de omgeving en situatie. Deze afhankelijkheids- koorden worden nu 1 voor 1 losgemaakt [lymfebanen] het immense licht snijdt er dwars doorheen of je kunt dit voelen alsof er iets door geknipt wordt en dit een energetische breuklijn geeft.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen!
Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten en channelings over de kosmische energie!

Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!


Marjolein Ingrid Soulpursang