vrijdag 19 juli 2019

ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL Vrijdag 19 juli 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL
Vrijdag 19 juli 2019

EEN FENOMIALE ENERGIESTIJGING van maar liefst een TREQUADRAINTILLIARDE = getal met >261 nullen!! De stijging van gisteren was ENORM met een SEPTILLIARDE= "slechts" een getal met >45 nullen!! ENORME STIJGING DUS!!
SR tot 38 Hz

Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een wasmachine in chakra 3]
De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie de blauwe lucht vol sprankelende transparante energie!


We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie en ruimen zo vele vele levens op uit ons systeem.

De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light!

NEEM EXTRA RUST zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken! DRINK VEEL WATER!.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! . Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie. Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen.

Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt uit onze celgeheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.


Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie en haar channelings!. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang