donderdag 25 juli 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Woensdag 24 juli 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Woensdag 24 juli 2019

WOWWWWWWWWW CODE HIGH SOLAR RAYS!
Een enorme instromende vortex van high solar rays via onze kruin waarbij een WAANZINNIGE energiestijging van een OKTOVIGINTILLION [= getal met 168 nullen] ons in onze ideale pasvorm drukt en duwt en al het vergane dode energie eruitperst. Dit kan gevoeld worden als afkickverschijnselen oftewel ontwenningsverschijnselen.

De hoogfrequente energiegolven OVERWELDIGEN EN OVERSPOELEN ons met een duizelingwekkende snelheid.


Met dit tropische weer [in Groningen-33 C] worden we letterlijk PLAT gelegd en onze blueprint digitaal opgeschoond en ge- uploaded! Onze biocomputer draait op volle toeren
SR 32 Hz en UV 7; geeft versterking van wat er innerlijk zich nog in je speelt. Ascensie klachten kunnen dus behoorlijk versterkt worden!!!!!

Het gaat nog EXTREMER worden in deze BIJZONDERE tijd. Doel; het definitief verwijderen van oude karmastukken [wortels langs je wervelkolom mn chakra 4 [fibromyalgie]]. Het loslaten van onze overlevingspersonages gebaseerd op schuld, schaamte en angst.

Veel duistere energie zal vrijkomen en zich aan je OPDRINGEN, zodat je het herkent en mag transformeren! Je ervaart een relatie-breuk met je oude ik , je neemt afscheid van je oude vertrouwde ik gebaseerd vanuit angst, schuld en schaamte.
Het oude 3D levensritme is afgebroken, doen we het toch dan ondervinden we de gevolgen; letterlijk ziekmakend, alsof we tegen de klok ingaan ipv meegaan=bioritme=letterlijk meegaan met de stand vd zon, met de flow.

Ons lichaam reageert reflexmatig vanuit weerstand op deze enorme lichtinfusies ; druk op het hoofd, voorhoofd en achterhoofd, benauwd, angst en paniekaanvallen, onrustig, grip willen houden= onze oude vertrouwde 3D duale levensritme van denken-doen-actie en anders gebeuren er drama's in je hoofd!

Kortom het is energetisch een heftig dagje! Geeft veel druk op het skelet, beïnvloedt het zenuwstelsel, hersenen en hart. Pijnlijke lymfeklieren ,circulatiestoornissen ,pijn, misselijk, opgezwollen maag= zuivering vd plexus solaris, pijn tussenschouderbladen, dichtgeknepen keel, kaken, kiezen, grieperig en immense moeheid, verzwakte spieren etc.

We leefden ahw voornamelijk uit onze 4e chakra alsof we een beetje in de lucht [geest]woonden en niet goed in de aarde, omdat aarden [volledig in je 3D lichaam zitten en zakken] ook de pijn meebrengt van je kind drama [pijnlijke en verzwakte benen, voeten] en dat is wat we nu ervaren, deze energieboost trekt nu ook de oorspronkelijke pijn bij ons naar boven en dat geeft de vele vibrationele klachten.

Alle inwonende personages komen voorbij om ze los te laten en een plek te geven wat je als kind niet kon je was afhankelijk van de omgeving en situatie. Deze afhankelijkheids- koorden worden nu 1 voor 1 losgemaakt [lymfebanen] het immense licht snijdt er dwars doorheen of je kunt dit voelen alsof er iets door geknipt wordt en dit een energetische breuklijn geeft.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen met hele eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen!
Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten en channelings over de kosmische energie
Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang