maandag 29 juli 2019

De machten achter de schermen..Harriet Algra


Dit artikel bevat schokkende informatie voor sommige,
behoud ten alle tijden je onderscheidingsvermogen!!
Toch belangrijk om dit met jullie te delen.


De machten achter de schermen..!
x
x

De machten achter de schermen..

2019 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be
xHarriet Algra
De mens zit opgesloten in een kooi en zelfs als de deur naar de vrijheid open zou staan, zouden de meesten in de kooi blijven zitten.. Dit heeft te maken met het feit dat mensen beïnvloedbaar zijn en getraind kunnen worden, waardoor zij exact gaan doen wat hen wordt geleerd. Zelfs wanneer ze daarmee hun vrijheid  zouden kunnen verliezen. De meeste mensen begrijpen niet wat voor strijd zich werkelijk afspeelt ‘achter de schermen’. Zodra je erover begint wordt het vaak afgewimpeld als zijnde een ‘complottheorie’.

Wie is overigens de bedenker van dit woord: ‘complotheorie’… Dit was de CIA, die deze term de wereld in slingerde, ten tijde van de moord op Kennedy. Het zijn dit soort instanties, die de meeste leugens naar buiten brengen, en niet te vergeten de media zèlf. Door hun leugens maar te blijven herhalen, hopen ze te voorkomen dat de lezer zèlf op zoek naar de waarheid zal gaan. 

 Laten we bijvoorbeeld president Donald Trump in dit kader eens bekijken. De doorsnee-reactie van de gemiddelde Nederlander is, gevoed door de media, dat Trump een halve gare idioot is, die beter zo snel mogelijk zou moeten opstappen..  Maar dat hij bezig is om niet alleen de VS te zuiveren van de Deep State,  maar in feite de hele wereld, is voor de meesten een totaal onbekend gegeven.

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden hoe belangrijk het is, dat mensen weer ZELF op onderzoek uit dienen te gaan. Dat ze stoppen met het klakkeloos aannemen wat het journaal, de kranten  en andere media-kanalen, hen proberen voor te kauwen en klakkeloos als waarheid te laten slikken. Om een recent voorbeeld in dit kader te geven: de reden dat er geen vrede met Noord Korea tot stand is gekomen, had niets te maken met een slechte verstandhouding tussen de twee leiders. Integendeel, deze is zelfs uitermate goed.

Het had te maken met het feit dat de Rothschilds Noord Korea gegijzeld hebben door overal geheime nucleaire depots te verstoppen, die af zullen gaan wanneer Noord Korea het spelletje weigert mee te spelen. Omdat de Koreaanse leider geen idee heeft waar de bommen verstopt liggen, was het onmogelijk voor Trump het vredesakkoord te ondertekenen.

We wijzen je in dit verband even op dit indringende artikel HIER (dl 1) en HIER (dl 2), waarbij het zeer waarschijnlijk zó was, dat de CIA een ECHTE KERNRAKET heeft gelanceerd richting Hawaï..!! En dat om een oorlog met Noord Korea te forceren en zo én Trump in een kwaad daglicht te stellen én een hoop onrust (oorlog?) in Azië te triggeren.

(Zie voor meer uitleg in deze video:
Binnenkort zullen mensen gaan ontdekken wat er werkelijk heeft plaatsgevonden, wie ze werkelijk zijn, wanneer we onze ware oorsprong ontdekken. De VS heeft nu feitelijk twee legers..! Het niet corrupte ‘patriotten’ leger, dat achter de president staat. En dan is er het corrupte leger van de Deep State die we kennen als ‘MIC’ (Military Industrial Complex met zijn geheime militaire ruimteprogramma’s). Dit leger wordt geleid door o.a. de leden van de Paperclip-groep die bestond uit  de groep Nazi’s die na WOII in het geheim naar de VS zijn overgebracht, onder de codenaam ‘Operation Paperclip’, waaronder Werner von Braun. Kijk hier staat dit verhaal uitgebreid afgebeeld:

De VS-patriotten strijden voor een betere wereld met o.a. vrije energie, interstellaire reizen, Tele Time Travel. Een monetair systeem gekoppeld aan de goudstandaard. Natuurlijke geneeswijzen voor alle chronische ziekten waaronder kanker. Een schone atmosfeer zonder Geo–Engineering en voedsel dat biologisch is zonder gifstoffen. Veel van de verloren gegane geschiedenis zal opnieuw worden ontdekt en onthuld. We zitten momenteel in de fase waarin alles wat tegen de gevestigde orde in gaat, gecensureerd gaat worden.

De geschiedenis wordt om de zoveel jaar volledig herschreven waarbij steeds meer kennis aan het verdwijnen is. Wie zijn de opdrachtgevers van dit fenomeen. Wie heeft er zoveel macht dat zoekmachines niet langer onderwerpen tonen die de waarheid laten zien en die kunnen zeggen dat hun leugens de enige echte waarheid is. Het antwoord hierop is DE ILLUMINATIE of wel de CABAL. De ‘Illuminatie’ is echter een breed begrip die ook weer verschillende lagen kent.

De illuminatie bestaan uit 13 bloedlijnen te weten:De bijna onbekende bloedlijnen maar minstens zo invloedrijk, zijn de Payseur bloedlijn en de Merovingische bloedlijn. Deze laatste wordt ook wel de 13de bloedlijn genoemd. Zij geloven dat hun voorouders afstammen van de Joods-christelijke lijn van Jezus. Er zijn geruchten dat de Payseur familie aan de top staan van de Kabal. Kijk bijv. eens naar deze video (HIER) in dat opzicht.

Hun wortels gaan minstens een paar eeuwen terug.
Ze bezitten enorme topposities binnen de bedrijfswereld in de Verenigde Staten. En toch heeft niemand enig idee wie ze zijn, en je zult nooit wat er ook plaatsvindt, hun namen genoemd zien in het avondnieuws. De Europese ‘adel’ stamt af van de Merovingische bloedlijnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Habsburg-lijn  die nog steeds actief is in Europa, hoewel meestal verborgen. Zij zijn de ‘machten achter de troon’, zo niet de werkelijke heersers. Het Britse koningshuis stamt rechtstreeks uit deze Habsburger-bloedlijn.Hij had het er maar druk mee, ome George Bush jr., heel druk zelfs. Om te laten zien dat ie er ook bij hoort!
Ook de meeste Amerikaanse presidenten zijn verbonden met deze bloedlijn. (HIER) De bloedlijn van de Russell’s zijn de architecten achter de religies. De bloedlijn van Rothschilds vecht voor hun machtspositie in de financiële structuur.

Niet alle mensen die geboren worden binnen de Illuminatie families zijn actief betrokken bij de rituelen. Er zijn zelfs bij die geen besef hebben wat er achter de schermen plaatsvindt. Dit worden de slapende takken genoemd. Ze worden echter wel continu gemonitord omdat hun kinderen gaven kunnen hebben die nodig zijn voor de machtsstructuur.

De huwelijken vinden niet op basis van liefde plaats maar worden gearrangeerd om de lijnen zo zuiver mogelijk te houden en het geldkapitaal binnen de families te houden. Dit is al vele duizenden jaren het geval. Aan het hoofd staan de ’PARENTS’. In totaal bestaan er 21. De Parents zijn vaak al duizenden jaren hier op aarde en hebben invloed op alles wat plaatsvindt op deze planeet. Zij werden op hun beurt aangestuurd door de Draconische reptielen die de echte touwtjes in handen hadden.

Deze Draconische reptielen hebben de Parents gecreëerd om hun wil op deze planeet uit te kunnen voeren. De Parents zijn zich bewust van alles wat zich hier afspeelt. Zij zijn de ontwerpers van iedere cult en religie, elke regering en geheim genootschap, alle geheime militaire programma’s en ondergrondse bases. Het ligt allemaal binnen hun controleveld.

(HIER) Iedere deal waarbij deze planeet betrokken is gaat door hun handen. Iedere familie heeft zijn eigen Parent. Deze is nauw betrokken bij de opvoeding van de kinderen van de Illuminatie om te zorgen dat zij opgroeien als emotieloze wezens die de taken van hun ouders op een gegeven moment kunnen overnemen.Er vindt een loyaliteit door traumabinding plaats. Identiteitsverwarring is een middel wat hierbij ingezet wordt. De naam die het kind voor de buitenwereld draagt kan heel anders zijn dan hun ‘echte’ naam of zelfs de naam op hun geboorteakte. Een kind van hoge afkomst verbonden met de Europese bloedlijnen, kan ontdekken dat ze niet in de Verenigde Staten zijn geboren, maar in Europa, of zelfs dat hun Amerikaanse geboorteakte vervalst is om hun Europese afkomst verborgen te houden.
Andrechrome is de stof, die voor ‘verjonging’ zorgt. De afbeelding van Hillary Clinton hier, zegt wat over haar deelname aan de misbruik-‘feestjes’..
Lang niet alle illuminatie kinderen ondergaan deze training.
Kinderen die met speciale gaven geboren worden, worden er uitgepikt. Dit kunnen ook kinderen zijn die geen illuminatie banden hebben. Toetsen op scholen waaronder bijv. de Cito-toets, zijn testen die worden ingezet om hoogbegaafde kinderen te spotten. De Parents zijn ook mensen maar niet menselijk zoals wij. Ze zijn een minder gemanipuleerde versie met meer reptielenbloed.

Om de Parents te belonen voor hun loyaliteit aan de Draconische reptielen, hebben ze alle 21 een verschillende truck geleerd, waarmee ze hun leven kunnen verlengen. Ze zijn niet onsterfelijk in dit hologram maar leven gewoon langer, door verbeterde cellulaire regeneratie. Daarbij is het drinken van kinderbloed één van de manieren. Hierin zit, wanneer het kind in traumatische nood is geweest, tijdens het sterven, de stof
Adrenochrome. (zie afbeelding)

Een andere waarbij niemand gedood hoefde worden is aanbidding. Een paar van de ouders hebben zichzelf als een God uitgeroepen. Wanneer de energietransfer tussen de aanbidder en ouder correct gedaan wordt, is dit blijkbaar genoeg om hun leven voor onbepaalde tijd te verlengen.Om deze reden hebben opgestegen Meesters en Astrale wezens zich uitgeroepen tot godheid. Op deze manier zijn ze in staat hun nutteloze leven te verlengen. Denk hierbij bijv. aan Saint Germain en Lord Kuthumi die door de eeuwen heen regelmatig verschijnen.

De oudste Parent die de naam ‘Koningin van de Vernietiging‘ draagt, schijnt rond de 13.000 jaar oud te zijn. Vervolgens heb je de Tweeling met een leeftijd rond de 11.000 jaar. De koningin heeft eeuwenlang geslapen en is vrij recent ontwaakt. Ze schijnt er niet ouder uit te zien als een 20- of 30-jarige en is praktisch onverslaanbaar. De ouders kunnen overal naar toe reizen met hun gedachtekracht en verschijnen waar ze maar willen zijn.

Volgens insiders als Shane Bales( alias aka the Ruiner) die zelf door één van de Parents is begeleid in zijn jeugd, zijn de meeste Draco’s vertrokken. Hij groeide zelf op in een Illuminatie familie. Zijn vader stamt af van de Rothschilds en zijn moeder van de Russell’s. Als klein kind werd hij door zijn grootvader herkend als iemand met speciale gaven en vervolgens met allerlei zaken geconfronteerd waar de illuminatie zich mee bezig houden, inclusief gruwelijke offerrituelen. (HIER)
De Draco’s zijn nog wel nauw betrokken bij programma’s die zich bezig houden met klonen, regeneratie en hybridisering. Dit vindt o.a. plaats in de ondergrondse basis Dulce in New Mexico.The 4th Reich, Dulce and the Moon Soul Catching Machine – Max Spiers (HIER) Shane zijn gave was telepathie en maakte dat hij op 6 jarige leeftijd in allerlei programma’s terecht kwam. Hij was bijv. in staat met andere rassen en dieren te communiceren. ‘Of Planet’ en ‘Space’ zijn namen van andere ondergrondse bases in de VS en hebben dus niets met buitenaardse locaties te maken. Onze hele geschiedenis is vervormd door de Draco’s incl. het hele verhaal rondom de Annunaki.
Professor Sitchin, die in deze tijd steeds meer onderwerp van controverse is. In hoeverre was hij zuiver met zijn onthullingen over de Annunaki als heersers van de Aarde en scheppers van de mens..?
De verhalen van Sacharias Sitchin kloppen dus ook niet. Alles is verdraaid om te voorkomen dat wij mensen, onze ware geschiedenis zullen ontdekken. In de informatie zit een grote kern van waarheid wat is gebruikt als lokmiddel.  De namen van de hoofdpersonen zijn echter gewijzigd en er zijn tijdslijnen uit andere realiteiten aan toegevoegd die niets met de mensheid te maken hebben. Wij zullen zelf het heft in handen moeten gaan nemen om ons uit deze gevangenis te gaan bevrijden.

Zolang je nog  blijft wachten op de grote verlosser die je zal gaan bevrijden, begeef jij je op gevaarlijk terrein. Je geeft op deze manier je eigen kracht volledig uit handen en de duistere krachten toestemming door te gaan met hun praktijken die tot doel hebben de mensheid te vernietigen.

Hun sterkste wapen is de MAGIE.
Magie is het proces dat je hersenen ervan overtuigt dat deze realiteit echt is. Hier dienen we doorheen te prikken. Feitelijk gebruiken ze onze scheppingskracht om de artificiële gevangenis te creëren.. De echte machthebbers zullen we nooit te zien krijgen. Ze zien eruit als jij en ik waardoor ze onherkenbaar zijn.

De reden dat pedofilie met zijn satanisch kindermisbruik een dergelijk grote rol speelt, heeft niets meer te maken met het feit dat die offers nodig zijn om de machthebbers achter de schermen goed gezind te houden. Het heeft puur en alleen te maken met verslaving. De deelnemers zijn stuk voor stuk verslaafd geraakt aan de rituelen en kunnen niet meer zonder.

Staatshoofden, kerkleiders, Justitie en de media zijn er allemaal bij betrokken. Dit is de reden dat het steeds openlijker wordt toegestaan en er geen arrestaties plaatsvinden. 90% Van alle berichtgeving van zowel de Mainstream Media als wel de Alternatieve Media heeft niets met de waarheid te maken. Dus stop met geloven, geloof ook mij niet maar ga zelf op onderzoek uit.

Waar het om gaat is: ‘Wie ben jij’, ‘Hoe ga jij met je medemens om’. Laat je niet meer bang maken en ophitsen door de Media. De enige reden dat ze Valse Vlag aanvallen uitvoeren en mensen tegen elkaar proberen uit te spelen is omdat ze zo gemakkelijker onder controle te houden zijn. CHRISTCHURCH UNCOVEREDEnkele scenario’s van valse-vlag-aanvallen die klaar liggen, zijn:
  • Project Blue Beam (HIER)
  • Een zombie Apocalyps (zie dit Volkskrantartikel: HIER)
  • Poolverschuiving
  • Klimaatverandering
We zijn zo geprogrammeerd dat we denken dat we chips en implantaten nodig hebben, om net zo slim als een computer te worden, of onze zintuigen te kunnen versterken. We geloven niet langer in onze eigen gaven. Zouden we deze activeren en met zijn allen weer magie gaan toepassen, dan zou iedere vorm van controle overbodig worden en hebben we geen overheid meer nodig.


Harriet Algra
maart 2019


www.totalhealthfoundation.nl

1 opmerking:

  1. Hoop echt dat veel mensen het lezen en delen , de leugens en verderf moeten nu eindigen . Dan stopt eindelijk de beschuldiging ,dat veel mensen gek zijn ,terwijl ze de waarheid vertellen .

    BeantwoordenVerwijderen