zondag 21 juli 2019

JEZELF VERBINDEN ….Met toestemming van: Judith Kusel ~ Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life


JEZELF VERBINDEN ….

Doe het rustig aan. Spring er niet gewoon in. Sta toe dat er zich een diepe vriendschap, een diepe liefde en vertrouwen en respect tussen jullie groeit. Dit kost tijd.

Sta toe dat het zich langzaam ontvouwt, terwijl jullie allebei je hart openen en je de liefde toe staat zich te verdiepen - zonder verwachtingen. Zonder te proberen de ander te veranderen. Gewoon toestaan dat de ander gewoon zichzelf is.
|
Het is niet nodig om te haasten. Het is niet nodig om meteen samen te gaan liggen rollebollen. Sta toe dat de liefde zich gewoon verdiept naarmate je dichter naar elkaar toe groeit en elkaar de vrijheid geeft om te zijn.



Er zal iets moois gebeuren - je zult ontdekken dat wanneer je elkaar de vrijheid geeft om te zijn en te worden, dat de liefde en het begrip zich verdiept. Je vindt elkaar gewoon op steeds nieuwe en hogere manieren.

Als iemand jong is, is de behoefte aan voortplanting groter dan de wijsheid die leeftijd met zich meebrengt.

Betekenis, volwassen liefde, is er één waar de ziel de ziel ontmoet, meer dan het lichaam het lichaam ontmoet. Het is zoveel meer dan seks: - het is het openen van een hart, het openen van een ziel, en wanneer beide zich openen, opent de seksuele energie zich in de hoogste mate.
Nu wordt vereniging een heilige, een diepe samensmelting van lichaam, geest, spirit en ziel!

Volwassenheid vereist een dieper samenkomen, want het wil iets heel bijzonders samen creëren, en iets dat steeds dieper samen zal binden. Het gebeurt niet zomaar van de ene dag op de andere! Het kost tijd en moeite en een diepe bereidheid om steeds dieper in het rijk van zuivere, onvoorwaardelijke liefde te duiken.

Het betekent dat je zowel ondersteuning als uitdagingen ervaart, maar men zal de ander niet opgeven, men zal alleen kijken naar manieren om het vertrouwen te verdiepen, om respect te kweken en om liefde toe te staan om uit te breiden.

Dat is ware vereniging, want vereniging is bedoeld als heilig.
Kostbaar. Diepgaand.


Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life