donderdag 21 januari 2021

Voor de ontmoedigde en gedesillusioneerde - James Gilliland



Voor de ontmoedigde en gedesillusioneerde - James Gilliland

Het is nog lang niet voorbij. Terwijl hij in meditatie was, kwam Jezus binnen en liet een paar dingen vallen om over na te denken. Ja, hij is echt en alleen omdat we praten met andere hoger dimensionale wezens, Pleiadians, Orion Council of Light, Siriërs, Andromedanen en een groot aantal andere wezens betekent dit niet dat we niet in contact staan ​​met de bekende Meesters van de Aarde. Voor de goede orde, Jezus was een naam die hem door de Grieken was gegeven, het vertaalt de zoon van Zeus. Jezus zei: wacht 5 dagen, dingen zullen worden onthuld, geef de hoop niet op. Het zal tijd kosten, grote aankondigingen zullen tot eind maart of april naar voren komen. We vroegen hoeveel mensen de administratie van Biden daadwerkelijk steunen. Hij zei dat ongeveer 10% van sommigen hun wonden, trauma's en woede jegens machtige mannen ontkent. Velen zijn sociaal ontworpen om te geloven in een vals beeld van Trump. Anderen vallen in de categorie van de duistere harten, degenen die verlangen naar macht en rijkdom ten koste van anderen, samen met degenen die het dichtst bij en afhankelijk van hen zijn. Het is tijd om te vragen of het het waard is,
Hij zei ook dat er veel dingen strategisch worden gedaan die misschien niet kloppen, tenzij je begrijpt hoe de grondwet en de Bill of Rights goddelijk geïnspireerde doctrines werden toegeëigend en hoe Amerika in het verleden werd overgenomen. Er worden pogingen gedaan om de Republiek terug te winnen en de wet te herstellen. Dit zal een einde maken aan het tweeledige rechtssysteem, de politieke corruptie en corruptie in alle aspecten van de regering, alle instellingen. Het geeft de mensen de kracht terug zoals oorspronkelijk ontworpen. De energiegolven die de aarde raken hebben een functie, ze zijn voor genezing en het herstel van de universele wet. Een zeer grote golf sloeg op de 19 egemeten door NASA. Ze weten niet de oorsprong of hoe het de aarde zal beïnvloeden. De wereldwijde elite, de CCP, alle administraties en regeringen, alle tirannie zal in zichzelf imploderen, het is niet in overeenstemming met de Universele Wet en het Ontwaken en Genezen van de Mensheid en de Aarde. Degenen die verlangen naar macht en rijkdom ten koste van de mensheid en de aarde zijn niet frequentie-specifiek voor deze verschuiving. De polariteiten tussen degenen die overweldigen in zelfbediening en degenen die macht geven in het dienen van anderen, worden versterkt. Hun karma wordt versneld. Wie denk je dat er overeind zal blijven? Er ontvouwt zich een groter plaatje, het is globaal en multidimensionaal. Dingen gebeuren misschien niet wanneer of zoals we verwachten, maar de overwinning is verzekerd. Blijf in het hart, spreek uw waarheid vanuit het hart, sta open voor nieuwe ideeën en nieuwe richtingen. De grote leugens zullen naar boven komen, degenen die ze in stand houden, zullen worden onthuld. Wanneer de mensen ontwaken, geïnformeerd worden, wanneer ze hun eigen persoonlijke Godverbinding maken, keert de kracht terug naar de mensen.
Jullie gaan een enorme sprong voorwaarts in de evolutie zien. De oorlogs- en ziekteprofiteurs zullen vallen, degenen die de massa tot slaaf maken door afhankelijkheid zullen vallen als de massa onafhankelijker wordt. Je zult anti / tegenzwaartekracht zien, brandstofloze energie, medicinale bedden, energetische genezing en natuurlijke genezingsformules die naar voren komen om de meeste ziekten te beëindigen. Voedsel wordt uw medicijn. Maak je klaar voor onthulling, het is de profetie van alle naties dat we ons zullen aansluiten bij de grotere familie van mensen in het hele multiversum en dat de aarde zal worden hersteld. Wat je nu ziet is een proces, een openbaring, alles wat verborgen was, wordt onthuld en een laatste wanhopige poging van de duistere harten om de controle te behouden. Het is zinloos. Neem alle twijfel weg en houd dit in uw hart tot bloei. Onthoud, ga naar het hart veel wereldleiders zijn gedemoniseerd die in feite deel uitmaken van dit proces. Velen zullen geschokt zijn om te horen van wie zij dachten dat hun vijanden in werkelijkheid hun redders waren. De diepten en afmetingen van dit plan zijn voor de meesten ondenkbaar, het zal vele bochten en bochten hebben. Houd een open geest, liefdevol hart en pure intentie. Dit zal je erdoorheen helpen.