dinsdag 14 juli 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAGAVOND 13-7 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAGAVOND 13-7: Sinds zondagavond rond 22:00 uur is de zonnewind dichtheid boven de normale waarden. Er waren x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Er wordt voor morgen (dinsdag 14-7) een zonnewind verwacht die al een week onderweg is naar de Aarde en dat is uitzonderlijk lang. En een korte periode elektronen crash. Het magnetisch veld is sinds zondag weer steviger en sinds maandagnacht ook licht verstoord/schokkerig. Om 2:30 vreemde lichtflits voor de Zon langs. 
*
Vreemde lichtflits
Om 2:30 is er een vreemde lichtflits vast gelegd door Stereo A satelliet. Dit licht trok in een flits tussen de Zon en de satelliet door. Geen idee wat dit is geweest, maar ik wil het je wel melden.
*
Zonnewind dichtheid e x-ray pieken
Sinds zondagavond rond 22:00 uur is de zonnewind dichtheid boven de normale waarden. (normaal is tussen 0,1 en 10 p/cm3.) In de vroege ochtend liep het verder op door x-ray pieken die zichtbaar werden in zonnewind dichtheid tot 38 p/cm3 tussen 7:00 en 11:00 uur. Ook om 12:00 uur was er nog een korte x-ray piek en rond 12:00 uur nog een grotere x-ray piek van ongeveer 45 p/cm3.

Symptomen x-ray pieken
Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vast slaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.
Symptomen zonnewind
Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea 'Waarom deze updates?'
*
Dinsdag opnieuw zonnewind verwacht
Er wordt morgen (dinsdag 14-7) een zonnewind verwacht die al een week onderweg is naar de Aarde. Dat is super uitzonderlijk langzaam is deze zonnewind stroom, want normaal is zo'n ontlading van plasma met 3 dagen op Aarde. Dit is volgens mij een signaal dat de kracht van de Zon echt op een diepte punt is.
*
Elektronen crash
Er was een korte periode een elektronen crash actief tussen 10:00 en 12:00 uur. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.
Magnetisch veld verstoord
Het magnetisch veld is sinds zondag weer steviger en sinds maandagnacht ook licht verstoord/schokkerig. Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring. (EINDE UPDATE)