maandag 13 juli 2020

Ben je bereid te sterven..? Harriet Algra


Ben je bereid te sterven..?



xx

Ben je bereid te sterven..?

2020 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be
x
Eind juni had ik weer zo’n nacht, waarin allerlei puzzelstukjes op zijn plek vielen. Ineens realiseerde ik mij, dat het antwoord te vinden was in een schilderij, dat ik vorig jaar had gemaakt. Ik zag nu ook, dat het nog niet volledig was en heb het ’s morgens gelijk afgemaakt. We zijn momenteel vlakbij het nulpunt beland. Hier zijn 2 tijdlijnen mogelijk. Ofwel we gaan via het nulpunt in de trechter naar de Nieuwe Wereld. Of, we eindigen als, een volledig op afstand, bestuurbare en gecontroleerde slaaf. In dienst van de machten achter schermen.

Harriet Algra

Er bestaan 2 soorten bewustzijn, het externe en het interne. Het externe bewustzijn komt voort uit het denken. Het interne bewustzijn, wordt geactiveerd als je alle spiritualiteit, karmische modellen, engelen, Jezus, Boeddha etc. aan de kant hebt gezet. Hierdoor, kom je volledig in het NU terecht bij jezelf, bij waar je voor staat. Dit, is je eigen vermogen wat het meest schoon en zuiver is. Je hebt geen gereedschappen van anderen meer nodig. Een schoon bewustzijn, is een ‘kwantum bewustzijn’ en heeft de grootste kracht om een draaggolf te veranderen naar iets anders. Hiermee kun je andere natuurwetten laten ontstaan, die volledig ingaan tegen de wetten binnen de fysische wetenschap.


Ken je het gevoel, dat je wéét, dat je kunt vliegen..?

Eind 1999 was ik, na 4 jaar in Israël te hebben gewoond, net weer terug in Nederland. Ik liep met mijn hond door het bos toen ik ineens een enorme sterke kracht in mij voelde opkomen. Op dat moment realiseerde ik mij, dat ik maar een kleine sprong hoefde te maken om letterlijk te kunnen vliegen. Een seconde later kwamen er mensen aan lopen, die onmiddellijk mijn gevoelens verstoorden omdat de gedachte in mij opkwam: “Wat zullen die mensen hier wel niet van denken”. Het gevoel te kunnen vliegen, kwam hier gelijk door te vervallen.
Geloof je in de zwaartekracht, zoals ons is geleerd, dan zal je nooit kunnen vliegen. Dan is de wet van de zwaartekracht dominant. Ben je volledig schoon van binnen, zoals bij yogi’s, die kunnen leviteren het geval is, dan kom je hiervan los.  Zij zitten niet gekoppeld aan die wet, waardoor een ander informatieveld in beweging komt, die de bestaande wet overschrijft. Deze, wordt dan vervangen door een kwantumwerkelijkheid, dus een andere natuurwet.
Er wordt momenteel van alles in werking gezet om onze geschiedenis te kunnen herschrijven met als doel om ons volledig onder controle te krijgen, en de Nieuwe Wereld Orde op te kunnen richten. Alle vormen van ‘waarheid’, die dit voorkomen en dit verhaal niet ondersteunen, zullen moeten verdwijnen. Het onderwijssysteem wordt wereldwijd gesponsord door de Rockefellers. Zij, zijn erin geslaagd de jongeren met hun systeem volledig te beïnvloeden en te hersenspoelen.
Denk hierbij bijv. aan de ‘Co2-klimaathoax’.
Het doel hierachter, is om de jongeren op te kunnen zetten tegen hun ouders en iedereen, die de ‘echte’ geschiedenis van de afgelopen eeuw nog kennen. Leraren worden verplicht alleen dat te onderwijzen, wat de staat hun opdraagt. De staatsexamens zijn hier volledig op afgestemd en kinderen moeten verplicht tot hun 18 naar school. Thuisonderwijs wordt steeds moeilijker gemaakt.
Kijk naar de video hieronder. Een klokkenluider spreekt over de bewuste, geraffineerde werkwijze, die het Amerikaanse onderwijssysteem kinderen juist DOMMER maakt, in plaats van hen wereldwijs te maken, door hen essentiële kennis aan te dragen over onze wereld. Mevrouw Charlotte Iserbyt was Sr. beleidsadviseur bij het Office of Educational Research and Improvement (OERI) van het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs tijdens de eerste regeringsperiode van president Ronald Reagan. Daar werd ze de eerste klokkenluider over een groot technologie-initiatief, dat het curriculum in de Amerikaanse klaslokalen controleert.
De geplande afbraak van het menselijk ras..
De wereldelite, kan gezien worden als de hoofdschuldige en het wordt tijd dat we ons terdege gaan realiseren, dat dit geen mensen zijn zoals jij en ik. Zij hebben volledig andere waarden en normen, en zien de mensheid als ‘vee’. Dit is niet de eerste keer dat de geschiedenis herschreven wordt. Weinigen van ons, kennen de ware geschiedenis van ‘Gaia’, de aarde. Iedere honderd jaar wordt een klein deel van de geschiedenis herschreven, en iedere vier tot vijfhonderd jaar, een groot deel. Alle ondersteunende bewijzen en documenten worden eenvoudig verbrand, in beslag genomen of verborgen.
De bewijzen hiervan, liggen opgeslagen in de kelders van musea als het ‘Smithsonian Institute’ en het Vaticaan. Daar tref je de bewijzen aan, waaruit blijkt dat men in het oude Egypte over elektriciteit en machines beschikte -waarmee steen bewerkt kon worden- die zijn gebruikt, om alle toen gecreëerde monumenten te fabriceren.
De oppervlakten van de Oud Egyptische obelisken zijn zó hoogglans gepolijst, dat ze reflecteren als glas of als spiegels wanneer de zon er vanuit een bepaalde hoek op schijnt. Tot op heden is er geen handgereedschap bekent, dat in staat is om steen te polijsten op een manier, dat het reflecteert als een keukenblad.
De gravures van de hiëroglyfen op elke obelisk zijn zo perfect en zo gedetailleerd, alleen machines zijn hiertoe in staat! Als je alle potten, pannen en vazen in de musea ziet, krijg je de meest alledaagse dingen te zien, die uit het zand zijn opgegraven. Je krijgt nooit de batterijen, de machines of de vele andere vormen van technologie te zien, omdat die voorwerpen, die wel bestaan, niet passen in het verhaal van de herschreven geschiedenis.
Dus als je de huidige censuur bekijkt van YouTube, Twitter en Facebook, kan dit beschouwd worden als de moderne vorm van boekverbranding en opnieuw een manier om onze huidige geschiedenis te herschrijven. Waarheidsvertellers en klokkenluiders worden opgepakt, omdat ze woorden durven schrijven, die tegen het verhaal ingaan.
  • Is dit de wereld die je wenst voor je kinderen en kleinkinderen?
  • Zul jij opkomen voor de waarheid en vrijheid?
  • Of kies je ervoor om te overleven, waarbij je vrijheden zullen worden verwijderd en je kinderen straks leven als slaven.
De Global Elite, hebben politiegeweld en racisme gecreëerd, om ons verdeeld te houden. Mannen en vrouwen worden tegen elkaar opgezet, rassen worden tegen elkaar opgezet, religies worden tegen elkaar opgezet, om te proberen, zoveel mogelijk, chaos te veroorzaken. Zij zijn het, die ‘Antifa’ en ‘Black Lives Matter’ en andere organisaties financieren. Ze financieren altijd beide kanten van de strijd. Het enige dat ze willen bereiken, is overal ter wereld chaos en anarchie om vervolgens onze landen binnen te dringen, onder het mom, om ons te redden.
Tegelijkertijd, worden wereldwijd standbeelden vernietigd, met als doel de geschiedenis te kunnen herschrijven en de vrijheden van de mensen verder in te dammen. Denk hierbij aan de ‘Nieuwe Normale Norm’ van de 1,5 meter ‘Social Distancing’ en verplichte mondkapjes in het openbaar vervoer. Weiger je, dan word je bestraft met hoge boetes of zelfs gevangenisstraf. De Global Elite wordt hierbij gesteund door de reguliere Main Stream Media en Hollywood. Je vrijheden, worden alleen gegarandeerd zolang je denkt, doet en precies zegt, wat ze je vertellen, dat in werkelijkheid helemaal geen vrijheid is.
Dus ga staan voor je vrijheden en weet wie je vijand is.

Een boek over de verzwegen relatie van de native Americans met buitenaardsen laat zien, hoe verzwegen de buitenaardse realiteit feitelijk is..!!

De tijd is aangebroken, dat we openlijk fysieke verbindingen kunnen aangaan met bezoekers uit andere werkelijkheden. Hierbij is het noodzakelijk, dat we bevrijdt gaan worden van iedere vorm van spiritualiteit. Alles wat aangenomen is van anderen, is geen eigen autonome frequentie van binnen in je zelf. Dat is een model van iets of iemand anders, waardoor je eigen krachtveld, van autonoom bewustzijn, afneemt.
Het leggen van open contact en hoe de informatiegolven zich gaan bewegen, valt en staat met de kracht die we in ons zelf dragen. Als je aangenomen modellen in jezelf draagt, dan neemt je kracht af, omdat je in het informatiebewustzijn van iets anders zit. Deze aangenomen modellen, zijn afkomstig van de intelligenties, die de mens NIET in contact willen laten komen met de grote ‘Kwantum Kosmische Allianties’.
Zij zullen de massa straks gaan wijsmaken, dat deze contacten via de officiële kanalen, dus de VN en de overheden gaan verlopen, die je via de nieuwsberichten krijgt voorgeschoteld. Hierbij zullen ze zichzelf bekend gaan maken, als zijnde het echte ‘buitenaardse contact’.  Hun doel is, om op deze wijze de mens in het door hen gecreëerde en gecontroleerde denkveld te kunnen houden.
Het èchte contact, zal echter via onszelf verlopen.
Wij zijn het, waar het wèrkelijk om gaat. Er zit bij de meeste mensen een enorme vervuiling in het bewustzijnsveld. Hoe meer we ons hiervan opschonen, aanwezig zijn in lichaam, hoofd en hart, hoe anders we onszelf en deze werkelijkheid gaan ervaren. Je koppelt je steeds meer los van de identiteit, dus de rol, die je speelt in deze realiteit. Hierdoor worden andere dingen mogelijk, die voorheen ondenkbaar leken. Deze opschoning heeft een doorbraak in ons bewustzijn tot stand gebracht, dat het contact met de ‘Kwantum Kosmische Allianties’, wat eerst niet mogelijk was, nu wèl tot stand kan komen.
De tijdlijn waarin we momenteel verkeren, is een door de intelligenties die ons gevangen houden gekaapte en bewaakte tijdlijn. Hun doel is, dat we ons zullen blijven ervaren als vroeger, dat we steeds zullen terugvallen in het frame van de ‘geleide’ gedachte, die je gekoppeld houdt aan je identiteit. Hierbij kun je denken dat je met buitenaardse dingen bezig bent. Dit kun je zelfs van binnen voelen, maar aan de buitenkant, waar het contact tot stand moet komen, stap je steeds weer terug in het oude stuk van je persoonlijkheid.
Het hangt dus van je bewustzijn af, in welke tijdlijn je zit. Terwijl we allemaal in ons lichaam zitten, moeten we ons denken zien als een soort graadmeter. Elke levensvorm bezit een intelligentiebewustzijn. In het hele denkveld van de mensheid, is de mogelijkheid om buitenaards contact, fysiek met een groepje mensen te kunnen ervaren, niet aanwezig. Dit maakt, dat de eerste fysieke ontmoeting met buitenaardsen, een enorme impact zal hebben op ons gestel, waarbij het zelfs zo kan zijn, dat we het in eerste instantie zullen verwerpen, omdat we het niet zullen geloven.
Half juni had ik zelf een vreemde nieuwe ervaring.
Het was een prachtige dag met nauwelijks een wolk aan de hemel. Rond een uur of 6 ’s avonds, hoorden we een soort gerommel dat op onweer leek. Het bleef eerst op afstand, maar kwam na een tijdje onze richting uit. Het nam het geluid aan van een gigantisch groot vrachtvliegtuig, dat steeds dichterbij kwam, en uiteindelijk vlak over ons huis vloog. Het bizarre van het geheel was, dat het volledig onzichtbaar was. Mijn buren hadden het ook waargenomen, maar hadden ieder weer een geheel andere ervaring. Mijn buurman probeerde het te verklaren als een vliegtuig dat hoger dan 12km had gevlogen, en daarom niet te zien was. Mijn buurvrouw, had het gevoel gehad dat er wel zo’n 30 vliegtuigen over waren gevlogen.
Wij mensen, zijn een fractal van Gaia, dat wil zeggen dat we opgebouwd zijn uit delen die min of meer gelijkvormig zijn aan Gaia zelf. Gaia, is dus niet een brok steen, wat nog vele mensen denken, maar een levend organisme net als wij mensen. De functie van Gaia in haar oorspronkelijke vorm, was een planeet waar mensen kwamen om geheeld te worden. Alle aanwezige levensvormen hier, vertegenwoordigden alle bestaande levensvormen, in alle universa. De mens zelf, is gecreëerd uit 12 superrassen zoals op dit schilderij is afgebeeld.
Sinds Gaia is gehackt, waardoor de val het bewustzijn tot stand kwam, is ze enorm gekrompen. Hoe meer de natuur wordt vernietigd door middel van chemtrails, straling, GMO en hoe meer levensvormen worden uitgeroeid, hoe kleiner ze wordt. Het doel van de overheersende machten is, om de natuur volledig om zeep te helpen. Dit zal tevens inhouden, dat de mens, in zijn huidige vorm, hier niet langer zal kunnen overleven. Dat momenteel vele mensen wereldwijd wakker worden en naar binnen keren in lichaam, hoofd en hart, is mede te danken aan Gaia zelf, die allerlei helende frequenties uitzendt.
Het oorspronkelijke ‘coronavirus’, is door haar ontwikkeld, niet om mensen ziek te maken, maar om ze te laten helen, net als wat de griep doet. Griep wordt tegenwoordig beschouwd als een ziekte, maar is bedoeld om mensen op te schonen van alle, niet lichaamseigen stoffen, die door de koorts worden opgebrand. Hierdoor, krijgt het afweersysteem weer de kans om sterk te worden.
Vaccinaties, of hoe je iemands lichaam kunt binnentreden met instemming..
Dit proberen de machten achter de schermen te voorkomen, door middel van vaccinaties. Deze zijn niet bedoeld om mensen te beschermen, maar om ze te verzwakken. Zij hebben het coronavirus gehackt en vervangen door de synthetische vorm, dat we nu kennen onder de naam ’Covid-19’. Deze wordt geactiveerd door 5G. Ze willen ons laten geloven, dat de enige manier om ons hiertegen te wapenen, de verplichte vaccinaties zijn. Deze vaccinaties, zullen ons DNA gaan aantasten en een groot deel van de mensheid uitroeien, te beginnen bij de zwarte bevolking die het moeilijkst te hersenspoelen is van alle op aarde levende rassen.
In de komende maanden zal alles nog veel heftiger gaan worden.
De kunst is nu, dat we ons hier niet door laten meeslepen, ons niet zullen laten ontvoeren door angst en woede e.d., maar naar binnen keren in lichaam, hoofd en hart en de situatie van daaruit gaan waarnemen. Hoe sneller we opschonen, hoe eerder het contact zal gaan plaatsvinden met onze achterban, de Kwantum Kosmische Allianties. Dit contact zal dus niet via de overheden of de VN gaan plaatsvinden maar via onszelf. Deze rechtstreekse ontmoeting, is noodzakelijk omdat het alle sluiers, die over ons bewustzijn zijn geplaatst, in één keer zullen oplossen.
Zodra dit plaatsvindt, word je door het nulpunt van de trechter getrokken, zodat je bevrijd zult zijn van de Matrix. Je staat dan niet langer onder de controle van de machten, die ons gevangen houden. Realiseer je ook, dat de rol die je in dit leven speelt, hierdoor volledig weg zal vallen. Vanaf dat moment, zal ook Gaia steeds meer in haar oorspronkelijke vorm gaan terugkeren en dus vele malen groter worden dan zoals we haar momenteel waarnemen. Onze lichamen zullen hun compactheid verliezen, dat tot gevolg zal hebben, dat al onze fysieke klachten verdwijnen. Dus wil je door het nulpunt van de trechter naar de Nieuwe Wereld, dan zul je bereid moeten zijn om te ‘sterven’.
Dit heeft niets te maken met het overlijden van nu, want we hebben altijd geleefd en zullen altijd leven. Maar ben je bereid om je rol los te laten, de rol, die je speelt in dit leven. De rol van partner, kind, ouder, grootouder etc. Durf je te vertrouwen op het feit, dat iedereen die je dierbaar is, eenzelfde keuze zal gaan maken in haar of zijn hologram. We zullen enorm op de proef gesteld gaan worden en die aspecten van anderen te zien krijgen, die je exact het tegenovergestelde willen laten denken. Zul je in staat zijn hier doorheen te kijken.
Ben je er klaar voor?
Harriet Algra,
juli 2020