maandag 4 november 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Maandag 4 november 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Maandag 4 november 2019

Opnieuw sensationele krachtgolven en Schumannpieken die ons bereiken en ze zijn goed te voelen! Ze maken de kosmische kanalen (de 12 poorten van de ziel = 12 hersenzenuwen) weer open en toegankelijk zodat je ziel ontwaakt en je laat herinneren wat je hier op aarde komt doen. 
Je kunt de kundalini energie gaan voelen bij deze immense krachtgolven: een orgastisch ontwaken van de vereniging van je innerlijke man en vrouw! Je verstand en gevoel komen weer op een lijn en zijn gelijkwaardig. Alles wat niet thuishoort in deze heilige ruimte (bekken, heilig-been) wordt eruit geduwd en opgeruimd (misbruik, schuld en schaamte, trauma's van vele levens en voorouderlijke lijnen uit 3D). 


Er wordt letterlijk licht gebracht in deze duistere en van licht verstoken gebieden.
Daarbij komen vele spanningen en emoties los die te maken hadden met ongelijkwaardige relaties op velerlei gebieden en van vele levens. Geeft bekkenbodem pijnen, pijnlijke onderrug, en benen, verkrampte voetzolen, pijnlijke knieën die veel angst hebben opgeslagen. Misselijk makende pijnen aan de binnenkant vd bovenbenen, immense diepvrieskoude gevoelens komen vrij= die gebieden in je lichaam die verstoken waren van energie toen we gingen leven vanuit ons hoofd.
De hogere chakra's (hart en hoger hart) verbinden zich met het witte licht dat nu in hoge frequentiegolven binnenstroomt via de kruin en daar als een soort van douche over je hele lichaam heen uitstroomt. De neutraal geladen deeltjes verbinden zich met ons fysiek lichaam en zorgen voor evenwicht waar onevenwicht is in de cellen = de + en - polen! De cellen gooien een teveel aan stress (geladen spanning) eruit en dat komt dan in ons emotioneel (water)lichaam waardoor je een teveel aan spanning/stress en veel duistere dode energie kunt ervaren. 
Chakra 5 = hoger hart en de plek van ons innerlijk kind, het is de chakra van yin en yang, van + en - ionen en verzorgt de hormoonstelsel en de basale celstofwisseling [schildklier] . Chakra 5 heeft nu veel spanning los te laten oiv de stroom van witte licht en werkt als een magneet. 
Symptomen: geeft spierpijnen nek/schouders/druk vlak onder sleutelbeen. Vibrationele griep en heel veel bevroren gevoelens en mn van de vingertoppen en voeten (steenkoud) oiv aanpassing van de bloedcirculatie. 
Ze stammen uit de tijd dat we vanuit onze linkerhersenhelft gingen leven. Alles komt letterlijk nu aan het licht en mag gezuiverd worden (via het bloed en de organen!) We maken ons los uit oude hoofdstukken en mogen aan nieuw leven beginnen!
Wees je er van bewust dat je Lichtlichaam met een heel hoge snelheid draait, en wees heel voorzichtig met jezelf. Je hebt feitelijk de Oude Aarde verlaten en bent opnieuw "verbonden" met de Nieuwe Aarde. Het zal even duren voordat je "je voeten" weer hebt gevonden.
Je Hart en Hogere Chakra's zijn afgestemd op de frequentie van de Nieuwe Aarde.
Misschien heb je het gevoel gehad dat je was verdwenen. Naarmate je frequentie hoger wordt, kunnen diegenen die niet in staat zijn om de verschuiving te maken, uit je leven zijn verdwenen of je raakt nu gedeprimeerd in de buurt van niet ontwaakten die energie onttrekken= aandacht trekken van jou. Je voelt nu gelijk de dualiteit en dat trekt je naar beneden. Je kan je enorm eenzaam voelen naarmate je draaiveld toeneemt en je daadwerkelijk "weggaat" naar een nieuwe plaats. 
Deze energieën worden als moeilijk ervaren, omdat je ermee worstelt je evenwicht te bewaren. Velen laten ook eerdere levens van negativiteit en angst los. Je voelt je alsof je nooit voorbij de worstelingen, het ongemak en de eenzaamheid van dit proces zult raken. 
Maar heb vertrouwen we gaan door de Nervus Terminalis heen; de 13e hersenzenuw of 13e straal die verbonden is met de kern van de zon en worden door donkere tunnel heen gedrukt op weg naar het licht als een wedergeboorte! En we lopen voorop als echte pioniers!
Marjolein Ingrid Soulpursang