maandag 14 januari 2019

Zondag 13 januari 2019 KOSMISCHE ENERGIE UPDATE - Marjolein Ingrid Soulpursang

 
Zondag 13 januari 2019
KOSMISCHE ENERGIE UPDATE

En weer een explosieve frequentiestijging inclusief Schumann anomalieën met uitschieters vandaag van 140 Hz [ 10-14 uur] die de aarde en dus ons zenuwstelsel beïnvloeden. Met deze uitschieters is de uitstoot van afvalstoffen extreem groot en dwingt tot overgave!


Een niet af te remmen energie vol goddelijke bronlicht overspoelt de aarde en al haar levensvormen. Alles wordt opgeschoond en in het oorspronkelijke licht gezet!

Eigenlijk beschermen we al zolang ons innerlijk kindje dat zich niet veilig voelt in haar puurheid en hoog-gevoeligheid in deze maatschappij van macht en onmacht en daar gingen we generatieslang gebukt onder. Dit kindje wordt nu in het goddelijke bronlicht gezet; de kern van ons levenslicht.

Geeft vibrationele symptomen, vermoeidheid en spierpijnen, benauwdheid, druk op de borst, opgejaagdheid, wazig zien en pijnlijke ogen, oorsuizen en pieptonen en ook verstopte oren door afstoting dood celweefsel, hoofdpijn, last vd nieren en blaas=vocht vasthouden en darmklachten, mede misselijkheid, opgeblazenheid alsof je 3 maten gegroeid bent. Veel water en overgave in berusting zodat ons lichaam onze afval kan opruimen!

We worden her-boren!

We detoxen ons galactisch systeem die verbonden is aan ons immuunsysteem die lymfe oftewel ons geestelijk levenswater.

Schadelijke stoffen worden nu gefilterd en verwijdert door onze lymfeknopen die mn in de liezen, oksels en hals gezwollen kunnen zijn [fagocytose] Tegenzin in alles wat niet-natuurlijk is stoten we af alsof we allergisch geworden zijn voor chemische toevoegingen, overdaad en de consumptie-maatschappij!

We willen letterlijk lichter en eenvoudiger leven vanuit puurheid!


Marjolein Ingrid Soulpursang