zondag 13 januari 2019

Zaterdag 12 januari 2019 KOSMISCHE ASCENTIE UPDATE Geschreven door: Marjolein Ingrid Soulpursang

Zaterdag 12 januari 2019
KOSMISCHE ASCENTIE UPDATE
Geschreven door: Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht

WOWWWWWWW de frequenties stijgen extreem en in een recordtempo en ze blijven stijgen! We spiralen nu razendsnel door alle vorige levens heen, halen nog oud zeer naar boven [ bovenlichaam] uit de diepten van ons onderbewustzijn[onderlichaam]. Je herkent dit aan de zware drab die over je heen hangt als een loodzware jas, je voelt je zwaar, somber, moedeloos, angstig en depressief en ervaart een voortdurende negatieve gedachtenstroom.


Juist doordat we nu niet actief kunnen zijn en sociaal ons kunnen aanpassen, juist doordat we nu alleen maar passief kunnen zijn en het liefst in ons bed of op de bank kunnen hangen. JUIST daardoor kan de afvalstroom op gang komen, dat wat zolang onderdrukt is geweest toen we gingen overleven dmv denken-doen en gericht op de buitenwereld.

Juist nu worden we teruggeworpen op ons zelf, op het alleen zijn met jezelf, alsof we ons zelf kwijtraken en we moedeloos ons afvragen wat doe ik hier eigenlijk nog, ik ben immers niets meer waard voor anderen. Juist dan worden we herenigd met verloren delen van onszelf, die we diep weggeborgen hebben alsof ze er niet mochten zijn. Onze oude ego vorm laat nu los, je oude ik zoals jij jezelf altijd gekend hebt en de omgeving je altijd gekend heeft.

Onze ziel heeft al die tijd geslapen want die kan niet overleven in de 3D maatschappij, onze ziel wordt nu wakker geschud en getrild door de instromende hoogfrequente energiegolven en deeltjes. Het schudt je leven overhoop, het trilt, drukt en beeft je oude ego vorm los.

Moeder aarde heeft onze hulp hard nodig in deze chaotische tijden, onze ego wordt platgelegd zodat onze ziel mag ontwaken en haar licht mag laten schijnen. Daarom liggen we nu plat en hebben we verdriet om onze oude ik en oude vertrouwde leven. Zelf kan ik deze update alleen maar schrijven door mijn eigen ervaring hiermee.

Juist in de razendsnelle transformerende tijden heeft ons lichaam het zwaar en kunnen we extra behoefte hebben aan meer voedsel en zelfs suikers, dit is tijdelijk. Ons lichaam heeft veel energie nodig om de afvalstroom te verwerken en onze organen maken overuren. Suiker geeft dan de nodige snelle energie. Geen probleem van maken, geef er aan toe als je sterke behoefte voelt hieraan.

Vertrouw op je lichaamsintelligentie. Het gaat over weet ik uit eigen ervaring. Ondanks mijn supergezonde eetgewoonten, eet ik nu ook tussendoor een paar koekjes en wat meer en vaker pasta. Het is topsport momenteel. Bovendien val ik razendsnel af en kom in mijn oorspronkelijke vorm, ondanks dat ik nu noodgedwongen suikers tussendoor eet en wat vaker pasta.

Veranderingen in het magnetisch veld; misschien voel je deze veranderingen fysiek door vreemde sensaties in perceptie, rare onthechting van je leven/lichaam, ontkoppeling, draaierigheid, onregelmatige hartslag, en of gewoon een algemeen gevoel van 'UIT' te zijn.) Ook extreme gevoeligheid voor straling van bv beeldschermen, telefoons. Storende elektrische apparaten.

We stappen in het volgend niveau van onze galactisch[=lymfesysteem] genetische vooruitgang...dit heeft vooral te maken met onze veranderende biologie (lees: PIJN) en uitbreiding van het licht-lichaam (lees: nog meer PIJN), hetgeen te maken heeft met de versmelting van geest en materie.

De lichtlichaam expansie die nu plaatsvindt ontstaat omdat we eerst onze oude menselijke gietvorm loslaten, en als we dat doen, dan zal de nieuwmenselijke gietvorm zijn plaats innemen en zal de lichtlichaam expansie gebeuren.
Mijn ervaring de laatste tien jaar is dat hoe mooier de boodschap is, hoe meer waarschijnlijk het moeilijk zal zijn, dus wees alsjeblief niet ontmoedigd als je vindt dat jouw ervaring sterk contrasteert met die woorden omdat onafgezien van wat iemand anders je probeert te verkopen...licht doet pijn!!

Er zijn zoveel veranderingen die momenteel plaatsvinden in onze fysieke cellen tijdens dit intensief belichamingsproces...speciaal de versmelting van linker – en rechterbrein die echt weegt op de pijnappelklier en hypofyse en die een veelvoud aan ongemakkelijke symptomen creëert, en ja, we zijn gewaarschuwd over het ongemak dat we zouden voelen, maar geen enkele voorbereiding kan ons echt voorbereiden op de weken en weken van energie- ongemak, pijn, ontkoppeling en leegte die kunnen optreden.

De pijnappelklier bevindt zich centraal in onze hersenen, als kruispunt tussen onze verticale en horizontale verbinding. Ieder mens heeft een persoonlijke ‘sterrenpoort’, namelijk de pijnappelklier. De pijnappelklier, kruinchakra, is het centrum van onze hersenen, achter de hypofyse van ons derde oog.

Wanneer de Kundalini vanuit onze eerste chakra vanaf de stuit is gestegen naar de derde oog chakra, kan het derde oog daadwerkelijk worden geopend.

Deze opening vindt plaats door de combinatie van fysieke energieën van onze eerste tot en met zesde chakra’s en de multidimensionale energie die de pijnappelklier vanuit de kruinchakra binnengaat. Wanneer het derde oog is geopend, wordt de pijnappelpoort op een langzame of snelle manier gereactiveerd.

Symptomen; immense koude rillingen, hitte aanvallen, dizzy oiv de snel indraaiende kruinvortex, grieperig, moeheid, lichamelijk ongemak voornamelijk in de nek, hoofd, zeer gevoelige zintuigen, pijn tussen de schouders en in de rug. Benauwdheid, dikke opgeblazen buik en middenrif, hartritmestoornissen, maag, darmklachten, kaakpijn, keelpijn.

Gevoel van vleugellam zijn, gevoel van door de dood heen te gaan, moedeloosheid, wanhoop etc.
Dit is het resultaat van intense veranderingen in je DNA/RNA systeem vanwege het ontwakende lichtlichaamsbewustzijn.

Bovendien gaat je borstkas expanderen door het binnenstromende licht waardoor je uiteindelijk ruimte en vrijheid gaat ervaren. Dit geeft eerst een drukkende benauwdheid en een drukkend gevoel net onder je borstbeen.

Intens innerlijk verdriet en zware depressies komen en gaan

Je laat je verleden los (van zowel het huidige als vorige levens) en dit veroorzaakt het gevoel van verdriet.

Vergelijk het met een verhuizing uit een huis waar je heel lang hebt gewoond.


Marjolein Ingrid Soulpursang