zaterdag 12 januari 2019

SPECIALE DAGEN 11, 12 en 13 januari 2019 ~ Healingcentrum Isis

Healingcentrum Isis
SPECIALE DAGEN 11, 12 en 13 januari 2019
Deze dagen zijn speciale dagen, waarin er trillingsverhogingen gaan plaatsvinden, die ervoor gaan zorgen dat er een ommekeer kan komen in jou leven. 

Je kunt dan last hebben van ascensieverschijnselen, zoals slecht slapen, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, emotioneel zijn enz. Je gaat oude situaties meer loslaten om ruimte te maken voor nieuwe ontwikkelingen. Deze dagen zijn een voorbereiding op de “Superbloedmaan” met Maansverduistering op 21-1 a.s.


Ook hebben deze dagen een speciale uitwerking voor tweelingzielen.

11-1 EEN NIEUW BEGIN
Op 11 januari is er de 3-3 poortdag (1+1+1 en 2+0+1+9). Op deze dag ga je weer wat meer hoop voor de toekomst krijgen. Het getal 3 komt nl. 2x in de datum voor en het getal 3 heeft betrekking op de geluksplaneet Jupiter. Je kunt dan ook een positief bericht ontvangen over een woning, persoon of liefde in het buitenland, gezinsuitbreiding, reis of studie. Ook kan er op werkgebied een verandering komen. Je kunt onverwachts een nieuwe richting in willen gaan of jouw werk een andere vorm gaan geven.

Je kunt ook achter de waarheid komen van bepaalde mensen uit jouw omgeving. En erachter komen dat ze verkeerde bedoelingen hadden, wraak wilden nemen, controle over je willen hebben, je wilden gebruiken of jaloers waren op jou. En van deze mensen kun je nu afstand willen nemen of is het mogelijk om van hen los te komen, wanneer de situatie positief verandert. Het zal aanvoelen als een einde van een periode en de start van een nieuwe.

Zelfs kan duidelijk worden, dat jij er financieel op vooruit kunt gaan en dat er een einde komt aan een leven waarin je zuinig aan moet doen.
Deze dag kan dus een positieve draai geven aan een moeilijke situatie in ons leven en gaat ons hoopvol stemmen!

12-1 NIEUWE KEUZES
Op 12 januari gaat de energie van de 3-3- poortdag een vervolg krijgen, maar een iets andere uitwerking hebben, omdat het getal 1 ertussen staat (1+2=3, 1, 2+0+1+9=3). Het getal 1 staat voor het ego en nieuwe start.

Op deze dag kan het zijn dat je een belangrijke beslissing wilt maken voor jouw eigen geluk. En ga je deze keuzes maken met het hart. Het zal moeilijk zijn om met jouw verstand situaties te kunnen beredeneren en keuzes te moeten maken met jouw verstand. Maar je kunt je aangestuurd voelen door een hogere spirituele leiding, waardoor je deze nieuwe keuzes ook daadwerkelijk durft te maken.

13-1 INGEVINGEN
Op 13 januari is er de 4-4 poortdag (1+3=4 en 1+2+0+1+9=13=4). Dit wordt een dag waarin je bijzondere ingevingen en beelden kunt ontvangen over jouw toekomst en eventuele toekomst in het buitenland of andere toekomstplannen.

Jouw toekomstbeeld kan dus steeds duidelijker worden en de puzzelstukjes zullen steeds meer op zijn plaats vallen. Jouw derde oogchakra op jouw voorhoofd kan dan ook meer open staan en je kunt dit voelen door een druk of tintelingen op je voorhoofd. En jouw intuitie kan erg sterk zijn.

TWEELINGZIELEN
Ook voor tweelingzielen kunnen deze dagen een positieve wending geven aan hun toekomst samen.

Hun thelepatische verbinding kan sterk zijn en je kunt veel inzichten, dromen of tekens krijgen over jouw tweelingziel. Je kunt bv. zijn of haar naam voorbij zien komen, liedjes met een betekenis kunnen in je hoofd opkomen, veel dubbele getallen zien enz. Ook kan je plotseling een bericht krijgen van hem of haar.


Fijne dagen,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com