dinsdag 15 januari 2019

Maandag 14 januari 2019 POOLSHIFT - HOE STABIEL TE BLIJVEN Geschreven door: Manuela van der Knaap


Maandag 14 januari 2019
POOLSHIFT - HOE STABIEL TE BLIJVEN

Over de het huidige proces, DNA/lichamelijk, geometrie, het onstabiele magnetische veld van de Aarde, poolshift en hoe stabiel te blijven.

Ik wil graag nog met je delen (en wat we ervaren hebben bij de 'online activaties&meditatie') wat gaande is sinds de gedeeltelijke Zonsverduistering van 6 januari. Je kan in dit artikel ook lezen over het innerlijke proces van integratie tussen de dualiteit en eenheid in het lichaam en wat er bezig is met magnetische poolshift op Aarde en hoe je goed door deze shift kunt komen. Dit alles met een vleugje astrologie.


Integratie tot in de materie
Al maanden zijn we bezig met integratie van het multi-dimensionale energielichaam diep in het lichaam. Maar rond om deze gedeeltelijke zonsverduistering van 6 januari kwam er een volledige integratie op gang op het niveau van het DNA. Dit werd getoond doordat de geometrie van de Matrix (Metatron cube/solid 5) en de geometrie van de eenheid (multi-dimensionaal geopende Volledige Flower of Life) een werden. De geometrie van de Matrix ligt is de basis van alle materie. Deze Matrix geometrie wordt ook wel de solid 5 genoemd en deze bestaat uit de kubus, tetraëder, octaëder, ster-tetraëder, icocaëder (zie foto) en komen samen in de Metatronkubus.

Integratie overlevingsmechanisme
Dit is op een praktisch niveau een integratie van het overlevingsmechanisme en je Wezensessentie. De Wezensessentie is wie je in Wezen bent en waarmee je optimaal functioneert en leeft waar je voor geboren bent. Daar is moeiteloosheid en liefde, synchroniciteit. Vaak leven we deze kwaliteiten in een aantal levensgebieden, zoals je eigen bedrijf of daar waar je vrij kunt stromen.

Bevrijding vastzittende delen
Deze integratie van de eenheid met de dualiteit tot in de materie is ingezet met de gedeeltelijke Zonsverduistering op 6 januari 2019 en krijgt nog een diepere input rondom de totale Maansverduistering op 21 januari 2019. Wat deze integratie en bevrijding teweeg brengt is dat alle delen in je psyche die vastzitten in overleving, vaak tot in vorige levens aan toe, zich melden en met een ongelofelijk gemak en snelheid transformeren en integreren.

Met name de gewonde mannelijke delen, de krijgers in ons, melden zich (Cheiron in Vissen conjunct Mars). Flitsen van inzicht komen vrij door spontane ontmoetingen, dat diepe gesprek met je vriendin of melden zich in dromen of meditatie om gezien en getransformeerd te worden.

Van creëren naar manifesteren
De diepe integratie in de materie die deze maan(d) ingezet is, geeft extra stevigheid, brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht (Venus driehoek Cheiron Mars) en brengt ons naar nieuwe vormen en structuren . Er komt een stevige innerlijke autoriteit, waardoor we meer vanuit moeiteloosheid kunnen zijn met wat er is. Saturnus is op kosmisch niveau de kracht van begrenzing, verantwoordelijkheid, autonomie en authenticiteit en staat dit jaar (2019) in verbinding met de Diamant, het hoogste verlichtingspunt in de horoscoop.

Daardoor krijgen de de mogelijkheid om de kracht van het ZIJN in de vorm te brengen. We gaan van creëren naar manifesteren. En dat betekent dat je van binnenuit aantrekt wat er 'nodig' is, al voordat je het gewenst hebt. Je manifesteert dan door aanwezigheid. Daar is een integratie van je multi-dimensionale energiesysteem tot in het diepst van je lichaam voor nodig. Dat is al jaren bezig, maar komt nu op de aller diepste lagen van onze cellen.

Poolshift
Het magnetisch veld van de Aarde is zeer onstabiel en de magnetische polen zijn aan het verschuiven en in een proces van een poolshift. Dit gaat veel sneller dan wat verwacht werd door de wetenschap en eind januari moeten zelfs alle navigatiesystemen die gebruikt worden voor onder andere satellieten, scheepvaart en luchtvaart versnelt worden bijgesteld, omdat de verschuiving van het magnetische noorden te groot is geworden en hiermee onveilig situaties ontstaan.
Elektronica heeft trouwens ook last van elektromagnetische verstoringen en het magnetisch veld rond de Aarde dat zo onstabiel is. Dit kan zelfs een totale black-out van het energienetwerk veroorzaken.

Centreering
Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in het magnetische spel van de Aarde met het Zonnestelsel en er zijn nu echt zeer vreemde en plotselinge magnetische schommelingen van het beschermende magnetische veld rond de Aarde. Wij mensen zijn opgebouwd uit elektromagnetische pulsen (atomair niveau) en we ervaren veel ongemak tijdens deze verschuivingen. De plotselinge verzwakkingen die er nu zijn van het magnetische veld rond de Aarde, versnellen het evolutieproces van ons zelfbewustzijn en openen van het kosmische hart.

Ook kan het geheugen of zelfs het bewustzijn kort wegvallen tijdens zeer grote verzwakkingen van dit veld. Magnetisme reguleert de centreering en de samenhang van het bewustzijn, de psyche en doet dit ook op celniveau. De kern (centrale as) valt dan als het ware weg. Daar hebben we de afgelopen weken een paar korte momenten van gehad. Een stevig multi-dimensionaal energielichaam (Plasma structuur die in de kern wordt aangestuurd door de Godsvonk/Wezenessentie) maakt het verschil of je weer snel in evenwicht komt of energetische helemaal uit elkaar ligt en uren of dagen nodig hebt om weer (in samenhang) verbonden te raken met jezelf.

Hulpmiddelen
We zijn nog niet op het punt waar de poolshift en shift in bewustzijn achter ons ligt, dus deze verschuivingen van het magnetisch veld gaan waarschijnlijk alleen maar toenemen. Zorg dat het nieuwe energielichaam (plasmalichaam) open is en krachtig. Tijdelijk magneten dragen is een optie als er een noodgreep nodig is. Krachtige magneten (en magnetiet) stoppen of remmen de elektromagnetische wisselwerking tussen binnen en buitenwereld, maar brengen ook isolement, ook naar de hogere dimensies in jezelf en stoppen daarmee de integratie van het nieuwe energielichaam.

Met mineralen kan ook stabiliteit worden gevonden en dan blijf je open in de wisselwerking tussen binnen en buiten. In dit proces van Zijn is het belangrijk dat de frequenties van de mineralen je te innerlijk inspireren en helpen herinneren, waardoor het een innerlijke frequentie is, ipv  Kracht buiten jezelf. Ik zelf gebruik mineralen en meditatie met aanwezig Zijn met wat er is. Met de online activatie&meditatie begeleid ik een ieder die daar voor open staat om dit nieuwe energielichaam van binnenuit te ontvouwen en het kosmische hart (de motor van dit veld) te openen.

Veel liefde, vertrouwen en kracht wens ik je toe. Heb het goed 💞

© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com


Voor de geïnteresseerden:
Maandagavond 21 januari is er een totale Bloedmaansverduistering tijdens de volle Maan en dan ben ik er natuurlijk weer met de online activatie&meditatie om 19:45. Met deze webinar openen we het multi-dimensionale energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multi-dimensionale energielichaam, waardoor het fotonenlicht ontvangen kan worden en door kan stromen en je dus juist hogere frequenties en elektromagnetisch verstoringen kunt gaan omzetten naar bliss ervaringen. (deelname 10 euro) Voor de link om te kunnen registreren of voor meer informatie: http://www.inzichten.com/…/actuele-online-activatie-en-medi…

In 2019 gaan we weer verder er met de online activatie&meditatie iedere nieuwe en volle Maan en tijdens bijzondere energetisch activiteiten