vrijdag 4 januari 2019

Donderdag 3 januari 2019 KOSMISCHE ENERGIE UPDATE Geschreven door: Marjolein Ingrid Soulpursang


Donderdag 3 januari 2019
KOSMISCHE ENERGIE UPDATE

Extreme frequentie stijgingen die ons de energiegolven van liefde=warmte=circulatie=stofwisseling, helpen te verdragen die ons nu massaal overspoelen en doordrenken iedere cel met veel uitstoot van opgehoopte gassen en afvalstoffen.


We worden stoffelijk veranderd van wezens die op carboon zijn gebaseerd met twee strengen DNA, in kristallijne wezens met 1,024 strengen DNA (eventueel), want alleen kristallijnen substanties kunnen op hogere dimensionale niveaus bestaan.

In feite smelten onze lichamen samen met de Sirius’ DNA strengen daar deze formatie dicht genoeg bij het onze zit om er mee te integreren met relatief weinig neven effecten.

Niet alleen wij mensen veranderen maar alle levensvormen op Aarde worden kristallijn. Alle vissen in de zee, de bloemen en bomen in je tuin, de vogels in de lucht, zelfs je lievelingshond of kat. Alles is aan het veranderen. Niets zal sterven of worden vernietigd, want ze groeien allemaal naar een nieuwe staat van zijn. Deze nieuwe staat van zijn vraagt erom dat we stoffelijk, mentaal en emotioneel de derde dimensie concepten loslaten.

Net als in de dood is loslaten een groot deel van het veranderingsproces. We kunnen geen oude waarden en manieren van zijn meenemen in een compleet veranderd leven na dit leven. Dus zal de progressie ons door veranderingen dwingen om onze huidige relaties, banen, carrières, huizen, bezittingen en zo voorts, los te laten als… die niet in staat zijn om onze nieuwe manier van zijn te ondersteunen.

Is het dan een wonder dat er veel ongerustheid wordt gevoeld en angst heerst omdat die veranderingen toenemen, ook al zijn de meeste mensen er zich nog niet van bewust. Dus de veranderingen van ons stoffelijk voorkomen zijn op dit moment aan het versnellen en er zijn veel tijdelijke fysische symptomen die als consequentie daarvan in onze lichamen gebeuren.

Hiervan zijn dit enkele voorbeelden:
Griepachtige verschijnselen – hoge temperaturen, zweten, koude rillingen, bevroren zijn. pijnlijke botten , spieren en gewrichten enzovoorts en die niet reageren op antibiotica
Migraine hoofdpijnen, Zo nu en dan diarree, Zo nu en dan loopneuzen ( met niezen ) dat wel 24 uur kan duren en dat niet van kou of hooikoorts afkomstig is, Duizeligheid

Gebel, gerinkel , suizen en tonen in de oren, Harttrillingen of snelle kloppingen, Gevoel dat het hele lichaam trilt alsof je onder stroom staat
Intense spiertrekkingen – plus pijn in het lichaam, vaak de rug, Tintelingen, prikkelingen in armen, handen, benen of voeten, Verlies van kracht in de spieren – in de handen dat veroorzaakt wordt door veranderingen in de bloedcirculatie

Zo nu en dan ademhalingsmoeilijkheden tot hyperventilatie– en benauwdheid, druk op de borst oiv toename van de drukgolven, Veranderingen in het immuun systeem=het lymfatisch systeem je moe voelen of uitgeput zijn door kleine inspanningen
Willen slapen – langer en vaker dan normaal.
Vlagen van depressie en emotionele rollercoasters.

Het zoeken in het verleden – en het kijken naar relaties, het winnen van helderheid in persoonlijke zaken.

Het gevoel van een reusachtige zuivering. Spanning, onrust en hoge stress niveaus – omdat iemand voelt dat er iets gaande is maar niet weet wat.

Enkele van deze symptomen worden gevoeld door heel veel mensen. Velen snellen naar hun dokteren en gewoonlijk krijgen ze te horen dat er niets aan de hand is met hen. En zo is het Want al die symptomen zeggen heel eenvoudig dat er fysiologische veranderingen plaats vinden.

Herken dat, ook al heb je hartkloppingen of ademhalingsmoeilijkheden, het is gewoon het hartchakra of het keelchakra die aan het de-blokkeren zijn, of die hun spanningen los laten en dat die symptomen maar tijdelijk zijn. Je gaat niet dood, maar je verandert alleen!

Het is juist de angst voor het onbekende en het onwetende dat je in de greep heeft en het verstand bevat het niet waardoor er angsten en spanningen nu loskomen. Daar ga je doorheen tijdens deze wake-up call wereldwijd!

NB; Raadpleeg altijd de huisarts als je het niet vertrouwd, maar mocht er niets gevonden worden op medisch gebied, denk dan hier eens aan en voel of de teksten resoneren met je!


Marjolein Ingrid Soulpursang