zondag 13 januari 2019

Boodschap van de Arcturiaanse Raad voor januari 2019 / 11 januari 2019 / van Suzanne Maresca

Boodschap van de Arcturiaanse Raad voor januari 2019
11 januari 2019 / van 
Door Morag, 12 januari 2019, Awakening5dhealing.com

https://tinyurl.com/yc5bhbmj

Welkom, geliefden, naar de hogere gebieden van waarneming, waar het denken zich manifesteert op kwantumfrequenties. Wij zijn leden van de Arcturiaanse Raad van 12, toegewezen, vrijwilligers, om de mensheid te helpen bij de verheffing van Gaia. Wij kunnen grote tijdingen van vreugde, licht en liefde aanbieden.

De overgang van 3d naar 4d is succesvol geweest.



De derde dimensie, afgewogen door primitieve aandrijvingen, is overstegen. Er is veel veranderd vanuit ons perspectief. De wereld, jullie wereld is gekrompen. Het wordt authentieker als ieder van jullie de karmische zuivering voltooit en upgrades integreert.

Het proces was voltooid aan het einde van de laatste maancyclus. Wij hebben gewacht en gekeken, variabelen bekeken. Wij zouden vandaag willen spreken over gevechten in het vierde rijk. We willen jullie graag uitrusten met kennis die jullie zal helpen bij het begrijpen van de verandering in vibraties. We hopen bij jullie de nadruk te leggen op de delicate aard van manifestatie, de signaturen van energie en resonantie.

Dierbaren, we zijn dichtbij, en communiceren met verschillende mensen op Aarde. Onze boodschap wordt in waarheid en als leugens geleverd. We zijn hier om de optekeningen recht te zetten. Wij zijn geen redders, wij zijn hulpmiddelen. Wij zijn geen wonderdoeners, engelen of demonen. Wij komen uit een wereld die niet zo ver van de Aarde verwijderd is. We reizen lichtjaren zoals jullie kilometers reizen. Wij zien de toekomst, heden en verleden tegelijkertijd.

Wij zien tijdlijnen ademen, verdampen, omschakelen en flikkeren in en uit. Ons collectieve bewustzijn is gedeeltelijk te wijten aan telepathie, een vaardigheid die de mensheid op dit moment aan het downloaden is. Wij zijn individuen binnen een hoger energetische ruimte van eenheid. Er zijn velen van ons, maar er zijn er maar een paar in het fysieke rijk. We gebruiken portalen om ruimte om te buigen, waardoor we snel grote afstanden kunnen afleggen. We zijn al millennia lang op reis, en leggen alles vast wat we ervaren.

Onze interesses in de mensheid hebben betrekking op sterrenstelsels en zonnestelsels. Het humanoïde organische wezen dat we herkennen, is al embryonaal voor vele manen, te lang. Onderzoek werd gedaan, zoekers werden gestuurd om de waarheid te vinden. Toen de sluier werd opgeheven, werden de bommen gedropt en een toekomst zo vreselijk ontvouwde zich voor ons, de Aarde als een duister, kwaad, paradijs van godslastering.

Wij en anderen hielden een raad, maar Gaia was ons ver vooruit. De profetieën zijn bijna allemaal uitgekomen. De mensheid heeft haar kruispunt bereikt, haar kantelpunt. Het ascensieproces zal nu niet stoppen. De energetische frequenties zijn voldoende verhoogd om de Aarde te bevrijden van de galmende kaken van matrixmachines. Vrijheid is gekomen tegen een behoorlijke prijs. De volgende fase is hier. Fase 4 begint. De grote zuivering.

Fase 3 was de plaatsing van de lichtmatrix over de machine. Fase 3 was de start van grootschalige astrale en terrestrische (aardse) evacuatie. Portalen worden in capaciteit verhoogd, prisma's van licht worden gebruikt om energie om te leiden. Welke donkere energie op en uit trekken, jullie atmosfeer vrijgeven vanuit lagere sferen.

De lichtmatrix zal blijven, de matrix van de machine zal gefaseerd worden verwijderd, verloren en vergeten als karmische zuivering positieve manifestatie versnelt. Een perfecte replica van het materiële vlak zoals genavigeerd door de holografische matrix zal ervoor zorgen dat angst het ascensie proces niet kan stilleggen.

De lichtmatrix is thuis voor jullie, maar in plaats van de fundamenten van hebzucht en haat, pulseert het raster met liefde, vrede en vreugde. Voor nu bestaan de twee tegelijkertijd binnen bandbreedten in het vierde rijk. De realiteit die je eens kende, is verdwenen. Waar de matrix de regels stelde, zijn algoritmen ingebed in de geest van de mensheid om te zorgen dat het succes van het elitaire roofdier-systeem verdwenen is:

  • Conformiteit, verdeeldheid en chaos gecodeerd in eeuwigdurende beweging 
  • Normalisatie van jaloezie, haat en stress als onderdeel van de menselijke conditie 
  • Angst zaaien en sabotage van spirituele expansie 
  • Psychische mishandeling, projectie van donker op licht om mensen te verwarren en bang te maken 
  • Infiltratie 
  • Mind control vermomd als educatie, populaire cultuur, religie en politiek

De mensheid werd omgevormd tot vee, samengedreven, gehoorzame consumenten. Dit programma uit 1984 loopt ten einde. De paden zijn veranderd, tijdlijnen weerspiegelen nu het multidimensionale bestaan. Het programma van 1984 vereist dat de waarneming van de mensheid van het leven wordt opgesloten in 'alleen en afhankelijk zijn van heersers voor veiligheid en welvaart.' Het vierde rijk zal diepere geheimen opgraven en werelden blootstellen die meestal onzichtbaar zijn voor het blote oog.

Het bovennatuurlijke, paranormale, astrale rijk komt nu naar voren. Bevat alle zielen die voor hun tijd ooit uit hun lichaam zijn bevrijd. Trauma vangt zielen op het astrale vlak. Verslavingen zorgen ervoor dat zielen bij de levenden stelen om hun giftige verlangens te verzadigen. Geschonden onschuld vergrendelt zielen in AI-bewustzijnslussen (?). Elke kunstmatige incarnatie verlaagt de soevereiniteit van de zielenkern.

De reddingsoperatie op het materiële vlak is recentelijk versneld. Healers, zuiver iedereen op die jouw pad kruist. Lagere trillingsaanhechtingen vereisen geen toestemming, hun aanwezigheid compromitteert de vrije wil van de gastheer. Teken een heilige lichtcirkel om jezelf heen. Stuur negatieve aanhechtingen/entiteiten naar het licht. Bevrijd het materiële vlak van zijn astrale plagen.

Hemelse gebeurtenissen zullen de frequenties op planeet Aarde blijven verhogen. Het proces is versneld. Als je resoneert als een healer, badend in licht, vreugde, geluk en liefde, met een grote afkeer van de duisternis, luister dan naar onze woorden. Blijf in jouw vrolijke bubbel. Wees voorzichtig en omzichtig, luister naar jouw engelen en gidsen, maar eer het instinct om in zen gelukzaligheid vibraties gehuld te blijven. Je verankert licht aan het materiële vlak.

Vertrouw instincten en blijf gelukkig, zelfs als dit betekent dat je je een beetje van het materiële vlak loskoppelt.

Lichtwerkers, gevers, empaten ~ niets is meer toeval. Let op alles wat er gebeurt, lees synchroniciteiten, volg aanwijzingen. Genees in engelenlicht. Met activering van de pijnappelklier komt het vermogen om te zien wat anderen niet kunnen. Negeer de droomstaat niet, in het vierde rijk is de droomtoestand heel echt. Trigger bewustzijns gewaarzijn om de controle over de droomstaat te nemen met de Mantra's:

Ik ben hier, strijder en healer. Ik kan alles veranderen wat ik wil in elk rijk. Mijn wil is mijn wapen, mijn licht mijn schild, mijn hogere zelf, mijn bescherming.

Degenen met strijderinstincten zijn in hoog alert. Verdenking begint te worden gericht en zelfs opgejaagd door astrale entiteiten met gebruik van/werken met mensen nabij om ze leeg te zuigen en laag te houden. Paranoia is een matrix conditioneringlabel om valide en waardevolle energetische reacties op onzichtbare werelden om ons heen in diskrediet te brengen. Stealth-modus vermijdt matrixtrucs en vallen.

Witte helende magie is de gereedschapskist voor astrale interferentie of misbruik. Gebruik licht om duisternis te bestrijden. Om je te beschermen tegen het kwaad, Camoufleer je licht wanneer dat nodig is. Licht bescherming moet regelmatig worden uitgevoerd op jezelf, jouw geliefden, huis, werkruimte, voertuig en ruimtes buiten. De missie is om waar mogelijk astrale aanhechtingen te verwijderen. Vraag indien nodig hogere zelfbescherming en hulp van Geascendeerde wezens.

Gebruik de instructie:

'Alle aanhechtingen van negatieve vibratie gaan naar het licht, laat het zo zijn'.

Sluit de healing af met aarding en dankbaarheid. Door te oefenen kan dit telepathisch worden gedaan. Upgrades hebben vaardigheden geactiveerd voor strijd in het vierde rijk. Wees niet bang, wees voorzichtig, mediteer liefdesfrequentie.

2019 zal een netwerk van licht zien, verspreid over Gaia, dat lichtpunten verbindt die de Aarde zullen omringen. Jullie zijn de stippen van het licht, dierbaren. Veranker jullie licht dagelijks, elk uur, zo vaak als je kunt met de Mantra:

'Ik veranker mijn licht aan Gaia's raster'.

Het vierde rijk is energie. Het kan positief of negatief zijn, afhankelijk van onze trillingen. Het is golvend, drijvend en doorschijnend in vergelijking tot wat is ingesloten, omkaderd in gewicht van de 3D-matrix. Het kan liefde of haat zijn, afhankelijk van de mindset van de gebruiker, de speler, de gamer.

De avatars van het derde rijk worden verworpen terwijl jullie dieper in je authenticiteit duiken. Als we onszelf leren kennen, begrijpen we beter onze wereld. Dit is een waarheid voor alle wezens in alle rijken, een universele waarheid.

Wij bieden dankbaarheid voor de moed die ieder van jullie toont door 'Nee' te zeggen met liefde, door 'Nee' te zeggen uit zelfliefde, voor de Aarde en de mensheid. Nee tegen hebzucht, vervuiling, manipulatie en modificatie zonder toestemming. Nee om te worden gebruikt, misbruikt, afgetapt of naar beneden te worden getrokken door drama en angst. Nee tegen pestkoppen, vampiers en bloedzuigers. Wortelchakra-waarheden van voorouderlijk karma zijn losgemaakt om te worden losgelaten.

Kom deze waarheden onder ogen, verander gewoontes, spot en stop zelf-sabotage. Focus op spirituele fitheid met mind body en spiritueel welzijn als je doel, je roep tot actie voor 2019. Het grote plaatje is overweldigend, eng om te veranderen. Begin aan de binnenkant en de tijdlijnen passen zich aan positiviteit en soevereiniteit aan. Wij bieden licht, helende frequenties aan mensen die onze woorden lezen.

Laat het zo zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, we houden van jullie allemaal. We zijn trots op jullie wijsheid, jullie vastberadenheid en jullie krijgergeest. Wees liefde en liefde zal jouw wereld zijn.