zondag 13 januari 2019

Afgelopen week was enorm intens ~ Ariën Hoogendijk


 Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, schemering, wolk, vogel, buiten en natuur
 
Afgelopen week was enorm intens...vele 'spanningen' in mijn lichaam, die voor veel onrustgevoelens zorgen. Het even niet kunnen hanteren van de enorme energieën die op ons af komen.
Hoofdpijn als ik weer in mijn hoofd ging 'zitten', vele gedachten die juist de onrust in mijn lichaam versterkte...om de intensiteit wat te onderdrukken..


Hartchakra onder enorme spanning, wat 'benauwdheid' opriep..weinig ruimte ervaren om normaal adem te kunnen halen.
Woorden die gisteren spontaan opkwamen...'hou mijn hart vast'...dit door alles wat er gaande is in onze wereld. Van overleven naar leven en omgekeerd. Wisselwerking van alles wat er op ons af komt..

Als je goed oplet zijn er bepaalde situaties/gebeurtenissen/mensen die deze spanning oproepen...waardoor je van de Aarde/aarding terugtrekt..onrecht/pijn/angsten. This is not the world I know deep inside my heart. Is vaak al begonnen in je verleden...

Spierpijnen, vooral in schouders/nek...het optrekken van de Aarde...je benen/voeten weg van de Aarde trekken. Alles omhoog houden om te allemaal te kunnen hanteren.
Dit als een zware last ervaren die je op je nek/schouders draagt...

Het laatste kun je wat verzachten door de energie daar wat te verruimen...door net buiten je lichaam te voelen..dan ervaar je ook een stroming van energie die de spierpijn verlicht..
Spanning op hartchakra..naar binnen keren..en op je buik/basischakra de focus te leggen. Aarden..aanwezig en met beide benen in deze wereld staan.

Of ook de energie/aura te voelen net iets buiten je onderlichaam...je ervaart dan ook hier weer een stroming..laat het gaan daar waar het naartoe geleidt wil worden.
Koude/warme sensaties ervaar je hierbij...

Hoofdpijn...zorg dat je stil wordt in je hoofd...de gedachtenstroom die voor onrust en zelfs angst kan zorgen. Meditatie...muziek die je innerlijk beroert. Laat de energie vloeien...vertrouw erop dat het zijn weg gaat...daar waar het van belang is.
Luister naar je lichaam...verbindt je met je Hogere Zelf...opnieuw verbinden met het Universum.

Aangezien vele chakra's worden aangeraakt door de intense energieën, is bij velen de spirituele verbinding ook moeilijk te behouden.

Verbindt je met je chakra's/aura en ervaar waar je de energiestroom vast probeert te houden..
Dit is buiten ook voelbaar...wees bewust waar ik jezelf in probeert te houden. Verruimen van de energie, de ruimte zorgt ervoor dat je in balans komt en goed kunt aarden...

Gisterenavond rondt half 9 begon het weer...enorme onrust voelbaar in mijn lichaam....niet weten waar je het even zoeken moet. Veel spanning voelbaar...naar bed gegaan...hoorde ik Kaya piepen.

Naar beneden, op de bank gaan liggen en Kaya bij me geroepen. Tegen elkaar aangelegen om weer tot rust te kunnen komen...duurde 2 uur....maar we zijn wel in slaap gevallen. Zij voelt deze momenten haarscherp aan..duikt weg of gaat op een afstand van mij liggen piepen..

Om 6.16 wakker....spierpijnen tussen schouderbladen...maar door op de energie de focus te leggen...wordt het allemaal 'zachter' en goed op mijn aarding letten. De ochtendwandeling was heerlijk, nog donker en zo heerlijk stil. Verschillende vogelgeluiden horen...en zo even heerlijk tot rust komen en aarden. Een moment zoals ik de wereld ken in mijn hart...at peace.