vrijdag 4 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 3 Januari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
3 Januari 2019 / via Shelley Young

Shelley's opmerking: de boodschap van vandaag kwam terug in mijn bewustzijn dankzij Miranda Sparks-Nieves die het op Facebook heeft gedeeld. Ik heb geen idee van de datum waarop we het oorspronkelijk hebben gepost, maar ik denk dat het een vraag beantwoordt waarvan velen van ons nadenken over onze reis, en het voelde erg relevant voor de energieën van vandaag. Soms lijken de berichten van Gabriël een eigen leven te leiden en duiken ze op in de perfecte timing.:)
Velen van jullie vragen zich af wat jouw verlichtingsproces betekent voor je huidige relaties. Kun je een relatie hebben met iemand die niet spiritueel ontwaakt is?
We vergelijken dit scenario met het zijn op een snelweg, wat kan worden beschouwd als jouw zielenpad. De persoon die zijn spirituele ontwaking omarmt, lijkt in een raceauto te zitten, terwijl het voor degene die dat niet zijn, lijkt alsof ze langs de kant van de weg lopen. Wat we willen dat je begrijpt, is dat beide in voorwaartse beweging zijn en dat de ene niet perse beter is dan de andere.

Zie je, er zijn velen die geen bewust spiritueel ontwaken hebben op hun "te doen" lijst voor deze incarnatie. Ze hebben zich misschien al vele levens gefocust op spiritualiteit en wensen dit keer een pauze te nemen. Ze kunnen andere delen van de menselijke ervaring verfijnen en zijn in dienstbaarheid gekomen om jou stabiliteit, middelen en tijd te geven die je nodig hebt om de vrijheid te hebben om je eigen verlichting te omarmen.
Deze rol zou net zo heilig zijn als de rol van spirituele zoeker. Vaak kan dit lijken op het doorgeven van een stokje tussen twee zielen, waarbij je om beurten zoeker en supporter bent in verschillende levens, maar vergis je niet - beide rollen zijn even vereerd en heilig, zelfs als de supporter geen interesse toont in het spirituele proces of wat dan ook.
Weet dat jullie allemaal meesters zijn en perfect spelen precies wat jullie in je levensuitdrukkingen willen ervaren. Jullie zullen veel meer troost vinden in je interacties met anderen als je hun eigen vermogen kunt respecteren om hun pad precies zo te richten als ze nodig hebben, en dat jullie allemaal op een of andere manier vooruitgaan en elkaar dienen, op een manier die altijd goddelijk volmaakt is.
Aartsengel Gabriel
Bron: http://trinityesoterics.com/