vrijdag 2 september 2022

Sta In Je Kracht En Doe Dit ~ .2 september 2022 ~ Daniel Scranton

Sta In Je Kracht En Doe Dit.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 1 September 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn zeer bekend met de gedachten en gedachtepatronen van de mensheid. Wij zijn zeer bekend met heersende geloofssystemen en geloofssystemen die tegen de stroom ingaan, om het zo maar te zeggen. Wij vinden het heel fijn om te zien hoe iemand op Aarde de controle neemt over wat hij energetisch naar buiten brengt en waarin hij gelooft. We zijn erg opgewonden om te zien hoeveel ontwaakte individuen zich hebben losgemaakt van de norm, en toch nodigen we jullie uit om nog verder te gaan. Ga verder dan waar je nu bent met waar je bereid bent in te geloven, en verander je gedachten, zelfs als de nieuwe gedachte die je denkt onlogisch lijkt voor je zeer rationele verstand.

Om uit een patroon, een lus te breken, moet je bereid zijn te erkennen dat je in een lus zit en dat de vrijheid die er voor je is, vrijheid is die het waard is aangeboord te worden. Je bent altijd vrij omdat je de vrije wil hebt om te kiezen of je steeds weer hetzelfde pad bewandelt, of dat je ook de keuze hebt om je te bevrijden. Je hebt de keuze om voor jezelf te bepalen wat voor jou de beste weg is, en we hebben het hier niet alleen over daden; we hebben het ook over woorden die je uitspreekt. Spreek hardop de woorden uit waarvan je wilt dat het universum ze hoort en waarvan je wilt dat al je helpers ze horen.

Als je in een negatieve gedachtegang terechtkomt, sla jezelf dan niet voor je kop. Maar zeg hardop: ‘Stop, annuleer, wis, reset,’ en begin dan opnieuw met een nieuwe gedachtestroom die je wilt volgen, die je wilt gebruiken als je middel om je werkelijkheid te creëren. Wij zijn zeer vertrouwd met degenen onder jullie die bereid zijn om tegen de stroom in te gaan, en jullie zijn prachtige wezens om mee te co-creëren. Wij zijn enthousiast en opgewonden om meer en meer van jullie dit te zien doen, omdat wij weten wat mogelijk is voor de mensheid. Wij weten welk soort leven voor jullie beschikbaar is als jullie bereid zijn om kleine veranderingen aan te brengen in de manier waarop jullie de realiteit waarnemen en in de manier waarop jullie op de realiteit reageren. En het maken van die kleine veranderingen zal invloed hebben op de manier waarop je de realiteit creëert en de realiteit ervaart.

En als je dat allemaal voor elkaar hebt, sta je in je kracht. Sta in je kracht en doe dit. Doe wat we voorstellen, namelijk aandacht schenken aan je gedachten en overtuigingen, en verander waar nodig. Sommige gedachten en overtuigingen dienen je zoals ze zijn, en je kunt ze versterken. Je kunt ze doelgerichter gaan denken, met meer intentie. Maar op die gebieden waar je wat moet bijstellen, gebruik je bewustzijn om dat te doen, en je zult de resultaten van je inspanningen zien. Wij garanderen het.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org