vrijdag 23 september 2022

Het Kiezen Van De Kwaliteit Van Ons Levenspad ~ 23 september 2022 ~ Door: Kenneth Schmitt


Het Kiezen Van De Kwaliteit Van Ons Levenspad

Door: Kenneth Schmitt – 14 september 2022

Wat er ook gebeurt, het bevat de aanwijzingen voor het bewustzijn van een verheffende energie die ons naar meer uitgestrektheid en grotere liefde trekt. Als we ervoor kiezen onze aandacht te richten op dat niveau van energie, kunnen we mentaal en emotioneel genoeg aangetrokken worden om op dat niveau te vibreren. We kunnen ervoor kiezen positief of negatief te zijn. Geen van beide is beter of slechter dan de andere. 

Ze bieden alleen verschillende kwaliteiten van ervaring. We hebben beide paden bewandeld en weten welke ervaringen ze bieden of opleggen. Nu, in volledige vrijheid, kunnen we voor onszelf het spectrum van trillingen kiezen waarmee we ons willen afstemmen, ongeacht wat er om ons heen gebeurt. We weten wat voor ervaringen we willen. Als we besluiten de positieve kant op te gaan, zullen onze ervaringen heel anders zijn dan bij de negatieve kant.

De negatieve route heeft geen intuïtieve begeleiding. Hogere leiding werkt als we ervoor kiezen om alleen maar positief te zijn, verankerd in onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Hier is er een overvloed aan vreugde, en is er een gemakkelijke stroom in het leven. De omstandigheden zijn ondersteunend voor alles wat ons en de hele mensheid en daarbuiten verbetert.

Het is de aard van het pad dat we bewandelen om ervaringen te bieden die resoneren met de energie ervan. We creëren samen met de energieën waarop we ons richten. De kwaliteiten waarvan we ons bewust zijn, komen tot ons door onze beperkende overtuigingen over onszelf. Als we onze overtuigingen kritisch onderzoeken, kunnen we tot hun oorsprong komen en ze met mededogen en liefde aanvaarden en oplossen.

Positieve energieën hebben geen beperkingen, in tegenstelling tot negatieve energieën, die beperkt worden door potentiële ontbinding. Positieve energieën zijn regeneratief en verhogen de vitaliteit van iedereen. Zij resulteren in plezier en genot. Het niveau van onze extase is oneindig. In deze staat van Zijn kunnen we in alle opzichten onvoorwaardelijke liefde, dankbaarheid, vreugde, vrijheid en overvloed kennen. Elk moment dat we volledig positief kunnen zijn, straalt ons trillingsspectrum ons energiepatroon uit in het kwantumveld, waaruit de kwaliteiten van onze levenservaringen ontstaan in de vormen die passen bij onze omgeving.

Hier is een visie die we kunnen manifesteren voor iedereen die graag een lichaam heeft. We kunnen leren om op een zeer hoge, positieve frequentie te vibreren en onze fysieke cellen trainen om met ons te resoneren, waardoor de trillingen van ons fysieke lichaam worden verhoogd, zodat we nog steeds kunnen genieten van lichamelijkheid in een hogere dimensie, waar alles positief is. Wij kunnen ons onze lichamelijkheid realiseren als in wezen een trillingspatroon dat resoneert met het oneindige Zijn.

Kenneth Schmitt

vertaling: wakkeremensen.org