donderdag 1 september 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 1-9 : Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 1-9: Verstoringen: hoge X-ray pieken, bijna zonnestorm en opnieuw verhoging zonnewind snelheid, dreiging hoge zonnevlammen weg
en een korte maar milde Schumann resonantie piek.


HOGE X-RAY PIEKEN
Er waren hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tussen 03:00 en 8:00 uur (ong. 105 p/cm3). Tussen 00:00 en 7:30 uur storing van het systeem, grote kans dat er meer verstoring was.
(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment.

Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

BIJNA ZONNESTORM/VERHOOGDE ZONNEWIND
Er was in de nacht tussen 23:00 en 2:00 uur een reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde door een nieuwe golf zonnewind die binnenkwam met een bijna zonnestorm kp-4 (gele balk). De metingen elders op aarde lieten meer verstoring zien dan bij ons. De zonnewind snelheid liep vanaf 4:00 uur verder op met de hoogste pieken van rond de 600 km/sec. En dat is een verstoring die goed voelbaar is, maar niet extreem.

In de ochtend was het nog steeds op dit niveau. De verwachting is dat dit in de middag weer gaat zakken.
(Symptomen lees als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als een verstoring lang duurt dan wordt het een uitputtingsslag.)


MILDE SCHUMANNRESONANTIE
Er was een kort zeer milde Schumann resonantie activiteit (SR) full spectrum rond 1:30 uur (52 amplitude). Er was nog meer activiteit met de SR, maar die had een verwaarloosbare intensiteit. Dus die had geen impact.
(Symptomen mild: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu af en toe gedurende de dag, zoals verhoogde zonnewind en hoge X-ray pieken. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum.)
Buiten de hoge X-ray pieken en de verhoogde zonnewind is het dus rustig. De Zon is tot rust gekomen en er zijn dus minder zonnevlekken. Dat is goed nieuws.

Vanavond is er weer een speciaal webinar voor het eenheidsbewustzijn. Als zeer bijzondere meditatie-webinars. Lees meer hieronder.

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com