zaterdag 24 september 2022

De Andromedanen: Laat De Waarheid Verteld Worden ~ 24 september 2022 ~ Natalie Glasson

De Andromedanen

Laat De Waarheid Verteld Worden

Gechanneld door: Natalie Glasson – 23 September 2022 – Originele bron: Heilige School van OmNa

Gegroet, geliefde wezens van licht, wij zijn de Andromedanen. Wij komen naar voren als een beschaving om onze energie, liefde en vrede nu met jullie te delen. Wij nodigen jullie uit jullie harten te openen voor onze aanwezigheid, zodat wij jullie alles kunnen schenken wat passend en noodzakelijk is om jullie ascentie op dit moment te helpen.

In het universum van de Schepper stroomt een golf van energie en intentie. Deze energiegolf heeft een zeer specifiek doel en intentie, afkomstig van de bron van de Schepper. Deze energie en intentie is om de waarheid te vertellen, terwijl de energie stroomt, versnelt haar vibratie. Elk wezen waarmee het zich verbindt, wordt uitgenodigd zich te openen, de waarheid in hun wezen te doen ontwaken en vooral die waarheid in hun werkelijkheid tot uitdrukking te brengen, of zij nu op de Aarde of op de innerlijke vlakken bestaan. 

Elke ziel zal worden uitgenodigd om hun waarheid te laten spreken; dit is een zeer opwindende ascensie verschuiving. Het betekent dat de waarheid van de Schepper aan het ontwaken is, dat het rommelt en opbloeit vanuit de diepten van de essentie van elke persoon of ziel. Hun essentie staat op om zich met de werkelijkheid te verbinden, om gegrond te zijn, om uitgedrukt te worden, om tot schoonheid geschapen te worden. Degenen op de Aarde hebben de mooiste werkelijkheid te ervaren, omdat jullie in staat zullen zijn de waarheid van de Schepper fysiek te voelen, aan te raken, te proeven, te voelen, hier te zijn en te zien. Dit is zo’n geweldig geschenk. Daarom zijn jullie nu op aarde omdat jullie ziel de Schepper op zoveel manieren echt en tastbaar wil voelen.

Als deze energiegolf en zeer zuivere intentie stroomt. Het is aan jullie om het in je wezen op te roepen, je ermee te verbinden, die energie te laten stromen als een waterval of een douche over en door je wezen, het zal zijn als glinsterend licht. De essentie, de zuiverheid en de waarheid van je wezen ontwaken. Je kunt je voorstellen waar de essentie, de waarheid en de zuiverheid van je wezen zich in je lichaam bevinden, of je kunt het gewoon laten activeren.

Terwijl de energie als een douche over je wezen stroomt, moedigen wij, de Andromedanen, je aan om het in gedachten of hardop te herhalen:

Laat de waarheid spreken.

Terwijl je deze uitspraak herhaalt, adem je diep in en uit tussen elke herhaling. U staat uzelf toe de energie te absorberen. Je staat toe en moedigt de energie aan om in je essentie te stromen. Dit kan enige tijd duren, of het kan onmiddellijk gebeuren. Naarmate de energie zich vermengt met je essentie zal er een activering plaatsvinden. Tijdens de activering kun je een ander gevoel of andere energie uit je wezen voelen stromen. Misschien merk je dat je je gedachten niet langer op de verklaring kunt richten, of misschien krijg je een visioen, er zal iets zijn waardoor je herkent dat de activering heeft plaatsgevonden. Je kunt van die activering genieten, en wanneer je je er klaar voor voelt, jezelf toestaan het te herhalen:

Ik druk de waarheid uit die verteld moet worden.

Terwijl je deze verklaring in stilte of hardop herhaalt. Je kunt voelen, voelen of erkennen dat de energie in je wezen en je werkelijkheid begint te stromen. Het is belangrijk dat je de energie laat stromen naar Moeder Aarde, en naar je Aardesterchakra, onder je voeten. Dit zal automatisch meer waarheid doen ontwaken vanuit je Zielesterchakra, boven je hoofd. Je kunt deze verklaring zo lang herhalen als passend is en dan gewoon in de energie zitten en ervan genieten. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat je moet lopen, of rennen, of dansen, of bewegen om de energie volledig tot uitdrukking te laten komen en volledig te aarden. Dit is een krachtige activering die naar voren komt om de ascensie van allen te helpen, omdat ze waarheid uit je wezen activeert, waarheid waarvan je je misschien niet bewust bent, waarheid uit vorige of gelijktijdige levens en waarheid die je op dit moment dient.

Je zult merken dat de waarheid eerst je eigen persoonlijke werkelijkheid beïnvloedt. Dingen die misschien illusies waren in jouw werkelijkheid kunnen wegvallen, of je kunt inspiratie krijgen die je op een ander pad brengt. De wijsheid, de waarheid die naar voren komt, zal waarschijnlijk eerder je eigen ascentie dienen dan de grotere ascentie van allen.

Maar er zullen er zijn die de waarheid ontvangen om velen te dienen. Hoe meer je deze activering beoefent, hoe sneller je vibratie zal worden, je zal steeds helderder licht uitstralen. Je wordt lichter en krachtiger in je waarheid en je ascentie.

Wees je ervan bewust dat je geleid kunt worden om anders tegen dingen aan te kijken en dat dit uitdagend en soms zelfs pijnlijk kan zijn. Maar het is allemaal om je in overeenstemming te brengen met je waarheid. De waarheid van je ziel en de uitdrukking van de Schepper via je wezen. Het zijn zij die moedig en avontuurlijk zijn, die deze activering op zich nemen en zichzelf toestaan dit te ervaren. Elke ziel en persoon, vooral op de Aarde, zoekt de waarheid. Maar soms is de waarheid niet altijd wat je verwacht of verlangt, het is precies wat je ziel nodig heeft en vereist.

Wij, de Andromedanen, laten jullie onze woorden en de activering overwegen en overwegen of jullie willen deelnemen aan deze volgende fase van ascensie. Het is geheel uw keuze. De waarheid bestaat altijd in je, en je hebt altijd mogelijkheden om je waarheid uit te drukken. De huidige ascensiegolf is gewoon een booster die jullie aanmoedigt om je op een dieper, intiemer niveau met jullie waarheid te verbinden en jullie daarbij ondersteunt in een grotere versnelling.

Onze liefde is met jullie, voor eeuwig.

Wij danken jullie,

Wij zijn de Andromedanen

________________________________________

Kanaal: Natalie Glasson 

Vertaling: wakkeremensen.org