zondag 3 juli 2022

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Breakdown of the Old ~ Door Valerie Donner


Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Breakdown of the Old

Gegroet: ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad die vandaag aan jullie rapporteert vanuit de Aarderaad.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat er veel vooruitgang is geboekt/gemaakt sinds we elkaar voor het laatst hebben gesproken. De wielen hebben gedraaid en de lichten zijn uitgebreid gestroomd. We gebruiken al onze energieën voor deze focus van de ascentie van de aarde en voor jullie ascentie. De focus is sterk en diep. Het werpt lagere frequenties en duisternis uit die al veel te lang op de aarde hebben gewoed.

Als je aandacht schenkt aan deze energieën op aarde, zul je zien dat het nu gemakkelijker is om te ademen en dat het lichter aanvoelt. Er gebeurt nog veel met de afbraak van het oude. We verzekeren jullie dat er enorme vooruitgang is geboekt en nog steeds wordt gemaakt namens de schepping, uit liefde voor de aarde en al het leven.

We waarderen het enorm dat je met ons samenwerkt en dit licht vasthoudt. We werken allemaal samen en ons hart is volledig geïnvesteerd in elke beslissing die wordt genomen. Dit is een complex proces en het heeft lang op zich laten wachten. Het is nauwkeurig en niets kan het stoppen!

Wat ons het meest helpt, is wanneer je je innerlijke leiding volgt en luistert naar je volgende stap. Je weet gewoon wat je moet doen, waar je heen moet en wat je moet zeggen. We begeleiden je. U zult blij zijn met de resultaten van wat we samen doen, zelfs als u niet duidelijk weet wat er achter de schermen gebeurt. Het is belangrijk om op het plan te vertrouwen en te weten dat het een perfect mechanisme is en door God is ontworpen.

We raden je aan om nu goed voor je lichaam te zorgen, omdat het veel doormaakt. Ze zijn op de proef gesteld door de aanvallen die tegen hen zijn uitgevoerd. Sommigen van jullie beginnen de kwetsbaarheid van de lichamen van sommige mensen in te zien. Je begint ook te zien, en hopelijk te begrijpen, hoe heilig het lichaam is. Het is iets dat gerespecteerd moet worden en het is een wonderbaarlijk onderdeel van de schepping.

Je zult zien dat er andere prachtige technologieën naar voren zullen komen die je zullen helpen bij je genezing. Houd moed en weet dat er enkele nieuwe, verbeterde genezingstechnologieën zijn. U bent niet langer beperkt tot het allopathische geneesmiddel waarmee u leefde. Je krijgt andere keuzes. Er zijn ook talloze genieën die hun natuurlijke geneeswijzen rechtstreeks van de aarde zullen onthullen. En je zult genezen!

De aarde maakt ook haar helende reis door. Ze zal ook genezen. Al haar koninkrijken stijgen en vibreren op hogere frequenties. Dit stelt hen in staat om op nog grotere manieren deel te nemen aan de ascentie van de aarde. Het hele leven begint zich te herinneren wie het werkelijk is, en het is prachtig.

Blijf alsjeblieft diep naar binnen gaan en houd van je lichaam, je geest, je hart en je ziel. We staan ​​hierin samen en sterker dan ooit.

Ik houd van je! Ik ben Mira.
**Kanaal: Valerie Donner