zondag 3 juli 2022

De kosmische reset is voltooid - Ramona Lappin


De kosmische reset is voltooid - Ramona Lappin


Het enige dat ik kan blijven zien is dat de kunstmatige MATRIX-SIMULATIE OP HET OOG STAAT OM OFFLINE TE GAAN!!

Terwijl we deze RESET OF THE ONE voltooien in BEWUSTZIJN, van vervormde Polariteit naar Eenheid/God-Bron/Kosmisch Bewustzijn!
GEBEURT NU!

Het enige wat we hoeven te doen is BLIJVEN UITLIJNEN, BLIJVEN DE VISIE HOUDEN, BLIJVEN DE FREQUENTIE HOUDEN!!

BLIJF DROMEN VAN U/ONZE GROOTSTE DROMEN IN MANIFESTATIE!
J/ONZE VERBEELDING IS J/ONZE SUPERKRACHT!!

We SCHRIJVEN ALLE NIEUWE ZELFVERVULLENDE PROFETIEN nu!

Terwijl de Gouden Tijdlijn/Organische Ascensie Realiteit volledig online komt, en we alle overgebleven valse en beperkende programmering overstijgen die ons vertelde dat we het niet kunnen, dat het onmogelijk is, dat we onrealistisch zijn... maar het zijn de dromers en de zieners, degenen die het nooit op gaf en door ging, hoe moeilijk het ook werd, dat kwam om DE MAGIE TE MAKEN en iedereen eraan te herinneren dat ze dat ook kunnen, als ze het werk willen doen!

Onze time-out van de tijd is gekomen en HET IS NU om te beseffen hoe krachtig we werkelijk zijn, door ALLE NIEUWE SUPER OVERVLOEDIGE ORGANISCHE ASCENSION WERKELIJKHEDEN nu op het scherm te projecteren, van diep van binnen!

MIND WIPE en hercodering van de gevallen tijdlijnen, valse geschiedenis, akasha, matrix mind control programmering/beperkende en omgekeerde overtuigingen en gedachtevormen VOLTOOIEN!

Ons DIAMOND AVATAR ZELF, Hoger Hart-Verstand, DNA, NIEUWE AARDE DIAMOND GRID & CRYSTALLINE KERN ONTSTAKEN & KOMEN VOLLEDIG ONLINE, samen met het Nieuwe Kosmische Bewustzijn!

Elke 'laatste strijd' vindt plaats in ons eigen Hart en Geest, omdat iedereen zich binnenin VERENIGT ALS EEN, waar alles begon, daar eindigt het!

We gaan nu verder dan goed versus kwaad om alle resterende slachtoffer-slachtoffergames en programmering die ons vasthielden in de oude kunstmatige Matrix-realiteiten volledig te trance-beΓ«indigen.
Wanneer genoeg van ons hun Diamond Rainbow Plasma Lightbody volledig activeren, hebben we geen olie, geld of voedsel als zodanig nodig en kunnen we ons manifesteren alsof het uit het niets komt.

ALS U HET GROTERE PLAATJE ZIET &
WEET ALLES IS EEN!

We blijven door alle illusies van het valse Matrix-hologram heen kijken en herinneren ons dat we de Avatar in het spel zijn.
Alles wat onderdrukt is, komt eraan voor bevrijding en genezing, het einde van cognitieve dissonantie en het gepolariseerde slachtoffer-slachtofferspel! Het eindigt allemaal hier en nu, en allemaal van binnenuit.

Zoals wanneer we samensmelten met ALLES als EEN, voelen we ons gesteund en beschermd door het Universum en begint alles in ons voordeel samen te zweren.
ALS je je herinnert dat ALLES JIJ IS!
Die WERKELIJKHEID IS EEN ILLUSIE, EEN SIMULATIE, EEN PROJECTIE!!
HET IS WAT JE HET NU MAAKT!

We stoppen met vallen voor de 3D-illusies en pogingen tot afleiding van de VALSE MATRIX-simulatie, OM HET NU VOLLEDIG OP TE LOSSEN & IN TE VALLEN VOOR & IN ONS-ZELF!

Omdat we de dingen niet langer persoonlijk nemen, allemaal VERENIGD ALS EEN, blijven we ons herinneren dat het allemaal een spel is, niet langer de Werkelijkheid waarnemen door de lens van een kunstmatig ego, maar handelen vanuit onze Hogere Bron Identiteit, Kosmisch Bewustzijn, en als onze Nieuwe Goddelijke Kosmische Mens te allen tijde.

Dood, afscheiding, vervormd Polariteitsbewustzijn, al onze vele incarnatielessen van het Zelf bereiken nu hun hoogtepunt, aangezien ALLES NU TOT DE CONCLUSIE KOMT. Het Ene Bewustzijn verzoent zich en komt tot coherentie, zichzelf herinnerend als EEN.

Kun je VOELEN DAT J/ONZE ÉÉN WARE ZELF NU DOORBREEKT, klaar om ALLE NIEUWE WERKELIJKHEDEN volledig als EEN TE ONTSTAAN?!

Eeuwige liefde en zegeningen,
**Ramona Lappin