woensdag 27 juli 2022

Leeuwenpoort en het innerlijk huwelijk ~ Mette Holland

Leeuwenpoort en het innerlijk huwelijk


Vandaag is de opening van de Lion Gate energieën, vanuit de hoofdtempel op Sirius B en in samenwerking met de White Lions op Orion.
Elk jaar upgradeert dit portaal allemaal naar het volgende niveau in de reis van de aarde en de mensheid. De impuls is het sterkst op de 8/8 maar voelbaar gedurende het leo seizoen.

Lion Gate is een gezamenlijke inspanning tussen de goddelijke vrouwelijke en mannelijke energieën. Deze impulsen worden gesymboliseerd door de Sphinx die op Sirius is afgestemd en de piramides op Orion.

Samen streven ze naar eenheid. Hemelvaart gaat over samensmelting en hogere unie op alle vlakken - tussen lichaam en ziel, geest en materie, intelligentie en gevoel, en niet in de laatste plaats onze innerlijke mannelijke en vrouwelijke polen. Deze vereniging heet het innerlijk huwelijk en vindt plaats over miljoenen jaren evolutie.

Wanneer onze polen in balans komen, worden we hierdoor in een hoger bewustzijn gebracht. Veel zielen op aarde zijn nu dicht bij het balanceren van hun polen en dus klaar om te opereren op de golflengte van onvoorwaardelijke liefde, en helder te stralen vanuit het Licht binnenin - de innerlijke zon.

Het was dit proces dat Yoshua en zijn partner Miriam (Jezus en Maria) 2000 jaar geleden begonnen. Ze hebben samen geïncarneerd om een portaal te openen voor het Christuslicht (de energie van onvoorwaardelijke liefde) en dit te verankeren in vrouwelijk/mannelijk evenwicht. Christus is een niveau van ontgroening, en symboliseert Liefde GEBODIED. Het is universeel en niet noodzakelijk verbonden met religie.

Beiden hadden eerst hun eigen binnenste polen getransformeerd (beheerlijkheid bereikt), en meer dan dat waren het goddelijke complementen, of tweeling vlammen, als je dat Hun energieën vulden elkaar aan, en ze werden, voor de Tijd, gecreëerd uit dezelfde goddelijke "witte zon essentie".

Dit betekent dat ze eeuwig verbonden zijn door een energetische gouden draad en daardoor elkaar kunnen activeren in hun hoogste pad en potentieel. Hierdoor konden ze de enorme taak vervullen om Licht diep in de kern van de aarde te verankeren en zo het energetische paradigma op aarde van duisternis naar het Licht te verschuiven.

Toen begonnen Yoshua en Miriam het proces, maar slechts weinig zielen waren klaar om de nieuwe en hogere impulsen van liefdesfrequenties te ontvangen. Vandaag de dag is de mensheid geëvolueerd, en stellen er meer open om deze energieën te integreren We zitten nu midden in een wereldwijde transitie naar een nieuwe manier van zijn en leven, en velen zijn op weg naar de grote geboorte.

Lion Gate zal ons pad altijd verdiepen, ongeacht waar we staan. Het werkt bij ons volgens waar we klaar voor zijn. Vaak wordt de energie van de tweelingvlam tijdens dit portaal intensiver. Als we klaar zijn, zullen we in contact worden gebracht met deze energie, en onze goddelijke partner, die een hartopening en een opkomst in onze kundalini diep kan activeren.

Zoals ik het zie heeft de energie van de tweelingvlam op vele manieren om ons te bereiken - door het leven, de natuur, dieren, andere mensen, of de sterrenenergieën van Lion Gate. Als onze polen bijna in balans zijn, komt de energie van tweelingvlam vaak binnen om de alchemie van ons innerlijk huwelijk te ontketenen - die ons dan volledig van binnenuit transformeert.

Fijne Lion Gate voor iedereen,
Mette Holland
Cathari - Licht van de Graal
Foto van onbekende kunstenaar