donderdag 28 juli 2022

Het Tijdperk Van Liefde Is Hier ~ 28 juli 2022 ~ Judith Kusel

Het Tijdperk Van Liefde Is Hier

Door: Judith Kusel – 27 Juli 2022

Het Tijdperk van Liefde is hier, nu ons wordt gevraagd ons te concentreren en werkelijk te gaan mediteren, over wat we werkelijk willen co-creëren in de Nieuwe Gouden Eeuw en in de Nieuwe Aarde.

Het is tijd om het oude los te laten: alles. Alles wat je ooit eerder was, en wat je dacht dat je was.

Laat het gewoon los!

Op dit moment ben je al bezig met het co-creëren van de toekomstige jij, de geascendeerde jij, en je nieuwe leven in de Nieuwe Aarde! Je kunt geen bagage van de oude jij, of de Oude Aarde met je meenemen!  Jullie worden opnieuw geboren!

Alle oude systemen, structuren, etc. vallen uit elkaar en zullen uit elkaar vallen. Dit is hun laatste doodsstrijd. Hun krachten zijn niet meer, behalve bij hen die er nog in geloven en zich er uit angst aan vastklampen.

Begin je van nu af aan te concentreren op wat je werkelijk graag in je leven zou willen hebben, om in je leven te manifesteren, voor het grotere goed van allen, en het hoogste goed. De focus verschuift nu van IK naar WIJ.

Wat is het dat je het meest inspireert om met grote liefde te co-creëren, voor het grotere goed?

Open je hart en ga diep in je heilige hart tempel, en verbind je dan eenvoudig met je ziel, en het Goddelijke, en vraag jezelf: “Staande in de volheid van mijn Zielmeesterschap, en door mijn doel te vervullen, hoe kan ik het grotere geheel het beste dienen, met liefde? Hoe kan ik helpen om het Tijdperk van Liefde, Eenheid en Harmonie te co-creëren, met grote liefde en inspiratie? Hoe kan ik dienen vanuit mijn hart en ziel? “

Doe dit elke ochtend bij het opstaan en elke avond bij het naar bed gaan.

Zie hoe je hele leven verandert, als je nu begint te co-creëren op de hoogste en meest liefdevolle manieren.

Interessanter is dat je zult ontdekken dat die inspiraties, en wat je geïnspireerd wordt om te co-creëren, niet doordrenkt zullen zijn van materiële verlangens – aangezien het meer zal zijn om manieren te vinden om holistisch leven en vormen van liefde te co-creëren, waar iedereen samenwerkt om op liefdevolle en verheffende manieren, levensstijlen en omgevingen te co-creëren, die als één werken met de Nieuwe Aarde, en levensverhogend zijn en waar iedereen meer dan genoeg heeft, aangezien alles gelijkelijk gedeeld wordt en allen samenwerken ALS ÉÉN voor het hoogste en beste en grotere goed van allen.

Dus gemeenschappen van liefde en licht. Inclusief het werken met het elementaire dier, de plant, het mineraal, de boom en andere koninkrijken. Inderdaad met Intergalactische Raden en Federaties van Licht. En met het Goddelijke.

Een totaal nieuw leven is aan het aanbreken voor ons allemaal.

Wat wil je werkelijk creëren met grote liefde en toewijding?

Door Judith Kusel

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org