zondag 3 juli 2022

Aartsengel Michaël: de dichte wereld van dualiteit en polariteit beheersen - Ronna Herman Vezane


Aartsengel Michaël: de dichte wereld van dualiteit en polariteit beheersen
- Door Ronna Herman Vezane

Geliefde meesters,

Jullie reis naar de dichtheid was een behoorlijk avontuur. Volgens jullie tijdwaarneming heeft het miljarden jaren geduurd. We hebben uitgelegd hoe, naarmate je dieper en dieper ging in de grote leegte en de duisternis van de ruimte, hielp je die leegte te vullen met Licht, substantie, textuur en vormen die je wildste verbeelding te boven gingen.

En dan, volgens het Goddelijke plan, dompelde je jezelf onder in elke nieuwe realiteit die je had helpen vormen, zodat je de schepping in zijn vele prachtige, diverse vormen kon ervaren. Zo begon de manifestatie van vaste materie via zuivere gedachten die voortkwamen uit de Geest van de Opperste Schepper, en later uit de geest van de Vader/Moeder God van elk Universum, en uiteindelijk via uw eigen gedachten naarmate u verder en verder van de zuivere Bron van alle schepping kwam.

Nadat je in je geïndividualiseerde bewustzijn kwam en je realiseerde dat je een Goddelijke Vonk was van de Opperste Schepper, het AL DAT IS, wist je dat je voorbestemd was om voort te reizen naar de grote ongemanifesteerde leegte als een afgezant van Licht, want het was diep gecodeerd in je onsterfelijke Ziel en je Heilige Hartkern. Jij, samen met alle andere ontwaakte "Vonken van Goddelijk Bewustzijn", waren voorbestemd om alle wonderbaarlijke diversiteit van de schepping te ervaren voor de Schepper, onze Vader/Moeder God en alle grote Wezens van Licht die in de verheven rijken van Schepperslicht bleven.

We vertellen jullie dit omdat we indruk op jullie willen maken hoe oud en complex jullie zijn.
Je kwam in dit leven met een schat aan kennis en een rijke, complexe afstamming gecodeerd in
je DNA, je cellulaire structuur, je mentale en emotionele lichamen, evenals binnen je uitgebreide chakrasysteem van bewustzijn. Je vraagt ​​je vaak af waarom de leden van een familie zo verschillend zijn, terwijl ze vanuit een beperkt gezichtspunt uit dezelfde ouders en afstamming kwamen. De afstamming van je aardse familie in dit leven is slechts een minuscuul deel van je enorme en onschatbare erfgoed.

Je hebt je bewustzijn afgescheiden of jezelf miljoenen keren gefragmenteerd om de grote diversiteit van de Schepping te ervaren, en je bent ook meer dan je kunt tellen met veel van de vele facetten van jezelf herenigd. Elke keer dat je dat deed, voegde je meer complexe informatie en unieke ervaringen toe aan je geheugenbank.

Hoe verder je verwijderd was van de perfectie van de Opperste Schepper, en hoe dieper je in multi-dimensionaliteit bewoog, hoe dichter en minder perfect je creaties werden, want je had minder zuivere Lichtsubstantie om mee te werken.

Daarom is er geen schuld en mogen er geen schuldgevoelens en mislukkingen zijn. Het was een leerzame ervaring. Het is nu echter tijd voor jou om je Zelf-meesterschap terug te eisen, en het vermogen om dingen van schoonheid en harmonie te creëren in overeenstemming met het oorspronkelijke Goddelijke plan. Nu je je ervan bewust bent dat je de kracht hebt om gebruik te maken van een onbeperkte voorraad van het volledige spectrum van Schepperslicht, genaamd Adamantine Particles. Waar wacht je op? De afwijzing van je goddelijke geboorterecht is een aanfluiting en je Hogere Zelf zal niet toegeven aan zijn duwtjes om je te helpen ontwaken en je koninklijke erfgoed op te eisen.

We hebben uitgelegd hoe het spectrum van Licht en schaduw in dit Universum is gecreëerd, zodat je dualiteit en polariteit kunt ervaren. In de hogere Dimensies, die het dichtst bij onze Vader/Moeder God en de Grote Centrale Zon staan, is het dualiteitsspectrum erg smal. Het werd echter breder en meer uitgesproken naarmate elke dimensie werd gevestigd totdat het de maximale dualiteit bereikte die door de mensheid zou worden ervaren.

Je bent je ervan bewust dat het niet verordend of bedoeld was dat de mensheid zo diep in de dualiteit en polariteit zou wegzinken en daardoor zoveel pijn en lijden zou veroorzaken. De tijd is aangebroken om de vervormingen en excessen uit het verleden weer in harmonie te brengen, en het is onze grootste wens om jullie te helpen om met gemak en gratie door dit proces te gaan.

Wilt u alstublieft onze woorden ter harte nemen: u wordt niet beoordeeld en bent nooit geweest door iemand of enig wezen uit de onzichtbare of hogere rijken; JE BEOORDEELT ALLEEN JEZELF!

Onder de universele wetten van oorzaak en gevolg worden al je gedachten, intenties en daden opgeslagen in je auraveld en je chakrasysteem. Je straalt de daardoor gecreëerde trillingspatronen uit, die van je uitgaan in een oneindig patroon en naar je terugkeren in gelijke frequenties en maten.

In het verleden kostte het vaak vele levens om de vruchten te plukken van positieve, liefdevolle acties of om de straffen te ervaren voor negatieve of kwetsende acties. Daarom was het meestal niet duidelijk dat de "rechtvaardigen" inderdaad worden beloond, en dat de "onrechtvaardigen" ook hun rechtvaardige beloningen in natura ontvangen. Nogmaals, geen enkel groot of klein Wezen deelt beloningen of straf uit.

De universele wetten zijn stevig op hun plaats en je eigen Hogere Zelf bewaakt je voortgang of het gebrek daaraan, ofwel de weg vrijmakend en je zegenend met grote en kleine wonderen. Of door meer obstakels voor je te plaatsen in de hoop dat je zult ontwaken en op de spiraal van ascentie zult stappen.

Geliefden, te velen van jullie dragen grote lasten uit het verleden, fouten die je in dit leven hebt gemaakt, en ook veel van eerdere conditioneringen en begraven herinneringen aan pijnlijke gebeurtenissen of acties uit al je vorige levens. Het vasthouden aan deze herinneringen of het dragen van de "lasten van ongelijkheid" dient je niet langer.

Het is tijd voor jullie om ons toe te staan ​​jullie te helpen de pijnlijke herinneringen uit het verleden te helen, net zoals we de vervormingen van de geloofspatronen van het derde en vierde dimensionale collectieve bewustzijn opruimen en die dimensies terugbrengen in hun oorspronkelijk ontworpen spectrum van dualiteit.

Terwijl jullie afdaalden naar de beperkte, beperkende rijken van bewustzijn, werden membranen van Licht rond de meerdere strengen van jullie DNA geplaatst, waardoor er slechts twee toegankelijk en actief waren. Membranen van Licht werden ook over je geheugen geplaatst, evenals rond de Lichtpakketten van wijsheid die in je hogere hersenstructuur zijn opgeslagen.

Er werd een sluier over je geheugen gelegd, zodat je je vorige levens meestal niet meer kon herinneren, want het zou een te zware last zijn om al je fouten en onvolkomenheden uit het verleden te herinneren. Het was een daad van barmhartigheid, want het is voor jullie al moeilijk genoeg gebleken om jezelf te vergeven voor je fouten en verkeerde inschattingen in dit leven, laat staan ​​al je vroegere aberraties. Deze beperkende membranen van Licht lossen langzaam op terwijl jullie terugkeren naar balans en harmonie en verder gaan op de spiraal van ascentie en hereniging.

Een membraan van Licht werd over het portaal aan de achterkant van je Heilige Hartcentrum geplaatst totdat het tijd was om je reis terug naar de hogere dimensies en de rijken van Licht te beginnen. Maar jij en jij alleen plaatsten een membraan van bescherming over de voorste vortex van je Heilige Hartcentrum omdat je zo vaak gekwetst, teleurgesteld en gedesillusioneerd bent geweest.

Langzaam maar zeker, door de technieken die we jullie hebben gegeven, hebben jullie die beperkende membranen opgelost zodat de Liefde/Licht vrij naar en van jullie kan stromen op de manier zoals het bedoeld was.

Om toegang te krijgen tot de steeds groter wordende frequenties van Licht en deze uit te stralen, moet je in staat zijn om je Wezen te integreren en te doordringen met deze geavanceerde trillingspatronen, en je moet voorbereid zijn om ze uit te stralen naar de kern van de Aarde en ze dan naar buiten te projecteren. de wereld in het algemeen binnen via je portaal van het Heilige Hartcentrum, zowel van voren als van achteren. Onthoud dat we je vertelden dat toen je voor het eerst naar de aarde kwam, je een stralende kristallijnen Lichtkolom was.

Terwijl je langzaam wegzonk in de dichtheid, begon je een kruis van materie te bouwen dat steeds onhandelbaarder werd naarmate je spectrum van Licht en schaduw toenam. Nu hou je van die fragmenten die je hebt gecreëerd om weer in balans en harmonie te komen terwijl je zoekt en gebruik maakt van hogere en hogere frequenties van Licht. Je bent bezig een kruis van Licht te worden, geliefden, terwijl je ruggengraatchakrasysteem ontstoken raakt en je Liefde/Licht uitstraalt vanuit je Heilige Hartcentrum voor en achter je.

We hebben jullie herhaaldelijk verteld om 'het verleden te helen, je toekomst te schrijven en dan in het moment te leven', want dit moment is het Stiltepunt of het krachtcentrum van de Schepping. Waarom ga je niet naar het centrum van die spiraal, naar het oog van dualiteit en polariteit waar alles kalm en vredig is, en gevuld met puur, rijk Schepperslicht dat wacht om in jouw visie van de toekomst te worden gevormd?

Op dit moment, wanneer je je Heilige Hartcentrum binnengaat, kun je de diepe liefde en compassie van onze Vader/Moeder God en de Opperste Schepper ervaren. En je zult je er zeker van bewust worden dat je een dierbare zoon of dochter bent met een belangrijke missie, en niets wat je kunt zeggen of doen kan die liefde verminderen.


VERGEET NIET DAT JE EMOTIONELE, MENTALE EN ETHERISCHE LICHAAM WORDEN GENEZEN EN TERUG GEtransformeerd IN HEELHEID VIA HET GESCHENK VAN VERGEVING.

Ga voor een spiegel staan ​​en kijk in je eigen ogen of ga in je Piramide van Licht en ga op de kristallen tafel liggen. Zeg tegen jezelf ~

Ik vergeef mezelf voor elke handeling, gedachte of daad, verleden, heden of toekomst, in deze of enige andere realiteit, die niet is samengesteld uit de frequenties van Heilige Liefde.
Ik vergeef iedereen die me onrechtvaardig heeft behandeld in dit of enig ander leven en ik keer naar hen terug, gehuld in een bubbel van liefde, alle negatieve herinneringen, beïnvloede energieën en waarschijnlijke toekomsten die we samen hebben gecreëerd.
Ik vraag de engelen van vergeving om alle Facetten van mijn Wezen te doordringen met de frequenties van Liefde/Licht zodat ik een “Zielgerichte en hartgerichte” Drager van Licht en een Zelfmeester kan worden.
Adem diep terwijl je je Heilige Hartcentrum binnengaat. Laat de pure Liefde/Licht door je heen stromen via je Hogere Zelf. Voel de expansie in je hartcentrum terwijl dit goddelijke elixer van liefde de diepten van je wezen doordringt. Heilige Liefde is wat je bevrijdt van de ketenen die je om jezelf hebt geweven, die je bindt, beperkt, je verstrikt in karmische interacties.

Wanneer je deze liefde ontkent, ontken je je erfgoed en je goddelijke geboorterecht. Doe deze oefening zo vaak als nodig is totdat je voelt dat je de waarheid hebt geaccepteerd dat je vergeving verdient.

Vergeving van het Zelf, dat vergeving van alle anderen mogelijk maakt, is een integrale stap in het proces van het openen van de poort naar je Heilige Hartcentrum. Denk eraan, je Heilige Hartpoort moet open zijn om succesvol te kunnen verbinden met de hogere facetten van je Zielfamilie .

Je moet een gezamenlijke inspanning leveren om terug te keren naar harmonie en balans in je eigen Wezen om klaar te zijn om de opwindende reis naar eenheidsbewustzijn te beginnen. Je pijnlijke, onbevredigende aardse relaties zijn het resultaat van innerlijke gevoelens van onwaardigheid, schuld, faalangst en afwijzing. De strijd tussen de seksen is in feite een interne strijd met het Zelf, terwijl je je "behoeften, wensen en verlangens" naar buiten projecteert op iemand anders in de hoop dat zij kunnen voorzien in wat er binnenin ontbreekt.

Je relaties zullen zeker de negatieve energieën weerspiegelen die je moet overwinnen, evenals enkele van de positieve eigenschappen die je voor jezelf wenst. Beide kunnen pijnlijk of bevredigend zijn, afhankelijk van de manier waarop je 'het spel van dualiteitsrelaties wilt spelen'.

Op negatieve gebaseerde fysieke relaties zijn op angst gebaseerd, rigide, egocentrisch en beperkend. Heilige relaties zijn gebaseerd op liefde en geïnspireerd door de Geest en stellen elke partij in staat om de positieve eigenschappen van hun intrinsieke mannelijke en vrouwelijke aard te integreren en tot uitdrukking te brengen. Ze richten zich op heelheid en eenheid en zijn toch flexibel en laten vrijheid van meningsuiting toe.

Terwijl je je bewustzijn verheft en terugkeert naar innerlijke harmonie, straal je meer verfijnde frequentiepatronen uit en daarom zul je degenen naar je toe trekken die uitstralen en zich op hun gemak voelen met hetzelfde niveau van het Lichtspectrum. Het herenigingsproces houdt in dat je je weer bij meerdere facetten en niveaus van je Zielfamilie aansluit, bestaande uit je aardse familie, je zonne-, galactische en universele familie en de vele facetten van het Zelf, inclusief je Goddelijke Tweelingvlam en dan uiteindelijk de heelheid van je IK BEN Aanwezigheid.

Geliefden, willen jullie NU niet aan het proces van vergeving beginnen en een gezamenlijke inspanning leveren om het portaal van jullie Heilige Hartcentrum te openen zodat deze wonderbaarlijke geschenken op jullie kunnen neerkomen? Doe een beroep op ons en laat ons u helpen. Onthoud dat we slechts een hartslag en een gedachte verwijderd zijn.

We omhullen je in heilige, onvoorwaardelijke liefde.

IK BEN Aartsengel Michaël.