maandag 25 juli 2022

Het Ascensie Raster – We hebben Vrijwilligers nodig ~ 25 juli 2022 ~ Daniel Scranton


Het Ascensie Raster – We hebben Vrijwilligers nodig

Gechanneld door: Daniel Scranton – 23 juli 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn op zoek naar mensen die bereid zijn om met ons samen te werken aan een verscheidenheid van projecten.

We weten dat degenen van jullie die deze uitzendingen ontvangen ook graag met ons willen werken, en we waarderen ieder van jullie die lid is van ons grondpersoneel. We hopen dat jullie beseffen hoe belangrijk jullie allemaal zijn voor het ascensieproces, en hoezeer jullie ook naar ons opkijken, wij waarderen jullie.

We weten dat jullie ons kunnen helpen om de zaden van verlichting te zaaien. We weten dat ieder van jullie verschillende vermogens heeft waartoe je nog geen toegang hebt, en we weten dat telkens wanneer een van jullie zich voor ons openstelt, je meer toegang krijgt.

Wij willen werken met degenen onder jullie die klaar zijn om zichzelf te leren kennen als Energiewezens van de Bron.

Wij willen werken met diegenen onder jullie die begrijpen dat jullie de kracht hebben om te creëren, de kracht om te helen en de kracht om te transformeren.

Wij weten dat de mensheid klaar is voor een nieuw energieraster, een raster dat jullie allemaal naar de vijfde dimensie zal katapulteren vanwege zijn kracht en zijn zuiverheid.

Wij weten dat degenen onder jullie die openstaan en dienstbaar willen zijn, de kanalen zullen zijn om dit prachtige ascensieraster mee te creëren.

Het raster is al in aanbouw, maar we hebben meer vrijwilligers nodig. We hebben individuen zoals jullie nodig om zich open te stellen om de energieën te ontvangen, en dan hebben we jullie nodig om naar buiten te gaan en je te verbinden met Moeder Aarde, zoals de meesten van jullie graag doen.

Jullie verspreiden automatisch die ascensie-energieën wanneer jullie je verbinden met Moeder Aarde, wanneer jullie naar buiten gaan in Moeder Natuur. En wanneer je toestaat dat deze energieën naar je toe en door je heen stromen, co-creëer je automatisch het ascensieraster.

Wij zijn hier net zo enthousiast over als jullie. We weten hoe velen van jullie al zo lang willen ascenderen, en we willen dat jullie weten dat deze co-creatie een enorm stuk van de puzzel is.

De energieën die wij aanbieden, samen met de energieën die uit alle delen van de melkweg en het universum naar jullie toe komen, brengen jullie dichter bij de voltooiing van dit raster en dichter bij de voltooiing van jullie verschuiving in bewustzijn.

Alles wat jullie moeten doen is bereid zijn en open staan.

Wij weten dat jullie het verlangen hebben, en wij weten dat jullie dienstbaar willen zijn, en wanneer jullie naar buiten gaan en je verbinden met Moeder Aarde en Moeder Natuur, staan jullie jezelf toe te helen, te kanaliseren, te transformeren, en worden jullie de geleiders van hoogfrequente energie waarvoor jullie in dit leven altijd al bedoeld waren te zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: wakkeremensen.org