maandag 25 juli 2022

Het Collectief: Krachtige Energieën Stromen Naar De Aarde ~ 25 juli 2022 ~ Caroline Oceana Ryan

Het Collectief: Krachtige Energieën Stromen Naar De Aarde

Gechanneld door: Caroline Oceana Ryan – 24 Juli 2022

Gegroet, dierbaren! We zijn erg blij dat we vandaag weer de tijd hebben om met jullie te spreken.

Iets dat ons is opgevallen, en dat jullie de laatste tijd ook is opgevallen, is hoe krachtig de energieën zijn die op dit moment naar de Aarde stromen.

Dus, laten we daar een beetje mee werken…

Langzaam inademen door de neus met gesloten mond, dan [langzaam] uitademen met een soort van “haaaaa” geluid door de open mond.

Blijf op deze manier ademen… En als je kunt, beeld je dan een prachtige stroom van Goddelijk Gouden Licht in dat vanuit de hogere sferen naar beneden stroomt … prachtig …

Het vult jouw hele wezen en alle ruimte om je heen. Het neemt je aura in zich op en neemt je uitstraling daarbuiten in zich op.

En het stroomt ook diep in de Aarde – diep in de Innerlijke Aarde, zodat je perfect verankerd bent in de Aarde, terwijl je ook verbonden bent met de hogere sferen.

[Stuur nu je innerlijke bewustzijn omhoog die stroom van Goddelijk Gouden Licht, omhoog naar de hogere rijken.]

En laten we nu allemaal in die prachtige Cirkel van Licht gaan staan die we creëren als dat nodig is.

Jullie kunnen misschien het klokkenspel op de achtergrond horen, of het gezang van de vogels. Weet dat de essentie van Moeder Gaia altijd bij je is, zelfs wanneer je geest of bewustzijn in de hogere sferen is. En dit omvat wanneer jullie in jullie slaapstaat zijn, en een beetje reizen, jullie mooie Aarde missie werk aan het doen zijn.

Plaats gewoon alles wat je dwarszit over deze krachtige energieën, inclusief sommige dagen misschien, je twijfel of je ze volledig kunt integreren, of vredig kunt integreren – plaats dat alles in de Cirkel van Licht. Het doet niets af aan de groei en expansie die je ervaart van dit krachtige Licht.

Het verzekert je er alleen van dat je hulp ontvangt bij de integratie van dat Licht.

Dit zijn bewuste Lichtcodes – ze spreken rechtstreeks tot je geest, tot elke cel in je lichaam, elk deeltje van je wezen.

Er zal een angst zijn [als gevolg van dit proces] vanuit het onderbewustzijn dat je gevraagd wordt om delen van je geest of psyche op te geven die belangrijk voor je zijn, en die je niet wilt verliezen, die je niet wilt vergeten.

En stop dat dus ook in de Cirkel van Licht.

Je hoeft niet alles uit te zoeken! Je hoeft niet te zeggen, “Nou, hoe gaat dat werken?” Je stopt het gewoon in de Cirkel van Licht, dierbaren.

En dat geldt ook voor jullie vragen over dingen als: “Wat gebeurt er met onze gezondheidszorg? Wat gebeurt er met onze economie? “Wat gebeurt er met het onderwijs op onze scholen? Zijn de kinderen veilig op onze scholen?” “Wat gebeurt er met onze regering, het lijkt wel of ze implodeert.” (En dat kan men van een aantal regeringen op aarde zeggen!)

Plaats al deze vragen in de Lichtcirkel, evenals alles wat je op dit moment dwars zit. Want er is zoveel in beweging, dat het gemakkelijk is om soms het gevoel te hebben dat de dingen een beetje uit de hand lopen, en gewoon te onvoorspelbaar voor je zijn om je op je gemak te voelen.

Dus, nu jullie al deze items in de Lichtcirkel hebben gebracht, en al het andere dat jullie dwars zit, of een geliefde om wie jullie je zorgen maken, en elk ander probleem – weet dat wij werken om jullie te helpen om dit alles naar een hoger trillingsniveau te brengen.

En om jullie te helpen dat onbewuste gevoel los te laten dat het gewoon niet veilig is om op dit moment op Aarde te zijn – dat dingen te onzeker zijn. Of dat er te veel verandering van je wordt gevraagd in één keer. Het is heel gemakkelijk om dat te voelen!

Dit kan overkomen als een gevoel van druk, bijna van een schok, sommige dagen. Bijna alsof je per ongeluk je hand in het stopcontact steekt en daar een scherpe schok van krijgt.

En zo heb je je momenten dat je je afvraagt: Zal ik voortdurend in dienst zijn? Of komt er een moment dat alles wat rustiger en gelijkmatiger wordt, en ik weer rustig kan zijn?

Echt, je hebt niet veel [aardse] levens gehad waarin je je heel zeker voelde!

Voor het grootste deel hebben jullie religieuze structuren of spirituele rituelen gehad om jullie door momenten van onzekerheid heen te helpen, en om vanuit het kwantumveld (hoewel jullie het toen waarschijnlijk niet zo genoemd zouden hebben, in andere levens – in de afgelopen eeuwen, in ieder geval!) de mooist mogelijke uitkomst uit dat eindeloze kwantumveld op te roepen.

Dus, trek nu in je hart – we produceren de energie, of roepen de energie op in de Cirkel van Licht, van het hoogste, meest welwillende resultaat van elk afzonderlijk onderwerp dat je in de Cirkel van Licht hebt gestopt.

Dus trek die [energie] nu gewoon naar je hart.

Het is sprankelend zilver, of sprankelend goud. Of het kan sprankelend smaragd of roze zijn, of kobaltblauw, of helder geel – je beslist maar wat voor jou goed voelt.

Als je problemen met je hart hebt, zal het misschien de kleur van de rozenstraal zijn.

Maar trek die wolk of mist van sprankelende energie – kleine speldenprikjes Licht – je trekt ze gewoon in je wezen – in je geest, in je bewustzijn.

Het is allemaal in en rondom, boven en onder je nu. Elk beetje ervan.

Je hoeft niet hard na te denken. Je kunt weten dat je Spirit (team) je ideeën zal doorgeven [om je te helpen bij deze kwesties] in de komende uren of dagen, of een week of zo.

Telkens als je je een beetje onzeker voelt, ga je terug naar dit beeld van het binnenhalen van de Goddelijke Oplossing of Resolutie, of de perfecte upgrade.

Voor velen van jullie heeft dat te maken met gezondheid, gemoedsrust, misschien financiën – jullie hele Overvloedstrilling.

En Overvloed, dierbaren, omvat vele dingen. Heel, heel veel dingen! Velen van jullie hebben recentelijk vragen gestuurd over Overvloed, met verschillende vragen.

En we zijn meer dan blij om daarover met jullie in gesprek te gaan, en evenzo met de goden en godinnen van voorspoed, geluk, goud, en alle vormen van gezondheid en welzijn.

Dus dat is wat het nieuwe boek zal zijn, maar voor nu, trek je gewoon dat prachtige Licht aan om je bij te staan.

Je trekt dat prachtige Licht aan om je te troosten en te ondersteunen.

Dit is waar je alles begint.

[Alles in de uiterlijke wereld] begint altijd met een energie-absorptie; een energietrekking, en de vorming [van een uiterlijke vorm] uit pure ruwe energie.

Dus, je zou het nu gewoon kunnen inademen – terwijl je inademt, adem je die energie in [van de oplossingen en nieuwe vormen die je wilt creëren].

Als je het je niet zo goed kunt voorstellen, is dat niet erg. Adem gewoon in en weet dat je op alle manieren perfect ondersteund wordt.

Neem af en toe contact op met je team: “Is er iets dat ik moet doen om een van deze kwesties aan te pakken die ik naar voren bracht naar de Cirkel van Licht?”

En als je ze niet direct hoort, zeg dan gewoon: “Vul mijn gedachten met jullie wijsheid, dan weet ik dat het allemaal van jullie komt!”

Prachtig, dierbaren.

Dus, als je klaar bent, kom dan terug naar beneden langs die prachtige zuil van Licht.

Terug naar de Aarde … volledig in je lichaam, in de kamer … een beetje uitrekken … heel blij dat je deze reis hebt ondernomen!

En je kunt dit op elk moment doen; we zijn blij om je daar te ontmoeten. Hetzelfde geldt voor al jullie prachtige gidsen, engelen en hogere zelf.

Prachtig, dierbaren! We sturen veel Liefde.

Namaste!

Het Collectief

Kanaal: Caroline Oceana Ryan