maandag 25 juli 2022

Boodschap van de Engelen – GOD WIL VOOR JOUW…25 juli 2022 ~ Ann Albers

Boodschap van de Engelen
– GOD WIL VOOR JOUW…

Gechanneld door Ann Albers – 23 Juli 2022

Mijn lieve vrienden, we houden zoveel van jullie,

In ieder hart ligt een rijkdom aan kennis. Diep in jullie zitten alle antwoorden die je ooit zou zoeken. Wat is de volgende stap in jouw leven? Waarom ben je hier? Hoe kun je je verhouden tot anderen die zich niet zo goed kunnen verhouden? Alle antwoorden liggen binnenin, dierbaren. Veel krachtiger dan jullie zoekmachines of jullie computers is de Oneindige Geest waartoe jullie allemaal toegang hebben.

Wanneer iets je dwarszit, haal dan adem, ga naar je hart en stel één eenvoudige vraag: “Lieve God, wat wilt U nu voor mij?  Het antwoord kan eenvoudigweg komen als een kwaliteit die het Goddelijke met je wil delen – vrede, ontspanning, liefde. Het kan komen als een boodschap van liefde. Het kan komen als een eenvoudig iets voor je om te doen dat heerlijk zou voelen. “Lieve God, lieve Goddelijke Bron, wat wilt U nu voor mij?”

Het Goddelijke wil niets van je, en alles voor je. De mensheid heeft het idee geschapen van een veeleisende godheid. Het Goddelijke wil dat je de liefde kent die leven in je blaast. Het wil dat je je ontspant in die liefde, en dat je die liefde met je gedachten richt op wat je wenst te scheppen. Het Goddelijke wil dat je de meest harmonieuze, liefdevolle en vriendelijke ervaring van het leven hebt. Het Goddelijke wil dat je je geïnspireerd, gepassioneerd en verbonden voelt… en wanneer je dat niet doet, houdt het Goddelijke nog evenveel van je. Het Goddelijke wil je altijd langs het vriendelijkste, meest liefdevolle pad leiden.

Je bent niet op deze aarde gezet om te lijden. Lijden komt van het niet toestaan van liefde. Je bent niet op deze aarde om een “juiste” manier te vinden om te zijn. Alle wegen zijn juist voor de ziel die ze bewandelt. Zelfs in de diepste, donkerste momenten is er een verlangen naar meer – een reiken, hoe onhandig ook, in de richting van liefde.

Je hoeft niet te lijden om de ervaring van liefde te verlangen. Je hoeft geen overeenkomst te hebben om de ervaring van liefde te hebben. Je hoeft niets te doen, niets te verdienen, niets te bewijzen, of iets te rechtvaardigen om liefde te ervaren. Het wordt vrijelijk gegeven, voor jou om te nemen, of liever om af te stemmen om nauwkeuriger te zijn. Liefde is de vibratie die leeft in en bron is van de hele schepping.

Jullie zitten midden in een enorme verschuiving in het menselijk begrip. Weinigen van jullie hebben geleerd dat het langzaam, gestaag, negeren van je eigen hart, zelfs op de kleinste manieren, geleidelijk tot lijden kan leiden, of dat een stortvloed van zelfverachting het snel kan veroorzaken. Dus als je lijdt, of het nu de stress is om op tijd op je werk te komen, of de dood van een dierbare, sla jezelf dan niet voor het hoofd. Hou eerst van jezelf. Wees lief voor jezelf. Kalmeer jezelf zoveel als je kunt want in dit reiken naar liefde sta je genezing toe, sta je genade toe, sta je leiding toe.

De uitweg uit elk lijden – of het nu kleine stress is of een kwellende levensgebeurtenis – is te kiezen voor één vriendelijker gedachte, één liefdevollere of verzachtende handeling, en één moment langer jezelf toestaan je goed te voelen na het volgende. Je kunt even ademhalen en de mooie dag waarderen. Je kunt tijdelijk even afstand nemen van de stress en genieten van een goed liedje op de radio. Je kunt tijdelijk overschakelen van verdriet naar een gelukkige herinnering aan je dierbare, want liefde en pijn kunnen niet in dezelfde nanoseconde bestaan, hoewel het heel gewoon is om snel heen en weer te slingeren.

Met elk klein beetje vriendelijkheid voor jezelf, sta je liefde toe om je terug te brengen naar een vriendelijker staat van zijn. In elk klein moment van waardering draag je bij aan het grotere goed op aarde.

Dierbaren, we weten dat er grote problemen op de aarde lijken te zijn. Zoals wij het zien, zijn deze omstandigheden door de tijden heen altijd deel geweest van de fysieke werkelijkheid. Eeuwenlang zijn er menselijke misverstanden geweest en daarom zijn er oorlogen geweest. Eeuwenlang is er een ontzegging van liefde geweest en daardoor ziekte. Eeuwenlang zijn de branden, overstromingen en aardbevingen gewoon deel geweest van de reinigingscycli van jullie moeder aarde. Jullie zien deze dingen nu gemakkelijker met jullie ongelooflijke technologie. Jullie kunnen, als jullie dat willen, technologie gebruiken om de vooruitgang in liefde te delen. Er zijn mensen over de hele wereld die zoveel goeds doen – het schoonmaken van de oceanen, het liefhebben van dierenpopulaties die met uitsterven werden bedreigd omdat hun ervaring op aarde niet langer aangenaam was. Jullie kunnen je technologie gebruiken om boodschappen van liefde, hoop en inspiratie te sturen.

Jullie kunnen, geliefden, alle dingen gebruiken – of het nu technologie is of je eigen geest – om liefde toe te staan, te delen of niet toe te staan.

Kies voor liefde, geliefden, zo vaak als je kunt. Kies er het ene moment voor, en dan het volgende. Wanneer iemand je kwaad maakt, heb dan eerst jezelf lief en wees aardig voor jezelf. Onthoud je van de behoefte om je standpunt te rechtvaardigen of te verdedigen. Je weet wie je bent. God weet wie je bent. Wij weten wie je bent. Kies dan weer voor liefde. Hoe zou je lief kunnen zijn voor jezelf? Hoe zou je een beetje verder kunnen gaan en “vergeef hen want zij weten niet wat zij doen?” Doe je best. Als je er niet voor kunt kiezen om een ander lief te hebben, “keer dan de andere wang toe” en kijk naar iemand of iets waar je wel van kunt houden.

Zie het kiezen voor liefde als een spel. Hoe vaak kun je het kiezen op de kleinste manieren gedurende de dag? Kun je een boom in je buurt waarderen? Kun je een heerlijke vleug van je koffie, thee of smoothie nemen en een moment stilstaan om te genieten van het wonder dat het daar is, van een bron ver weg, in je handen, jou nu verrukkend? Dierbaren, er zijn zo veel manieren, zo veel kleine manierenwaarop je je kunt aansluiten op de vibratie van liefde. Hoe meer je oefent, hoe meer tijd je daar zult doorbrengen.

Of je nu afgestemd bent op liefde of niet, wij houden van je. In onze ogen zijn jullie al goed, al liefdevolle wezens, al geboren uit en terugkerend naar liefde. Het maakt je niet meer “goed” om in de liefde te blijven. Jouw ziel is al goed. Het geeft je echter wel een prachtige ervaring van het leven, en het motiveert je om meer liefde te ervaren, meer liefde te uiten en een leven te creëren dat gevuld is met liefde.

Het maakt niet uit wat de wereld doet, het maakt niet uit wat anderen doen, het maakt niet uit wie het met je eens is of niet, jullie verdienen allemaal deze liefde. Jullie kwamen waardig. Jullie zijn het waardig. Er is niets dat jou kan loskoppelen van deze waardigheid.

“Lieve God, wat wilt U nu voor mij…. “Vraag. Vertrouw. Ontspan je in deze liefde en geniet van een meer liefdevolle ervaring van het leven.

God Zegene jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org