donderdag 21 juli 2022

Dit is waarom de Leeuwenpoort zo belangrijk is ~ Celia Fenn


Dit is waarom de Leeuwenpoort zo belangrijk is
door Celia Fenn


Hier is wat informatie over de Leeuwenpoort en de 8 Lichtpunten in het Heilige Jaar:
Sinds we de 3e dimensie hebben verlaten en zijn begonnenhet Ascentie- en Transformatieproces, is er veel gesproken over Tijd. We hebben erkend dat Lineaire Tijd, de tijdsvorm geassocieerd met de 3e Dimensie, niet langer adequaat is om 5e Dimensionale en Multidimensionale ervaring op Aarde te beschrijven.

Veel mensen wijzen naar het “einde der tijden”, alsof we in een tijdloze soort leegte zullen bestaan. Aartsengel Michael onderwijst echter het concept van het Heilige Jaar of het Galactische jaar, waarin Tijd een aspect is van de spiraalvormige creatieve reis van de Aarde in relatie tot de Zon en de Sterren.

Het is deze spiraalvormige beweging door de Ruimte die RuimteTijd creëert en het platform biedt voor Schepping en Manifestatie en voor Groei en Uitbreiding van de Ziel.

Dus Aartsengel Michaël legt uit dat er 8 Lichtpunten zijn die de Heilige Jaarspiraal kalibreren, en dat deze onder de hoede staan ​​van de Star Lions of Royal Lions. Deze leeuwen zijn krachtige engelachtige wezens wiens functie het is om de bewakers te zijn van de TimeSpace-portalen voor de aarde op haar reis door de sterren.

De Sirische Sterrenleraren leerden de oude Egyptenaren dat de aarde als een boot of een schip was dat door de ruimte bewoog. De Neters (Goden) waren de navigators van de "Boot van Miljoenen Jaren" zoals de aarde werd genoemd. Nu, met de Ascentie en Transformatie van de Aarde naar de Nieuwe Aarde, zijn wij als Nieuwe Aarde Menselijke Engelen verantwoordelijk geworden voor de "reis" van het schip op zijn spiraalreis door de sterren.

We zijn Star Navigators voor de aarde geworden, en natuurlijk voor onze eigen reis door TimeSpace. We doen dit door te werken met tijdlijnen/spiralen en portalen, en we creëren tijd terwijl we ons leven creëren en manifesteren, zowel collectief als individueel.

Het heilige jaar begint op 26 juli met het Galactische Nieuwjaar.

Deze keer was Heilig voor zowel de oude Egyptenaren als de Maya's, die verbonden waren met de Galactische Lichtpulsen.

Op dit moment begint het "Leeuwenpoort"-portaal in Leeuw te openen en bereikt zijn hoogtepunt op 8/8 op 8 augustus. Dit is de grote Tijdpoort van het Heilige Jaar, bewaakt door de Leeuwen (Star Lions) van Gisteren en Morgen. Deze Leeuwen zorgen ervoor dat degenen die door het portaal gaan niet gehecht zijn aan het verleden of de toekomst, maar creëren met een focus op het Nu of het huidige moment, of nulpunt.

De Tijdspiraal die op dat moment wordt gelanceerd, zal het Aarde-collectief voorwaarts dragen voor het volgende Heilige Jaar.

De 8 Lichtpunten zijn de 8 Heilige "keerpunten" van de Spiraal. Deze bestaan ​​uit de 4 Major Time Gates of Portals en de 4 Seasonal Portals of Gates. De Tijdpoorten zijn 8/8 in augustus, 11/11 in november, 2/2 in februari en 5/5 in mei. Elk van deze Portals staat onder de voogdij van de Sterrenraden van de Royal Stars Regulus (8/8), Antares (11/11) Formalhaut (2/2) en Aldebaran (5/5). De 8/8 en 2/2 Leeuw/Waterman-as wordt vastgehouden door de Sirische Sterleraren en de 11/11 en 5/5 As wordt vastgehouden door de Pleiadiërs terwijl ze met de aarde en haar evolutie werken.

De vier Seizoenspoorten zijn de 2 Zonnewendes, wanneer de Aarde van richting verandert ten opzichte van de Zon, en de twee Equinoxen of Balanspunten.

Deze 8 Lichtpunten creëren een 8-puntige ster die een symbool is van de relatie van de aarde met de zon en met het gouden licht van het Christusbewustzijn, het hoogste niveau van bewustzijn dat onze zon op dit moment naar de aarde uitstraalt.

Dus de 8-puntige ster wordt geassocieerd met de zonne-avatars Maria Magdalena en Yeshua als belichamingen van het vrouwelijke en mannelijke Christusbewustzijn.
Hogere golven van Bewustzijn zijn ook beschikbaar van Stellaire en Galactische Bronnen, zoals de Platina Straal en het Diamanten Licht. Deze helpen ons ook op onze reis van transformatie op aarde.

Dus, terwijl we de Nieuwe Aarde Realiteit binnengaan en terwijl we zoeken naar nieuwe manieren om onze reis door de Tijdruimte te vieren die niet vervormd en lineair zijn en vastzitten aan krachten die onze energie afvoeren, zullen we komen om de 8 Lichtpunten van de Heilig Jaar.

Daarom is de Leeuwenpoort zo belangrijk. Het is dat moment waarop de aarde zich op één lijn bevindt met Sirius en Leo, en wanneer een nieuwe cyclus van TimeSpace zich ontvouwt zodat we ons kunnen manifesteren en samen kunnen creëren als Master Star Navigators. We moeten ervoor kiezen om in ons hoogste bewustzijn en gecentreerd in ons Hart te zijn om de drempel met gratie en gemak te overschrijden en naar een hoger octaaf van ervaring te gaan.

Degenen die niet door de poort gaan, blijven ofwel op hetzelfde niveau cirkelen of "dalen" naar lagere tijdlijnen en lijken bijna terug in de tijd te gaan, oude drama's herhalend omdat ze niet vooruit kunnen.

Daarom is het zo belangrijk om je niet te laten afleiden door de drama's van angst en ongerustheid die zich meestal afspelen wanneer er een belangrijke poort is. Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat mensen vooruit en omhoog gaan naar nieuwe cycli van evolutie en schepping.

Als we Lions Gate naderen, is het essentieel dat we gefocust blijven op wat we willen creëren en ervaren in de komende cyclus. Blijf in een vredig en liefdevol en creatief kader van zijn, en je zult door het Portaal gaan en door hun Sterren navigeren op je Reis van Zijn en Worden!

**Door Celia Fenn