donderdag 21 juli 2022

De Groep: Hulp is onderweg ~ Steve Rother


De Groep: Hulp is onderweg -Steve Rother

Gegroet, dierbaren.
De wereld beweegt in een nieuw tempo en je bent daar om elk onderdeel ervan te veranderen. De magie staat voor je neus, omdat je een enorm verschil maakt. Ik ben eM en ik sluit me vandaag met grote trots bij je aan, om je balans te brengen.

Wat je de laatste tijd in je nieuws hebt gezien, is de mannelijke energie die overal naar boven komt. Vrouwelijke energie stijgt niet op dezelfde manier, het werkt niet door kracht. Je begint dat te zien gebeuren en het zal veranderen. Je zult dat in feite zien in de voorhoede van je energieën en je wereld. Dus, geliefden, vier dat zoals het komt.

EEN TIJDBUBBEL MAKEN
Welkom thuis. Laten we nu een tijdbubbel maken. We gaan de helende cirkel openen, maar voordat we dat doen, creëren we een tijdbel om die helende cirkel in te plaatsen. Waarom? Want dat schept de mogelijkheid voor mensen om op een later tijdstip te komen en hun energie toe te voegen aan de tijdbubbel. Dan komt alle energie samen in het nu-moment, wat echt de enige is die er is.

Haal diep adem, iedereen, en laat alle negativiteit los die je hebt. Weet dat jullie wereld op een heel magische manier samenkomt. Maar voordat we de genezingscirkel voor iedereen openen, willen we het hebben over een belangrijk aspect van wat er gebeurt.

Ja, er zijn oorlogen op jullie planeet. Je hebt echter vooral een uitdaging die te maken heeft met de tarwe en andere producten die worden opgehouden. U ziet, Oekraïne voedt een groot deel van de wereld, net als Rusland. Die gebieden zijn nu afgesneden van vele delen van de wereld. Hoewel er veel geschuifel wordt gedaan om de leegstand en de ontbrekende voorraden te dekken, zullen veel mensen honger lijden.

Zoals typisch het geval is, zullen het de mensen op de lagere sociaaleconomische niveaus zijn die dit het meest zullen voelen. Het is ongelooflijk triest, maar een beetje zoals de dingen gewoonlijk gebeuren op planeet Aarde. Laten we met dat begrip eens kijken naar mogelijke oplossingen voor dit probleem. En laten we niet proberen alle problemen in één keer op te lossen, lieverds, laten we gewoon aan deze werken.

Laten we al dit opgeslagen graan vrijgeven dat geblokkeerd is en momenteel niet uit Oekraïne kan worden verscheept vanwege de oorlog. Laten we ons daar samen op focussen. Haal diep adem. En als je het loslaat, zie het licht, zie de energie, zie de bevrijding van de beperkingen die het tegenhouden. Uitstekend. En haal nu diep adem en laat het los. Mooi zo. Laten we al dit opgeslagen graan vrijgeven dat geblokkeerd is en momenteel niet uit Oekraïne kan worden verscheept vanwege de oorlog. Laten we ons daar samen op focussen.

Haal diep adem. En als je het loslaat, zie het licht, zie de energie, zie de bevrijding van de beperkingen die het tegenhouden. Uitstekend. En haal nu diep adem en laat het los. Mooi zo. Laten we al dit opgeslagen graan vrijgeven dat geblokkeerd is en momenteel niet uit Oekraïne kan worden verscheept vanwege de oorlog. Laten we ons daar samen op focussen. Haal diep adem. En als je het loslaat, zie het licht, zie de energie, zie de bevrijding van de beperkingen die het tegenhouden. Uitstekend. En haal nu diep adem en laat het los. Mooi zo.

HELENDE CIRKEL
Laten we nu de genezingscirkel openen. Er is nog een ander probleem dat we willen noemen, want het komt keer op keer aan de orde. Het heeft te maken met wat je geestesziekte noemt. Welnu, volgens uw eigen definitie heeft elke persoon op planeet Aarde een vorm van geestesziekte. In werkelijkheid, geliefden, is het slechts een van de vele onvolkomenheden die mensen moeten dragen.

En toch, er zijn tijden dat het erg nuttig zou zijn om te weten en om je bewust te zijn van de verschillende vormen van geestesziekte die plaatsvinden. Behalve degenen die te maken hebben met een psychische aandoening, zijn de meeste mensen zich er helemaal niet van bewust. De uitdaging is natuurlijk dat wanneer mensen dat niveau bereiken, ze zich gedragen en vaak een pistool of wapen oppakken als dat beschikbaar is.

Wees allereerst alert en spreek je uit als je iets ziet. Betekent dit dat je moet weten wat een geestesziekte is? Is het aan jou om dat te diagnosticeren? Nee natuurlijk niet. Het enige dat we u vragen te doen, is alles op te merken dat niet in de normale volgorde staat, omdat het wel verschijnt.

Ja, het is moeilijk om naar te kijken. Maar we zullen jullie allemaal vragen, open alsjeblieft je ogen. Zie die plaatsen waar zelfs uw eigen geestesziekte anderen om u heen kan beïnvloeden. Wat is de typische geestesziekte? Nou, het varieert van schizofrenie, depressie en angst tot allerlei verschillende ziekten die nog onbekend zijn. De realiteit is dat iedereen ziek is op planeet Aarde.

Heel eenvoudig, jullie hebben allemaal een terminale toestand omdat je in een fysiek lichaam bent. Maar in werkelijkheid, lieverds, ben je niet in gevaar. Adem in, allemaal. Laten we liefde sturen naar alle psychische aandoeningen, zodat we ons begrip kunnen verdiepen en open kunnen staan ​​voor de mogelijkheden van massale genezing op planeet Aarde. Dus haal diep adem en centreer dat licht nu. Uitstekend.

STAP IN DE CIRKEL
Open je ogen en kom even terug in de wereld. Sinds vorige maand heb je al deze bulten en kneuzingen in je torus met je meegedragen door het omgaan met planeet Aarde en andere mensen. De prachtige rechte lijnen waaruit je torus bestaat, hebben nu kleine knikken. Dus nu vragen we aan ieder van jullie die genezing in je torus nodig heeft, om adem te halen en in de genezingscirkel te stappen. Sta ons toe je te genezen, je hart te openen en al het licht te ontvangen dat je kunt. En voor degenen onder jullie die niet in de cirkel zijn gestapt, open je hart en straal er licht in.

Vul het vol met alle energie die je vasthoudt en laat ze die energie omzetten in een helende vorm. Adem in en laat los. Mooi, goed gedaan, lieverds. Heb je iemand waar je om geeft en die je in de helende cirkel zou willen plaatsen? Duidelijk, het heeft veel meer effect als je hun toestemming hebt of hun besef dat je ze in de helende cirkel gaat plaatsen. Maar zelfs als dat niet het geval is, zal het je nog steeds helpen om het te doen. Dus haal diep adem en plaats ze in de helende cirkel. Nogmaals, open je hart. Open elk aspect van wie je op dit moment bent en straal licht en liefde in die cirkel.

Voel het rondstuiteren in de cirkel, zodat elk aspect van alles in de tijdbel nu gevuld is met licht en helder gloeit. Mooi.

Goed gedaan, lieverds, goed gedaan. Ik ben degene die met je werkt rond de grote tafel, de Tavern of Light. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat niemand te serieus wordt. Want als mensen te serieus worden, ga je teveel denken in plaats van voelen. Voel nu alles wat je kunt; open je hart en neem elk aspect ervan in je op.

Laten we daarmee de tijdbubbel tot een einde brengen. In de toekomst kan het op elk moment door iedereen opnieuw worden geopend om hun energie toe te voegen aan wat we zojuist hebben toegevoegd. Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om met respect met elkaar om te gaan. Koester elkaar bij elke gelegenheid en speel goed samen, terwijl je dit prachtige nieuwe spel maakt.

Goed gedaan, lieverds.
Ik ben eM en ik hou zielsveel van je.
Espavo