zondag 20 september 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 20-9 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 20-9: Op deze zondag was er weer een langere periode een kosmische stralingsalert in de ochtend. Na 11:00 was het weer voorbij, maar waarschijnlijk is er in de avond weer opnieuw een kosmische stralingsalert, zoals het al dagen tussen 23:00 en 2:00 uur het geval is. De zonnewind is de laatste dagen nogal wisselend van kracht en schommelt tussen kp-index 3 en 0. Lees in het hele artikel op mijn website over de periode van kosmische stralingsalert van zaterdag 19-9. Ik gaf een workshop en was pas laat klaar en had geen gelegenheid meer om de update te schrijven. Helaas kan dat af en toe in het weekend gebeuren.

*
Elektronencrash
Er was een korte periode met een elektronencrash in de nacht en ochtend. Tijdens deze periode kan het emotioneel, geestelijk en lichamelijk zwaar zijn. De zwaarte in jezelf wordt tijdens deze periode versterkt, omdat de elektrische zijde van het elektromagnetische zwakker. Het kan ook voelen alsof je te sterk geaard bent en het onderlichaam kan dan pijnlijk zijn.

*
Super hoge x-ray pieken
De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de x-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Dat was bijvoorbeeld zaterdag 19-9 het geval. Andere zonnewind metingen filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Op zondag werd er een hoge x-ray piek zichtbaar in de zonnewind dichtheid rond 8:00 met ongeveer 200 p/cm3 en dat is intens hoog. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Als je jezelf de rust gunt om te blijven liggen als de spanning groot is, dan doe je jezelf daar een groot plezier mee. Wandelen in de natuur, mediteren, yoga en nog meer manieren van ontladen zijn dan heilzaam (zie alinea ‘Waarom deze updates?’). De intense frequenties die de laatste tijd in de nacht binnenkomen moeten verwerkt en losgelaten worden, dus neem moment ervoor om ze te ontladen.

*
Lichtfrequentie loopt op
De x-ray lichtfrequentie is op deze zondag voor het eerst sinds een paar weken weer opgelopen naar het niveau van een hoge A-Klasse x-ray activiteit. Dit betekent dus dat we dit verhoogde licht extra te verwerken krijgen. De ascentiesymptomen zijn vergelijkbaar met die van zonnevlammen, maar heel erg mild. Deze verhoogde lichtfrequentie kan je ook optillen naar helderheid en verhoogd bewustzijn. De x-rays zijn waarschijnlijk afkomstig van een actieve regio die aan de zijkant van de Zon in het zicht van de Aarde begint te draaien. De verwachting is dat we de komende dagen dan mogelijk weer zonnevlammen aan onze kant van het zonnestelsel krijgen. Hooggevoelige mensen voelen deze ook, maar pas over een dag of 4 staat de actieve regio dan op de Aarde gericht en kunnen ascentiesymptomen super heftig zijn. Ik hou je op de hoogte van het gedrag van deze actieve regio op de Zon. Er is nog een actieve regio aan de oostrand van de Zon die op deze zondag wat plasma loosde. De lichtfrequentie verhoging kan ook afkomstig zijn van deze actieve regio.

*
En we zijn nog steeds in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan.
De uitgebreide uitleg met afbeeldingen is hieronder te lezen. De ascentiesymptomen zijn uitgebreid beschreven. Dit is de link naar mijn het hele artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zondag-20-9/

*
Heb het goed…
Manuela van www.inzichten.com