dinsdag 22 september 2020

Energie update 5D portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie update 5D portaal
Dinsdag 22 september 2020

Het KNETTERT en KNALT in de ATMOSFEER die overspoeld en geïnfundeerd wordt met ENORME KRACHTIGE en HOOGFREQUENTE ENERGIEGOLVEN!!! Wat een ROLLERCOASTERS!!

Je voelt de intense hoge vibrerende energie, van euforisch tot deep down gaan ervaar ik zelf, een enorme rollercoaster aan eb en vloedgolven. De instroom aan kosmisch licht zuivert onze cellen/DNA en geven versterkte ascensie symptomen en vibrationele griep [snotterig, keelklachten, druk op kaken en kiezen]! Rugklachten, mn in het midden en onderin.

SR pieken tot 37 Hz= diepe reiniging middenrif, maag-hartgebied en milt. Chakra 3 loopt nu heel snel vol met oude vrijgekomen energie uit de cellen= vol en opgeblazen gevoel, frustraties, woede en onmacht gevoelens tot aan diep verdriet.

Zonnestormen KP 3= "'zenuwstormen"", ze razen door je aura heen en blazen je systeem in een razendsnel tempo schoon.

Ik had vorige week nog DAGELIJKS heerlijke O point ervaringen en heel veel energie kwam daarbij vrij, echter in het weekend lag ik "plat"' en werden de volgende diepe weefsellagen/cellen gezuiverd.

Intense lichamelijke pijn, we worden letterlijk weer in onze ideale pasvorm geduwd {blauwdruk }door deze hoogfrequente lichtgolven via de kruin en het cranio sacrale ritme die duwt alle afval door je zenuwkanalen heen=pijnlijk met als gevolg spierkrampen. En vooral pijnen in en rondom je gezicht, tanden, kaken, hoofdpijnen, nekpijnen, schouders, achterkant hoofd en ruggengraat. Grieperig, geen honger, behoefte aan veel water. Misselijkheid, branderige ogen, veel slijmproductie = etherische klonten slijm.

Vele lichtwerkers en dragers van heilige codes zijn nu op groepsniveau oude trauma’s aan het loslaten en transformeren. Oud cellulair “afval” wordt omgezet (Atlantis, energie grids etc.). Dit is met momenten zwaar en intensief!

Extreme duizeligheid. Dit is een duizeligheid die niet voortkomt uit een slechte aarding maar gelinkt is aan de activatie van de nervus vagus. De diverse elektromagnetische grids worden nu uitgebalanceerd en gelinkt met elkaar.

De energie voelt als “golvend” en dit kan serieuze duizeligheidsklachten veroorzaken. Rust en veel water drinken zijn erg belangrijk NU, we worden uit onze dagelijkse routine nu gedwongen! Dat kan angst en paniek geven van je ego! Die voelt zich bedreigd want wat als je niet meer mee kunt doen aan de 3D carroussel!

Dimensionele tijdsverschuiving. Dit kan aanvoelen alsof je je gevoel voor zwaartekracht verliest en op momenten niet weet waar je nu bent in deze dimensie. Velen geven aan dat zij zich op momenten erg vreemd en raar voelen en dit niet kunnen plaatsen.

Of het tegelijkertijd waarnemen van toekomst en verleden. Lastig want je kunt aan jezelf gaan twijfelen, maar het geeft wel aan dat je op de juiste weg bent. Dit is een kwestie van je hiervan bewustzijn, wennen, aanpassen en balans bewaren.

Vrienden verliezen en relaties beëindigen waarvan je het eigenlijk niet verwacht had. Alhoewel er al veel lijkt “opgeschoond” zul je merken dat de mensen waarvan je dacht dat ze in je leven zouden blijven toch weggaan en dat anderen zullen overgaan onverwachts.

Hartkloppingen tijdens een zonnestorm
Wat opvalt is dat velen de afgelopen periode aangeven last te hebben gehad van een “fladder” gevoel in hun hartstreek en/of hartkloppingen. Dit heeft te maken met thymus activatie die samengaat met het activeren van het hogere hart chakra.

De thymus is nauw verbonden met het proces van ontwaken. Naarmate je je meer afstemt op je verbinding met bronenergie en hoger hart wordt deze klier geactiveerd. Dit kan gepaard gaan met hartkloppingen of een “fladder” gevoel.

Hartkloppingen die opkomen in momenten van rust in plaats van bij inspanning. Activatie van de thymus resulteert in het vinden van je ware stem en je waarheid uitspreken vanuit liefde.

Een diepe reset en upgrade in onze cellen= ons innerlijk is momenteel gaande en vraagt heel veel energie van ons lichaam , dus OVERGAVE is NOODZAAK !

Lees ook de dagelijkse inspirerende energie update's van
Martha Krull


Marjolein Ingrid Soulpursang