woensdag 23 september 2020

ASTEROIDE SCHEERT VLAK LANGS DE AARDE donderdag 24-9 ~ Manuela v/d Knaap


ASTEROIDE SCHEERT VLAK LANGS DE AARDE donderdag 24-9:
Er is een asteroïde die heel erg dichtbij de Aarde komt. Deze zal op 24 september 2020 rond 13:18 Europese tijd de Aarde naderen op 17.200 miles en dat is 5.000 miles dichter bij de Aarde dan de baan van de satellieten. Deze asteroïde zal op regelmatige basis de Aarde naderen in de toekomst.
*

Innerlijke processen
Energetisch is zo'n bezoek best intens en het geeft aan dat er een karmische les bezig is zich te ontvouwen, collectief en persoonlijk. Dus de schaduwen en de lessen kunnen diep zijn in jouw persoonlijke proces. Je kunt in mijn laatste artikel lezen over de huidige processen daarin worden de innerlijke processen beschreven.


Link naar het artikel: https://inzichten.com/bevrijden-van-je-wezenlijke-zelf/ Wat ik kan aanvullen is dat je mogelijk (energetische) aangevallen kan worden door anderen. Je zwakke punten (lek) in je kracht (waar je Wezensessentie stroomt) worden aangesproken en aangeraakt. Maar het meest interessante is dat dit blootlegt waar je nog niet vrij bent van belangen of transparant genoeg bent.

En vanuit het bewustworden wat er geraakt wordt kun je het omarmen en komt het in je bewustzijn en dus in het licht. Het brengt diep in ons onderbewuste het een en ander in beweging en zware karmische energieën zijn veel sterker voelbaar en aanwezig als een asteroïde de Aarde bezoekt.
Kijk de video over de asteroïde: https://www.youtube.com/watch?v=8Vevw3FaAaA
Heb het goed…
© Manuela van www.inzichten.com