zaterdag 11 juli 2020

" Ze willen je 3de 👁 vernietigen door middel van deze zeer krachtige laser ~ Anja Mieke

" Ze willen je 3de 👁 vernietigen door middel van deze zeer krachtige laser
Al is er bij de meeste mensen al bijna niks over van het 3de oog, dit door toedoen van ongezond eten, chemicaliën, vaccins en door de fluoride in tandpasta`s / water (water uit het buitenland) dan nog willen ze dat kleine beetje wat er nog van over is vernietigen zodat je de pijnappelklier niet meer kan hertellen in zijn oude toestand.
Om de controle over je eigen leven terug te krijgen en leugens door te kunnen prikken is een gezonde pijnappelklier en een goede geestelijke gezondheid namelijk een van de belangrijkste voorwaardes, maar aangezien de leugen maar al te graag op de stoel van waarheid wilt zitten moet er voor gezorgd worden dat mensen hun pijnappelklier niet meer gezond kunnen maken (herstellen). Vergeet niet dat de pijnappelklier tevens de deur is tussen de materiële en spirituele wereld, de spirituele wereld die ieder mens nu heel hard nodig heeft!

Het over gebleven doppertje wat normaal de grote heeft van een macadamia noot moet dus kapot gelaserd worden met deze krachtige temperatuur meters. Als je 1x zo'n laser op je hoofd krijgt en je bent een spiritueel mens dan is er niet zoveel aan de hand, maar krijg je meerdere keren zo"n meter op je hoofd dan vrees ik het ergste. De pijnappelklier reageert enorm op licht en dat maakt de laser zo enorm schadelijk.
ACCEPTEER dus nooit dat ze bij jou de temperatuur gaan opmeten. Ze moeten namelijk altijd op je 3de oog mikken en dat is natuurlijk niet voor niks."
www.facebook.com/ronnie.barca.1/posts/137644664633172