zaterdag 11 juli 2020

Mindahi Bastida's TOLTEKEN Boodschap van Wijsheid / door Sacred Threads Editorial Team 19 Mei 2020

Mindahi Bastida's TOLTEKEN Boodschap van Wijsheid

door Sacred Threads Editorial Team 19 Mei 2020

Timekeepers van de Tolteken kenden de 26000-jarige cyclus van de precessie van de equinoxen. Dat is de tijd die nodig is om onze planeet weer op dezelfde noordster uit te lijnen. Deze cyclus bestaat uit vijf cycli van 5200 jaar. We hebben zojuist de vijfde van deze cycli voltooid, die voor de Tolteken bekend stond als de vijfde zon. Elke cyclus was op zijn beurt samengesteld uit tien cycli van elk 520 jaar. De laatste cyclus begon in 1492 en eindigde in het jaar 2012.

Ze wisten dat het een tijd van vernietiging en achteruitgang zou zijn. Ze wisten dat de laatste tweeënvijftig jaar de ergste zouden zijn, want tegen die tijd zou elk aspect van de schepping volledig zijn uitgehold. Ze wisten dat Moeder Aarde vanaf 2012, jaar 1 Vuursteen, een schoonmaakcyclus van dertien jaar zou starten tot het jaar 1 Huis, dat 2025 is. Deze cyclus werd aangekondigd als 4 Beweging, omdat het verwijst naar de Vier Elementen die krachtig samen bewegen, dat betekent aardbevingen, branden, orkanen en overstromingen.

Zoals je kunt zien, heb ik mensen niet genoemd als agenten van die vernietiging en degradatie. Maar we weten dat we deelnemen aan de levenscycli met Moeder Aarde. Dus de vernietiging die in 1492 in dit continent van Amerika begon, leidde tot de achteruitgang van de brioculturele tradities, uitgeoefend door beschavingen die ervoor hadden gekozen om te stoppen met respect en met betrekking tot de levenscycli. Die beschavingen dachten dat hun doel in het leven is om redding te bereiken, en dat het niet uitmaakte om te doden, te vernietigen of te onttrekken, als ze daardoor een plaats in de hemel konden krijgen.

Maar nu ze hun eigen water, hun eigen lucht, hun eigen bodem en hun eigen vuur hebben vervuild, nu ze hun eigen lichaam, hun eigen organen, hun eigen cellen en hun eigen genen hebben vervuild, brokkelen ze af als beschaving. Moeder Aarde zal doorgaan met haar reinigingsproces.

Degenen onder ons die zich aan de Toltec-wegen hebben gehouden, hebben zich lang voorbereid. We hebben onze medicinale systemen behouden, we hebben onze voedselsystemen, onze heilige plaatsen en onze heilige kalenders bewaard.

We begeleiden Moeder Aarde met veel respect in haar reinigingsproces, en erkennen dat dit haar tijd is, en we letten goed op alles wat zich in deze dertien jaar ontvouwt. We delen wat ze met iedereen communiceert, en iedereen die bereid is te luisteren en met wijsheid en nederigheid in zich opneemt, zal weten wat te doen, hoe te gedragen, wat te veranderen in hun manier van leven.

We hebben allemaal de kans om naar een nieuw bewustzijnsniveau te stijgen, met een houding en een hernieuwde toewijding om met Moeder Aarde te leven.