dinsdag 7 juli 2020

Kosmos Ascensie Journaal Dinsdag 7 juli 2020 [7-7= extra intense energie] ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Dinsdag 7 juli 2020 [7-7= extra intense energie]

Een energiestijging van 88x tov gisteren! Sterke doordrukkende energiegolven gaan door onze schedel en wervelkolom heen en duwen zo alle zenuwwortels en zenuwkanalen open waarbij oude energie vrijkomt in ons zielslichaam= lymfe.

Gisteravond voor middernacht bereikte ons nog een ENORME anomalie van de SR; >120 Hz!! Deze was zeer sterk voelbaar!!

Ons lichaam verandert nu in rap tempo! We zijn 24/7 innerlijk actief met transformatie. Er worden vele pijnblokkades losgemaakt en ons ego [ duale brein] raakt volledig in paniek omdat het ons wil beschermen tegen die oude kernpijn. 

In rap tempo komen de pijnlijke ervaringen uit het celgeheugen vrij in ons levenswater oftewel lymfe ook wel zielswater genoemd. 


Ze nemen allerlei vormen en figuren aan die ons ooit pijn hebben gedaan en worden uitvergroot zodat we ze mogen herkennen en uitzuiveren/loslaten. De pijn is bij tijden onverdraaglijk en we willen onze adem inhouden en gaan vechten of vluchten zoveel pijn doet het, maar juist nu goed doorademen!! 

Licht doet letterlijk heel veel pijn o.i.v de celtransformatie [celfysiologie]. Het gevoel hebben dat het water je aan de lippen staat en je op je tandvlees loopt.

Vooral de linker borstkas/long en borst doen veel pijn door het uitlijnen en de lymfeklieren in dat gebied maken overuren. 
Lymfe en borsten als afval-ophoop plaats

We hebben heel veel lymfe in ons lichaam, veel meer dan bloed. De lymfe heeft echter geen pomp zoals het bloed heeft met t hart. De lymfe is onze vuil-ophaal dienst en moet ervoor zorgen dat alle weefsels en organen opgeruimd blijven van afvalstoffen. Het lichaam plaatst alle afvalstoffen in de borsten omdat het 'veilig' vetweefsel is om troep in op te slaan. Het lichaam houdt daarmee de gifstoffen weg van de vitale organen zoals de nieren. Als wij een bh dragen dan zorgen we. dat de lymfe in het gebied van de borsten minder goed kan bewegen en dus minder goed de gifstoffen kan afvoeren. Met name de beugel ligt op een belangrijke afvoerplaats van lymfe richting de oksel. Omdat we de lymfe 'op slot' zetten verhinderen we dat er een goede afvoer is. Zo maken we zelf prachtige collecties van afvalstoffen in onze borsten. Dat willen we natuurlijk niet! Dus de bh moet vaak uit. Borsten moeten wiebelen dames!! Dus 3 tips: 1. de bh zo veel mogelijk uit 2. droogborstelen 3, masseren richting oksels!

LEVEN IN DE 5E DIMENSIE: FYSIEKE ERVARINGEN MET DE NIEUWE ENERGIE;
De energieën zijn veranderd. Je zal 'symptomen' ervaren die je herinneren aan voorgaande ascensie-ervaringen nu je de Vijfde dimensie binnentreedt. Je beweegt opnieuw, een nieuw niveau kiezend en ervaart de symptomen van deze verschuiving. Deze energieën zullen het volgende inhouden:

1. Op sommige momenten vreemde gevoelens in het lichaam, elektrische vibraties, stromingen en energiebewegingen door het lichaam heen. De Elektrische Blauwe energie van de Blauwe Sterrenkinderen voelt vaak vreemd aan. Je lichaam moet zich aan deze nieuwe energie aanpassen.

2. Misselijkheid, duizeligheid en een vreemd 'draaikolkgevoel' in de Zonnevlecht. Wellicht samengaand met een gevoel van opwinding. Dit is je zenuwsysteem dat reageert op de nieuwe energieën.

3. Intense emoties en gevoelens. Deze kunnen positief en liefdevol zijn, je kan diepe liefde en verbondenheid ervaren. Ook kan je negativiteit, boosheid, verdriet en depressie ervaren. Dit gaat over. Het is slechts oude 'rommel' die opkomt om gezuiverd te worden.

4. Vreemde dromen en vele dromen. Deze zullen geen waarlijk significante waarde hebben. Vaak reflecteren zij oude onderwerpen, die losgelaten moeten worden. In het bijzonder onderwerpen met betrekking tot minderwaardigheidsgevoelens en gehechtheid aan oude valide systemen. Het is de manier van je psyche om opruiming te houden en zich gereed te maken voor de nieuwe energieën.

5. Gevoelens van uitputting en de behoefte veel te rusten en te slapen. Je lichaam ondergaat veranderingen...luister naar deze behoeften.

6. Verandering van eetgewoonten en minder willen eten. Het lichaam verfijnd opnieuw zijn behoefte

7. Snel nu overprikkeld zijn en geïrriteerd

Lees ook de inspirerende energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang