vrijdag 10 juli 2020

HET NIEUWE LEVEN BEGINT IN JEZELF ~ MIEKE VULINK


HET NIEUWE LEVEN BEGINT IN JEZELF 

Wat een mooie metafoor, dit onderstaande bericht. We zijn zelf medescheppers van een wereld die volledig vanuit Liefde herboren kan worden. 

Als je de aanwezigheid van Liefde in jezelf blijft opzoeken en erkennen ("Ja, dít ben ik!") kun je steeds naar een derde punt gaan dat je boven de ingesleten paden van de dualiteit zal verheffen. Daarmee wordt je leven minder zwaar, en trek je andere gelijkgestemden aan die jou op jouw innerlijke verkenningstocht naar hogere delen van Jezelf zullen bekrachtigen.

Ons Zelfbeeld staat volledig in een kantelpositie, het kan twee kanten op; terug in de oude kleine plaatjes van jezelf, of verder naar een veel waarachtiger en liefdevoller beeld van wie we werkelijk zijn!


We creëeren de Nieuwe Wereld eerst in onszelf. De Corona tijd heeft ons die boodschap willen meegeven; zoek de nieuwe weg eerst in jezelf. Daar vind je de eeuwigdurende vrede, diep in je hart. De Liefdeskrachten die daar gevoeld kunnen worden staan te popelen om door al je twijfels, angsten en butsen heen een nieuwe weg voor jou op Aarde te banen.

Op die nieuwe weg herken je je Ziele broeders- en zusters, die op dit moment voedend voor je zijn, en je zullen bemoedigen om vooral voort te gaan op die nieuwe weg.