vrijdag 10 juli 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 10-7 ~ Manuela v/d Knaap




ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 10-7: Pittige schumannresonantie, periode van kosmische stralingsalert en gaten in de corona van de Zon nog steeds op de Aarde gericht. Verder geen bijzonderheden. Lees de uitgebreide uitleg in dit bericht hieronder.
*
IK PLAATS STEEDS DE NIEUWE UPDATES BOVENAAN HET BERICHT. ALS ER EEN NIEUW BERICHT GEPLAATST WORDT OP MIJN TIJDLIJN, DAN PLAATS IK HIER OOK DE NIEUWE LINK NAAR DAT BERICHT.
*
Pittige Schumannresonantie activiteit (SR)
Er was tussen 23:00 en 4:00 een lichte gedeeltelijke SR actief van een gemiddelde intensiteit (A1=amplitude 45) Gedeeltelijke SR betekent dat vooral de lagere frequenties in ons in trilling werden gebracht. Maar later op de dag was er wel een full spectrum SR activiteit tussen 9:00 en 13:00 uur. Met de hoogste piek van de intensiteit rond 10:00 uur was een flink intense SR activiteit. (A1= amplitude 82)


Symptomen Schumannresonantie
De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
*
Kosmische stralingsalert
Er was kosmische stralingsalert (Kp-index 0) actief tussen 2:00 en 5:00 uur & tussen 14:00 en 17:00 uur.
Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. 

Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Als de kosmische stralingsalert langer actief is, neemt de intensiteit van de symptomen toe. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut. Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews 'Geomagnetic Score' (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea 'Waarom deze updates?' heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.
*
Gaten in de corona van de Zon richting Aarde 
De gaten in de corona van de Zon zijn nog steeds op de Aarde gericht. Symptomen gat in de corona
De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren. (EINDE UPDATE)

Heb het goed... 💞 
© Manuela van www.inzichten.com