woensdag 15 juli 2020

De energie updatevan vandaag 15/07/2020 ~ Martha Krul

  


De energie update van vandaag 15/07/2020

De druk van de Schumann resonanties is voelbaar.
De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

De zonnestormen zijn weer wat afgezwakt KP1.

Zonnestormen
Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie stoten ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten. 


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE door
Manuela Inzichten-com  DINSDAGAVOND 14-7: gedeeltelijke schumannresonantie activiteit rond 14:00 uur met een gemiddelde intensiteit (A1=amplitude 44). Dat is een lichte schumannresonantie alleen in de lagere frequenties. Dus er wordt weer vanalles losgetrild. Achteraf bezien nam rond 11:00 nam de intensiteit van de zonnewind alweer af (kp-index 2 code groen.). Maar het verwerken van alles intensiteit had nog wel even tijd nodig, dus het kan zijn dat je ook in de middag nog ascentiesymptomen had. Er was ook een elektronen crash actief tussen 7:30 en 14:30 uur. Elektronen crash versterkt de zware energieën en drukt je met de neus in de confrontatie met je lagere frequenties, het minder leuke gedrag. (EINDE UPDATE)
Heb het goed... 💞
© Manuela van www.inzichten.com

De zonnewindsnelheid op zonne-energie : 378,1 km / sec

De instroom van de fotonen energie is voelbaar; 
dichtheid: 5,4 protonen / cm 3

Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. 

De zon is "rustig" maar weet dat wij morgen weer een poortdag gaan hebben en natuurlijk vandaag al voelbaar voor menigeen.