zaterdag 16 mei 2020

Maar liefst 5 planeten retrograde ♥ Fran Tielemans ♥

Maar liefst 5 planeten retrograde ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland






Er lopen sinds gisteren maar liefst 5 planeten retrograde, en dat brengt nog meer dan voordien de focus bij heraflijning, herziening, en herschikking. Meer dan ooit is dit de tijd om jezelf regelmatig vragen te stellen. Welke grote thema's zijn nu aan de orde in je leven?

Wat roept er om verandering, vernieuwing en waar dient er het dringendst een frisse wind doorheen te waaien?

Waar knelt je leven teveel?

Waar ben je toe aan doorbraak, bevrijding, in welke aspecten van je leven snak je naar meer vrijheid?

Wat zijn je prioriteiten nu en de komende tijd, en hoe kan je de dingen in je leven herschikken en herorganiseren om een grotere harmonie te krijgen? Waaraan, aan wie, aan welke situatie verspil je teveel energie?

Het is alsof je ogen stilaan meer open gaan, en je pas nu echt zal zien welke waarde dingen hebben in je leven. Misschien heb je tot nu toe de waarde van dingen onder- of overschat, en kom je nu stilaan tot inzicht.

Misschien ga je nu pas waarderen wat of wie er altijd is geweest, of ontdek je dat je dringend mag gaan werken aan je Zelf-waarde én Zelf-waardering.

Mensen groeien nu in snel tempo, en groeiende bewustwording kan ook maken dat je meer tijd en energie wil gaan besteden aan bepaalde dingen, of aan bepaalde mensen, omdat je nu pas hun diepe waarde ziet.

Het kan even goed zo zijn dat je niet langer nog energie en tijd wil besteden aan bepaalde dingen of relaties, omdat je voelt dat dit niet meer oké is en dat de balans al lang zoek was.

Een heel boeiende tijd, waarin ieder intens aan zijn eigen stukken werkt. Voor sommigen betekent dat nu pas écht diepe schoonmaak, heroriëntering en diepe transformatie, en voor anderen veel vernieuwing, creativiteit, en kiezen én concreet maken van nieuwe paden. En alles is oké, je staat gewoon waar je staat, en niemand's pad kan vergeleken worden met het pad van een andere, daaraan willen we in de Nieuwe Tijd geen energie meer verspillen, want die hebben we nu echt wel nodig voor andere dingen. Die er écht toe doen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be