dinsdag 19 mei 2020

Reset van de aarde - gedeelte van de Bakens van Licht Steve Rother mei 2020


Reset van de aarde - gedeelte van de Bakens van Licht Steve Rother mei 2020 

Zoveel van deze dingen beginnen eindelijk te worden ontdekt. De voorspellingen die we hebben gedaan over uw samenlevingen en uw economieën beginnen allemaal uit te komen. De aarde laat haar stem horen, nietwaar? De zaken nemen nu een andere toon aan. 

Ze heeft ook haar ritme opnieuw ingesteld tijdens de mooie momenten van stilte, waardoor ze op een nieuw pad is verschoven. Planeet aarde beweegt heel langzaam in vergelijking met mensen, die vrij snel bewegen. Zelfs met de vele veranderingen gaan de meeste mensen terug naar dezelfde dingen die ze eerder deden. Dus het idee is nu om te vinden wat u moet doen. Kijk uit voor de veranderingen en wees voorbereid om deze nieuwe wereld binnen te gaan.

Velen van jullie hebben deze verschillende niveaus doorlopen en vonden het nodig om jezelf te beschermen vanwege de ongelooflijke empathie die je meedraagt. Bedenk, geliefden, datzelfde empathische vermogen je in staat stelt om gebruik te maken van de energie van andere mensen. 


Je kunt zelfs de witte ruis voelen die de Amerikaanse geologische dienst heeft gemeten. Het ene moment voel je het en dan plotseling niet meer. Hoe zou het zijn als je terug zou gaan naar je werk en de samenleving en alles kalm en volledig in harmonie zou blijven? Die mogelijkheid ligt in het verschiet voor jullie allemaal, geliefden, herinner je de stilte.

Je leert in deze tijd ongelooflijke dingen. Je bent niet alleen aan het uitzoeken hoe je van je werk thuis kunt maken, die grenzen overschrijden om op verschillende manieren te communiceren, maar je leert ook hoe je alleen kunt zijn. Je ontdekt de essentie van jezelf door al die witte ruis te verwijderen. 

Vertrouw erop dat je hier vrij snel uit zult komen, ook al zal het niet hetzelfde zijn. Alles verandert en verschuift. Ieder van jullie zal er weer op ingaan, en je zult kansen hebben om die betere match te vinden voor wie je energetisch bent en bij alles wat je doet. Er zal meer steun zijn voor je geest, die doet alsof je een mens bent. Lieverds, de dagen die voor je liggen bieden allerlei kansen die je nog nooit eerder hebt gehad. De aarde biedt ze eigenlijk voor jou, terwijl ze haar ritme opnieuw instelt.

Het nieuwe rijk
In zekere zin heb je deze tijd gehad om te vertragen en je eigen energieën te resetten. Je hebt de mogelijkheid om je eigen witte ruis te verwijderen, als je wilt. Dit zijn de dagen van duidelijkheid, want terwijl je teruggaat, creëer je een geheel nieuw rijk. Je loopt in een andere situatie, daarom hebben we je de Esayoto gebracht om te ervaren hoe het leven kan zijn in een hoger vibrerend lichaam. 

Je beweegt heel snel en het is magisch! We kijken met verbazing naar de ongelooflijke energieën die jullie allemaal in beweging hebben. Blijf alsjeblieft uit angst, weet waar mogelijk dat dit een prachtig spel is dat je speelt. Wanneer we je naar huis brengen, laten we je dat spel en het pad zien dat je achterliet. We zullen je ook laten zien hoe het leven anders is, vanwege de manier waarop je planeet Aarde sierde en zoveel wezens raakte met je schoonheid.

Weet dat je nooit alleen bent. Je hebt elk moment wezens om je heen, je bent gevuld met licht en liefde. Geef het door aan iedereen die je kunt en houd het diep in je wezen. Weet dat op dit moment de witte ruis zich opnieuw opbouwt. Het is nu tijd om opnieuw te gaan beweren en een nieuw ritme naar planeet Aarde te brengen. Het is met de grootste eer, lieverds, dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Verzorg elkaar bij elke mogelijkheid, het is een nieuw rijk. Speel goed samen,

Espavo.