donderdag 21 mei 2020

Energie Update ~ Fran Tielemans


Op vrijdag om 19u39 is er Nieuwe Maan, en die kan toch wel zorgen voor plotse vernieuwing, verandering, bevrijding. 

De zware energie sinds de vorige Volle maan begint stilaan op te lossen - alhoewel dat sterk afhangt van de mate waarin je jouw innerlijke werk doet, dat je opruimt, herschikt, herbekijkt en loslaat dat wat nodig is voor je. 

De energie was vorig weekend zeer hoog, het kan best zijn dat je toen last had van een ijl hoofd, moeite met landen, mistig denken, kou ofwel veel hitte, spijsverteringsstoornissen, diepe vermoeidheid, slecht slapen of moeilijk inslapen, enzovoort. 

En het kan ook zijn dat je nu nog altijd bezig bent met het verwerken van die energie. Je weet dat veel frisse lucht, een voor jou juiste mix tussen beweging en rust, veel water (een plonsbadje is nu ideaal  ), en lichte voeding. 



Maar ook emotioneel beweegt er deze maand veel, en het kan soms verwarrend zijn om deze emoties die naar boven komen te plaatsen. De sterke druk vd energie kan maken dat je veel emotioneler reageert dan anders, dat je een kort lontje hebt, of dat je de dingen niet meer helder ziet. 

Heb geduld met jezelf, schoon je aura op, hou je omgeving, je huis zo schoon (ook energetisch) mogelijk, en hou al wat en wie je belast ver weg van je. je bent zo druk al met jezelf nu, en dat allemaal in balans krijgen maakt dat je er nadien weer helemaal bent voor de anderen.

 Dit doen zonder schuldgevoel is voor velen een moeilijke oefening, maar ze is wel nodig om jezelf die groei en die ruimte te geven die jij nodig hebt om het uitgebreide innerlijke proces dat zich dit jaar aandient te voltooien. 

Zodat het niet nodeloos langer hoeft te duren.

Keep the faith