vrijdag 22 mei 2020

ENORME KOSMISCHE PORTAAL OPENING ~ Martha Krul


Gedeelte van het artikel van ENORME KOSMISCHE PORTAAL OPENING - dat hieronder in zijn geheel staat vermeld.
Ik (Martha) heb dit gedeelte uit het artikel gelicht. Dit is precies het gedeelte dat ik gisteren in mijn blog beschreef.

Het universum is volledig aan zet, al denken van dat het de mensen zelf zijn. Niets is minder waar.
Dit gedeelte is volledig terug naar onszelf, in stilte.
Wanneer wij zelf naar heelheid zijn gekomen, dan kan de ander naar heelheid komen. Alles zal nu vanuit het hart (daarom die stilstand) gecreëerd moeten gaan worden. Dan heeft het volledig bestaansrecht. Velen hebben dit al begrepen en inspireren anderen met hun nieuwe manier van denken. Alleen die nieuwe manier van denken, verbonden met het hart en de eerbied voor Moeder Aarde zal bestaansrecht hebben 


Wat het meest zal worden beïnvloed, is de manier van denken en de manier waarop de wetenschap eindelijk zal begrijpen dat al het denken zonder het hartgerichte leven en een holistische benadering op te nemen, slechts wishful thinking is.
Naarmate we hoger in de frequentiebanden en het bewustzijn stappen, stappen we steeds meer in de rol van mede-schepper. Maar dit kan alleen worden gedaan als we ons gaan houden aan de kosmische wetten en daarmee in harmonie zijn en dus leren stromen met de kosmische frequentiebanden en daarmee één worden.

Verwacht dan dat veranderingen zullen escaleren en dat er meer veranderingen zullen komen. Niets is meer geregeld. Alles is in een enorme stroom en alles is bezig met het uit elkaar halen en iets nieuws vormen.

Houd niets vast. Hecht aan niemand en niets. Dat betekent niet dat je niet van iemand kunt houden - hecht gewoon niet. Leer met de stroom mee te gaan en er niet tegen te weerstaan.
Je zult alleen intense pijn voelen als je weerstand biedt aan deze enorme kosmische golf van desintegratie, zodat integratie op een enorme kosmische schaal kan plaatsvinden.