zondag 24 mei 2020

De Wetenschap van Angst: Hoe de Elite het Gebruiken om ons te controleren & Hoe ervan vrij te breken. / door: Mac Slavo, 8 Mei 2020


De Wetenschap van Angst: Hoe de Elite het Gebruiken om ons te controleren & Hoe ervan vrij te breken.
door: Mac Slavo, 8 Mei 2020

(Mac Slavo) Angst is een van de krachtigste middelen die de elite tot haar beschikking heeft. Door gebruik te maken van de mainstream media kunnen politici en anderen die wereldheerschappij willen, het publiek in een handomdraai angst inboezemen, waardoor ze gemakkelijk te manipuleren en te controleren zijn.

Aristoteles zei ooit: "Hij die zijn angsten heeft overwonnen, zal echt vrij zijn." Angst is een krachtig wapen, en het is de afgelopen maanden wereldwijd gebruikt.  Mensen hebben laten zien dat op het moment dat de media hen vertelt dat ze een angstig leven moeten leiden in hun huis, zullen ze gehoorzamen om "veilig te blijven". Of het virus echt is of niet, is niet het punt.  De elite moet het publiek voortdurend in paniek houden om ze onder controle te houden. Onbevreesde en medelevende mensen zijn onmogelijk te controleren.


Helaas en niet verrassend genoeg werd de propaganda in scholen geïnjecteerd om het kritisch denken te elimineren.

"Op school werd ons geleerd om op bepaalde manieren te denken. Ze leerden ons wat we moesten denken, maar niet hoe we ons denken moesten ontwikkelen. En iedereen werd hetzelfde geleerd. Als we anders dachten dan onze klasgenoten, zouden de leraren ons vertellen dat we slechte leerlingen zijn. Ze zouden ons slechte cijfers geven en ons misschien zelfs van school sturen. Daarom leerden we als leerlingen ons denken te veranderen om zo weg te komen van de problemen. -The Bounded Spirit

De andere harde waarheid die de meesten niet willen horen is dat als je nog steeds vastzit in het linkse versus rechtse paradigma, je er nog steeds niets van hebt uitgezocht. Links vs. rechts bestaat alleen maar om ons de illusie van keuze te geven.  Het is tijd om ons af te vragen wat we geprogrammeerd zijn om te denken, en het zou daar moeten beginnen. De angst om niet de juiste kandidaat te kiezen drijft mensen naar de peilingen om elk jaar op het kwaad te stemmen. (Het minste van twee boosaardige dingen is nog steeds boosaardig.) Politici worden gekozen door de massa's te overtuigen door het gebruik van angst, terwijl journalisten de publieke opinie beïnvloeden door de geesten van mensen te terroriseren.

Angst is het beste wapen van alle grote manipulatoren. Het kan mensen bewegen om alles te doen, hoe onzinnig het ook is.  Neem bijvoorbeeld de COVID-19 oplichterij.  Mensen zijn nog steeds doodsbang voor een virus waarvan zelfs de regering heeft toegegeven dat het niet erger is dan de gewone griep.  Waarom? Omdat de media, het schoothondje van de regering, hen vertelt dat ze nog steeds bang moeten zijn. De elites hebben geleerd om de emoties van het publiek te manipuleren in hun voordeel. Met wereldwijde mediaconcerns, gecontroleerd en geopereerd door de elite, kunnen ze die angst vrij gemakkelijk versterken. Zet het nieuws aan, open een krant en je zult dit zien.

We hebben echter geleerd om wantrouwig te zijn ten opzichte van de geest, en van onze gedachten. Dit is door de elite van deze wereld, die de kracht van het denken en de aard van de geest begrijpt, in stand gehouden door de maatschappij. In feite hebben de meesten van ons sinds onze geboorte een lange periode van gedachten programmering doorgemaakt om ons verstand van zichzelf te scheiden, zodat het niet weet of deze waarheid ervaart. -Met één adem

Gehoorzaam/ Obey. Dat is de naam van het spel van controle. En gecontroleerd ben je als je niet herkent hoe aangeboren krachtig, creatief en veilig je werkelijk bent. Dit leven is niet alles wat je bent, maar het is alles wat je geleerd hebt te geloven.

Onze emoties zijn energie en ze hebben allemaal een frequentie. Hoe dichter je bij de bodem bent, hoe gemakkelijker het zal zijn om jou te manipuleren in het gehoorzamen en toegeven aan de tirannie.



Zoals David Icke zei in een nu verboden YouTube-video:

"Ik ben machtiger dan zij en ze weten het." En binnen enkele minuten na het einde van het interview, bewezen zij mijn gelijk. Hier zijn ze, deze cultus die ik zal uitleggen, die de mainstream media controleren, mijn God, is dat dan niet duidelijker geworden in de afgelopen weken?" -SHTFPlan (de video in dit artikel is gewist en dit artikel is shadowbanned).

Icke had het over de makkelijke manier om "de cultus", zoals hij het noemt, te verslaan, de elite, de regering, de gevestigde orde, degenen die jou willen controleren en tot slaaf willen maken.  Hij zegt dat een leven in compassie en liefde en het doen van het juiste en morele ding de val van de heersende klasse zal zijn.

Bevrijd jezelf door een leven te leiden zonder angst. Begin kritisch te denken. Stel in vraag wat je verteld is.  Geloof dat je machtig bent omdat je dat bent. Stop met naar anderen te kijken voor antwoorden en kijk naar jezelf.  Zoek wat er met je resoneert en spreek jouw waarheid.

Marc Slavo