vrijdag 15 mei 2020

KOSMOS & ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Vrijdag 15 mei 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL 
Vrijdag 15 mei 2020

WOWWWWWW DE TSUNAMI VAN GISTEREN HEEFT ZICH VANDAAG NOG EENS VERDUBBELD!!! 
DEZE VLOEDGOLF IS ENORM !! 

STERK VOELBAAR ZIJN DE DRUKGOLVEN IN ONZE WERVELKOLOM, NEK-KAKEN, SCHOUDERS-BORSTKAS EN SACRUM! 

We worden weer flink heen en weer geslingerd!
Des te krachtiger de drukgolven worden in ons lichaam des te krachtiger de steeds diepere lagen van weefselzuivering er plaatsvinden. 

SR met pieken tot 110 HZ !!!!


Onze ziel laat zich steeds vaker aan ons zien nu zij zich opent mede o.i.v de activering van de kristallen in moeder aarde [kristalfrequenties]. De komende weken worden krachtig!

De zonnewinden van de afgelopen dagen hebben de aarde weer flink dooreen geschudt en uitgeklopt! Ons elektro-magnetisch lichaam reageert daarop met koude rillingen, schudden, beven, rillen en trillen! Dat geeft aan dat er weer flink wordt huisgehouden op celnivo! Onze gevoelssnaren [gevoelszenuwbanen] staan onder hoogspanning en worden zo losgetrild van alle oude aangeplakte troep/drama van vele levens en generaties die opgeslagen liggen in ons celgeheugen.

We kunnen nu ook enorm statisch zijn o.i.v de atmosferische invloeden. Verkrampingen van de linker arm/ hals en de linker kaak [dikke darm meridiaan]= de kant van het vrouwelijke, hormoon- en gevoelskant= moeder aarde dus=aarding. Hier zit veel gestolde verdriet van vele generaties en levens. Des te meer we gaan aarden in onszelf des te meer vorige levens we omhooghalen om gezuiverd te mogen worden. Voor ons lichaam is dit zwaar en een 24/7 klus vandaar de extreme moeheid en de overgave eraan.

Ik ervaar steeds sterker de celmembraam werking en die is sterk voelbaar tussen je hart en maaggebied, deze bestaat uit 2 rijen vezels vlak onder de huid gelegen, embryonaal weefsel is het eigenlijk en heeft zijn eigen ritme van yin en yang, als ik mijn rechterhand erboven houd dan voel ik de energie daar stromen tussen die 2 rijen vezels strengen in. Het energetisch koord die lichaam en geest met elkaar verbindt. 

Het ego pantser zit hier en bestaat uit gestagneerde lymfe= 3e Dimensie. Langzaam aan lost dit lymfe nu op dankzij onze inspanningen en veranderingen. Je ego kan alleen overleven in het duister en voedt zich met afvalstoffen=stress. Dit gebied kan nu heel actief zijn als strijd tussen het duister en licht a.h.w door het activeren van het middenrifchakra en miltchakra= kan benauwdheid geven en opgeblazenheid=oude ego afvalstoffen en veel co2 gassen die drukgevoelens geven alsof je ontploffen gaat. 

Nu komt ook dit gebied weer open en is het ritme voelbaar en je voelt dan ook gelijk je grenzen. Ik voel gelijk de pool-omkering daar...eerst ervaarde ik het als; heel blij en binnen een tel heel somber totdat ik door kreeg dat dit de yin-yang is v/d celmembraam=polarisatie-depolarisatie. Aha-erlebnis. 

Als het antwoord klopt dan word automatisch je lichaam gelijk rustig, klopt het antwoord niet dan blijf je zoeken totdat het past.
Het steeds verder openen en zuiveren van chakra 3 geeft veel afvalstoffen die zich opeenhopen in de weefsels en spieren, dus logisch dat het spierpijnen/spierverkrampingen geven en vochtophopingen onderhuids, waardoor je zwelt en alles te krap aanvoelt, vibrationele griep etc.

Dus veel in de R-stand=rust en mineraalwater/fruit, groene groenten!

Het zijn hele bijzondere tijden waaraan wij mogen deelnemen!
Keep the faith!
Lees ook de inspirerende energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang