dinsdag 19 mei 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAGOCHTEND 19-5 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAGOCHTEND 19-5: Enorme full spectrum schumannresonantie activiteit vanaf 5:00 uur met een mega intensiteit. Uit twee actieve regio's op de Zon ontsnappen x-rays die af en toe een piek tonen op de x-ray grafieken. En er was een flinke x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid. Dit is wat anders dan de x-ray grafieken, die de directe x-rays rondom de Aarde weergeven. Dus trek de riemen maar strak voor een bumpy ride op deze dinsdag, met de nodige ascentiesymptomen, zoals duizeligheid, misselijkheid, plotselinge stijfheid en nog meer. Lees hierover meer in alinea hieronder over de schumannresonante en 'Waarom deze updates?' Maar je kunt ook geweldig in de flow komen, als je goed in je eigen stroom bent. Lees de verdere uitleg met wat dit mogelijk voor symptomen geeft in de tekst hieronder.
*
Ik plaats steeds nieuwe updates in dit bericht bovenin. Als je losse afbeeldingen in de tijdlijn ziet langs komen van de elektromagnetische grafieken, dan is er weer een nieuwe update toegevoegd, die je kunt vinden op mijn tijdlijn. Als er een nieuw bericht wordt aangemaakt op mijn tijdlijn met updates, dan zet ik bovenin de link naar het nieuwe bericht.
*
**Schumannresonantie activiteit**
De SR activiteit is enorm en full spectrum en begon rond 5:00 op dinsdagochtend 19-5 met een zeer hoge intensiteit van A1=amplitude 110. Dus trek de riemen maar strak voor een bumpy ride op deze dinsdag, met de nodige ascentiesymptomen, zoals duizeligheid, misselijkheid, plotselinge stijfheid en nog meer. Lees hierover meer in alinea hieronder over de schumannresonante en 'Waarom deze updates?' 

De Schumannresonaties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
*
**X-rays**
Verder ontsnappen uit de twee actieve regio's op Zon nog steeds x-rays, dus er is nog steeds een licht verhoogde lichtfrequentie aanwezig. Op maandagavond 18-5 waren er ook x-ray verhogingen (soort van zonnevlammen) tussen 17:00 en 19:30 met de piek rond 18:00 uur CET en opnieuw een piek rond 20:30 CET, beide van een hoge A-klasse en vergelijkbaar met de belasting van zondag 17-5 en vrijdag 16-5.
De twee actieve regio's op de Zon zijn inmiddels goed zichtbaar aan onze kant van de Zon, maar zijn nog niet officieel omgedoopt naar zonnevlammen. Er ontsnappen wel x-rays uit deze twee actieve regio's waardoor de x-ray grafieken af en toe kleine pieken laten zien (kleine A-klasse x-ray pieken). Terwijl er wel nu nieuwe zonnewind binnenkomt vanuit het gat in de corona in de Zon, blijft de zonnewind toch heel zwak en daardoor kunnen kosmische invloeden dieper binnenkomen in de aardse atmosfeer. Dit komt omdat de beschermende magnetosfeer heel zwak is door het gebrek aan een krachtige zonnewind. Er was trouwens geen kosmische stralingsalert (kp-index 0) op maandagavond, zoals de afgelopen dagen iedere keer het geval was. Tijdens een kosmische stralingsalert zijn de symptomen intenser. Die kleine x-ray pieken voelen trouwens wel aan als zonnevlammen.
Zonnevlammen en actieve regio's die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact.
*
**X-ray piek**
Rond 5:00 uur CET werd er een x-ray piek zichtbaar in de zonnewind dichtheid van ongeveer 50 p/cm3. Dat is een flinke verhoging van x-ray licht die ioniseerde in de zonnewind en daarmee de intensiteit zichtbaar maakte. Dit is wat anders dan de x-ray grafieken, die de directe x-rays rondom de Aarde weergeven. Hierbij ioniseren de x-rays in de zonnewind en daarmee wordt de intensiteit zichtbaar. Deze pieken zijn zo kort, dat ze niet op de x-ray grafieken zichtbaar worden van de satellieten en alleen de ACE satelliet toont deze pieken nog, bij de andere satellieten worden ze tegenwoordig uitgefilterd en zie je dus geen weergave meer. 
Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.
*
**Gat in de corona van de Zon**
Er zijn ook nog steeds twee gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Een daarvan is verbonden met het gat dat altijd bij de zuidpool van de Zon bestaat en is op de Aarde gericht. 
De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren.
*
**Onbalans magnetische kracht van de Zon hersteld**
Sinds een paar dagen laat de magnetische verbinding van de Zon met de Aarde weer invloed zien van de positief geladen noordpool van de Zon. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat de magnetische balans zich eindelijk hersteld tussen de noord- en zuidpool van de Zon. Dat kan betekenen dat de 11 jarige cyclus van de Zon nu door de magnetische omkering heen is. Ik kan hier helaas geen verdere informatie over vinden, om dit ook te controleren. Wat dit betekent voor ons op Aarde, is dat we nu waarschijnlijk weer te maken krijgen met de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC), die normaal iedere 3 weken een paar dagen de magnetische verbinding tussen de Zon en de Aarde domineert en voor ons mensen de aardeverbinding vreemd doet aanvoelen. Nu is de cyclus nog er instabiel, dus ik weet niet hoe deze zich verder zal gaan gedragen, maar ik zal het melden als de magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde veranderd. 
*
**Conclusie**
De dinsdag is redelijk pittig gestart met de flinke schumannresonantie en de x-ray piek. Wees lief voor jezelf en probeer te voelen wat je lichaam nodig heeft. Er kunnen veel afvalstoffen vrij komen, dus drink voldoende water, neem een zeezoutbad of voetenbad en maak een ontspannen wandeling in de natuur. Yoga, chi-kung, massage, cranio sacraal, Holistic pulsing enz. zijn ook goede hulpmiddelen om de ascentiesymptomen te verlichten. Of mediteren door aanwezigheid in het nu met wat er is, met behulp van mijn speciaal geopende Hematiet of andere mineralen. (te bestellen via de email.)
Heb het goed... 💞
© Manuela van www.inzichten.com