vrijdag 15 mei 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGAVOND 15-5 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGAVOND 15-5: Een pittige dag met veel verschillende verstoringen, zoals: Zeer hoge x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid, de zonnewind zelf had ook een piek in de dichtheid, een diepe elektronen crash, een gat in de corona van de Zon staat op de Aarde gericht, een pittige Schumannresonantie die af en toe full spectrum actief was. En ook nog wereldwijde seismische activiteit, wat betekent dat de Aarde trilt. En er is nog 1 zonnevlek op de Zon, gelukkig al voorbij de Aarde.

X-ray piek
Voor het eerst weer sinds een lange tijd een hele pittige x-ray piek rond 5:30 uur die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met ruim 100 p/cm3. En dat is een hele flinke.

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen.

Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen.

Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Zonnewind dichtheid met piek
De zonnewind dichtheid liet een piek zien van 32 p/cm3. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. Dus dat is een significante verhoging van de dichtheid van de zonnewind. Dit begon rond 9:30 en duurde tot ongeveer 11:00 uur.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea 'Waarom deze updates?'

Gat in de corona van de Zon
Het kleine gat in de corona van de Zon is nog steeds actief en staat nu op de Aarde gericht. Dit betekent dat een stroom zonnewind nu vertrekt in de richting van de Aarde en over 2,5/3 dagen hier aankomt en dan mogelijk een zonnewind verhoging met soms ook zonnestormen kan veroorzaken. De laatste tijd is de impact meestal niet zo groot dat er ook zonnestormen ontstaan. We zijn nog steeds in een zonneminimum, dus de slapende Zon heeft niet zoveel kracht.

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren.

Elektronen crash
Vanaf 8:00 uur tot ongeveer 14:30 uur was er een elektronen crash actief. Dit was een diepe dit keer.

Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf.

De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

Schumannresonantie (SR) activiteit
De SR is de hele dag al actief en flink mag ik wel zeggen. Ik maak een opsomming van de activiteit:
*Om 5:00 uur (A1=amplitude 75) Full spectrum
*Om 13:00 uur (A1= amplitude 80) Full spectrum
Vanaf 16:00 tot 18:00 uur (A1= amplitude 65) Full spectrum.
Op donderdag was er ook SR activiteit tussen 9:00 en 12:00 uur met dezelfde intensiteit al vrijdagmiddag. (A1=amplitude 65 piek rond 16:00)

De Schumannresonaties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.

Zonnevlek
Er is een actieve regio op de Zon over die een officiële aanduiding heeft gekregen van zonnevlek. Deze verhoogd de lichtfrequentie, maar produceert geen zonnevlammen.

Seismische activiteit
De hele vrijdag al vanaf de ochtend is er wereldwijd flinke seismische activiteit. Dit geeft aan dat de Aard trilt en schut. De piek lag tussen 12:00 en 16:00 uur.

Kosmische straling
De afgelopen dagen is er iedere dag rond dezelfde tijd een kosmische stralingsalert tussen 20:00 en 23:00 uur. Dus ik verwacht dat deze vrijdagavond ook weer actief zal zijn. Ik zal het hier in de tekst melden als het weer zo is.

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. Symptomen van deze emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Als de kosmische stralingsalert langer actief is, neemt de intensiteit van de symptomen toe. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut. Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews 'Geomagnetic Score' (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea 'Waarom deze updates?' heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Conclusie
Dus een flinke pittige dag voor het elektromagnetische spectrum, misschien ervaar je wel wat koortsachtig gevoel, plotseling intens moe bent of flinke hoofdpijn, druk op je middenrif of heb je flinke ascentiesymptomen. Weet dat het tijdelijk is en veel in trilling brengt en de groei versnelt naar heelheid. Sterkte allemaal...

Heb het goed...
© Manuela van www.inzichten.com